intrebare-urgent!-eco morfologica
Raspunsuri - Pagina 3
laureta spune:
Roxica eu am facut echo morfologica la Sanador la 17 saptamani.A fost asa de frumos cand vedeam bebelusa cum inghitea si imi facea cu manutza,se tot misca scumpa de ea acolo.
Eram cu sotul meu si tinem minte cum ne uitam unul la altu si lacrimam.Tot atunci mi a zis ca e fetitza dupa aia nu a mai vrut pina in luna 9-a sa se arate deh fata pudica
.
Oricum cu toata frica de inainte am mers,asa trebuie,orice mi ar fi zis nu ar fi schimbat hotararea mea pentru bebelina.
Ai sa vezi ca totu va fi perfect te asteptam cu vestile bune
Prima aniversare 
elenya_m spune:
roxica bafta multa si ia-ti inima-n dinti ca nu se intampla nimic, o sa fi doar emotionata vazand minunea din burtica ta :)
Pupici!
!
Credinta face totul posibil!
elenya_m spune:
alexandraveve cred ca trebuie sa incepi prin a-ti face o programare la o clinica, care face astfel de ecografii :) (Sanador, Medsana..), mai sunt si altele, dar eu zic ca astea sunt cele mai bune (din cate stiu eu)
Pretul cred ca difera de la o clinica la alta.. eu zic ca se invarte in jurul sumei de 1000.000-2000.000 in functie si ce ecografie vrei sa faci (am scris mai sus despre ecografii).
Imi poti scrie pe email (elenya_m@yahoo.com) dc vrei mai multe detalii.
Succes!
Credinta face totul posibil!
Monica-Elena spune:
Elenya_m nu uita Clinica Diagnosis unde dupa rarerea mea este cel mai bun medic ecografist dr Pop Adrian si al lui invatacel la fel de bun. Dr Iosup.
Si la Medsana si Sanador este dr Herghelegiu.
Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 18 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
roxica spune:
Va multumesc tare mult dragele mele si va pup....am sa va tin la curent si sper sa fie totul perfect....
pe curind
leeloo2004 spune:
Roxica, mie dr mi-a recomandat sa fac 2 ecografii morfologice - una in jur de 16 sapt si a doua pe 24-25 de sapt. Fata de o eco normala afli mai multe despre bebe - dimensiuni de oase, organe, se urmareste dezvoltarea lui si a diferitelor organe, plus ca evident se pot depista - si uneori si remedia desi nu stiu cit de mult la noi in tara... - diferite defecte ale bebe-ului.
Mai mult, se masoara placenta, se verifica lichidul amniotic, colul, pozitia bebe-ului si altele.
Nu are de ce sa-ti fie frica, decit daca alte teste au dat rezultate ingrijoratoare (de ex triplul test) sau daca ai in istoricul familiei probleme genetice de ex.
In rest eu consider ca este utila si le-am asteptat pe amindoua cu mare interes - de ex la mine la prima mi-a depistat o scurtare de col si dr mea a decis sa-mi faca cerclaj in sapt.17. Cine stie ce se intimpla daca nu aflam asta!!!
Gabriela si
Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
roxica spune:
Buna dragele mele
tin sa va spun ca am fost asta-seara la eco asa cum am promis...am avut emotii foarte mari dar pe masura ce vedeam 'galusca' si dr spunea mereu normal, normal..ma linisteam...
in mare cred ca a fost bine, cel putin dr nu a spus nimic de rau, a spus ca totul este bine, dar nu a reusit sa vada sexul pt ca bebita a stat cu piciorusele in pozitia fetus continuu si nu le-a intins sau desfacut de loc sa vada ce are acolo pitit....acum, fireste ca in mintea mea a incoltit o alta ingrijorare...este in regula chestia asta?
dr a spus ca labutele de la picioare le misca dar nu a miscat deloc piciorusele in timpul cit a durat ecografia si a observat el..ca a facut toate masuratorile necesare si ma gindesc eu ca poate cind masura la capusor sau inimioara le-o fi intins dar....
s-a mai intimplat cuiva chestia asta s anu poata vedea sexul? nici nu-mni trecea prin minte asa ceva...nu ma intereseaza atit sexul cit faptul daca este ok sa nu miste piciorusele de loc vreo trei sferturi de ora, desi minuta o baga in gurita....de asemeni mai vroiam sa va intreb cind eu simt ca misca acum, la 19 saptamini, ce misca de fapt? caci atunci cind misca minuta, cind vedeam la eco eu nu simteam ca misca, dar acum de ex cind va scriu simt niste ghionturi ....care nu cred ca sint de la minute...nu stiu; voi ce ziceti? mai m-a chemat la inceputul lui iulie sa vada sexul si membrele inferioare, asa scrie pe hirtia aia....eu mor de ingrijorare pina atunci, imi vine sa mqa duc in alta parte pina atunci, dar daca la eco morfologica nu s-a vazut la una normala cred ca nici atit;
ce credeti voi? e ok? s-a mai intimplat cuiva?
astept cu sufletul la gura parerile voastre
pina saptamina viitoare va urez week-end placut si sarcini usoare si mai ales bebici perfecti!
va pup
alexandrina spune:
alexandraveve, esti asteptata la subiectul "Mamici de noiembrie-decembrie 2005" sa ni te alaturi in "Odisee", daca-ti face placere.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Bic spune:
Salutare.
Am facut o ecografie 4D, inteleg din mesajele voastre ca se numeste eco morfologica, la Medsana la sfirsitul lui mai. Pretul a fost de 2,700,000, pentru cine intreba. O caruta de bani, dar e hazos sa-ti vezi puiul.
DPN 31.10.05 
xandra28 spune:
roxica, stai linistita
eu cred ca e foarte normal sa stea intr-o pozitie in care sexul nu este vizibil
stiu persoane care la 25s nu stiu sexul si au fost la eco morfologica
stai linistita si nu-ti mai face probleme din toate chestiile astea... de fapt stiu cum e ca si eu fac la fel
o sa vezi, la urmatoarea ecografie o sa fie ok, da?
pupici,
xandra, 16+6