Mamici/tatici din Timisoara (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mary_25, tortul e de la Codrina si a avut un succes nebun.Nu numai ca arata bine, dar e foarte bun la gust.Se numeste "tort special" cu ness si visine.
Gabi, Lucas e un nume minunat.Si noi ne gandeam la numele asta daca bb era baiat.Eu voiam Sergiu Lucas sau Luca, dar a iesit Letitia Medeea .
Amutza, draga mea, iti doresc din suflet nastere usoara si sa fiti sanatosi tu si bebe.O recomandare, ca sfat nu imi permit sa iti dau:pune-l pe bebe la san cat mai repede(asta daca vrei sa alaptezi,bineinteles).

Oana si Leti

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, salutare!
Am fugit de la lucru si am fost la dermatologie, pe Marasti, la ambulator, la D-na dr. Bogdan Floare.
E o tipa super.
M-a trimis la laborator si m-a barberit aia pe fata, fiind suspecta de dematita alergica de contact, cu demodex fucino...nu stiu cum.
Mi-a zis ca am facut alergie la produse cosmetice.
Si stiu acum cauza.La o prezentare(seminar) la care am fost marti, am lucrat cu o gama noua Subrina(vopsele, sampoane, solutii permanent).
Nu am apucat sa ma spal pe maini, si m-am sters cu mana pe fata de transpiratie.Acolo mergeau vreo 5 casti si vreo 12 feonuri, era o caldura de numa...
Mi-a dat unguent ADVANTAN MILK, de la Schering, antialergic tablete Tel Fast, calciu lactic, si regim.
Urati-mi refacere rapida, ca astfel, o sa arat ca mumiile egiptene la nunta daca nu imi trece.

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ma uitam ca fetele din Constanta au ajuns la capitolul 38, Dumnezeule....noi, pe cand?
Acum plec, ne auzim sigur diseara...
O zi buna!

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

ceau fetele!
din pacate nu o sa vin la intilneala! :(
se pare ca o sa vina nasii Andreei la noi.
ei sint din sibiu si nu au fost saptamina trecuta cind a fost "cheful" de ziua Andreei!
va pupacim pe toate!
giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Doris,imi pare nespus de rau.Sper sa aiba efect imediat tratamentul si sa te vindeci repede.

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Doris..las' ca vezi tu ca o sa treaca pana la nunta....
Silvana ...bafta la cumparaturi si sa iti gasesti sandalele mult visate...
Fetelor care sunteti pe la munci, dar mai ales burticilor...aveti mare grija ca afara e cumplit de cald...noi abia ne-am intors de la nisip (acolo e umbra), iar pe drum parca mi-ar fi dat cu ceva in cap asa m-a lovit valul de caldura.Inca o data aveti grija de voi!
Ma duc ca am desi mai apoi de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna fetele!

In primul rand tin sa va multumesc pentru urari. Sa speram ca asa va fi : o nastere usoara, dar bebe nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa.

Oana binenteles ca vreau sa alaptez daca se poate. Tu ai pierdut dopul? daca da cum arata ca eu am avut o mica scurgere, daca pot sa-i zic asa, era mai transparent decat de obicei si a fost putin pe hartie( scuzati explicarea), oare sa fi fost dopul?

Gabi deja iti faci probleme cine te va inlocui cand o sa fi in spital, dar mai ai pana atunci. Si cu ce mai trebuie in spital o sa-ti spun cand o sa ies din spital ce trebiue exact pt bb. Pana atunci stai tu linistita. Mai ramai si pe acasa ca e tare bine. Iti spun din experienta proprie.

Mary ti-am zis eu ca gasesti si pe Brancoveanu si ii cam la fel ca peste tot doar ca pretul difera. Eu sic ca e ok. Mai ai timp sa te uiti si sa cumperi.

Am plecat sa-i fac mancarica la sotu ca acusi vine de la lucru si sa fac si o inghe sa fie multa sa am ce manca. De cand a venit caldura as manca numai inghe, asa ca am sa fac eu sa vedem ce iasa.

Doris sunt tare curioasa cum arata unghiile tale chiar ca trebuie pozate daca sunt si cu lantisor pe ele, mai mai. Iti urez de pe acum distractie placuta la nunta si refacere rapida. Si la cat mai putine cosmetice pe fata ca nu fac prea bine, parerea mea.

O zi racoroasa si ne mai auzim.

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, insanatosire grabnica!
Fetele, am pus 3 poze (ultimele trei) noi in album. Scuzati calitatea imaginii, dar daca e sa fie cum am comandat eu voi primi de ziua meu un aparat foto meserias.

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari,
cu mersul la nunta am hotarat ca merf la una pana la 23 si apoi pana dimineata la cealalta.
Am fost aseara in Selgros sa iau costum de baie dintr-o bucata.Toate bune si frumoase pana l-am probat...
Vergeturile de pe burtica erau acoperite, dar m-am socat ce urat arata cele de pe piciare.......
Asa ca nu mi-am luat costum si nu voi merge la strand.In halul in care arata vergeturile mele ma fac de ras.Poate sa merg la Dunare intr-un loc mai retras sau la un strand unde sunt doar cei de varsta a 3-a (ca sa nu ma mai simt complexata.....)

Eu am avut noroc major cu doctorul care mi-a urmarit sarcina.A fost in primul rand om si nu mi-a cerut un leu.La vreo 24 de ore dupa ce am nascut i-am dat si eu ceva.

Cu numele pentru copii...Noi cu 2 saptamani inainte de a naste nu hotarasem un nume.Ba era Vlad, ba era Alex ...In final a ramas Paul.Daca era fata picasem de acord la Diana.

O zi buna va doresc la toate,
Alexa00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Salut,
Am vrut vara, vara avem!

Ma puteti ajuta si pe mine cu niste tarife la dr? Mai ales daca nasteti la Odobescu! Am ajuns la concluzia ca nasc cu cea mai scumpa dr.

Amutza: Nimic, nimic.....

,
Mary si bb 26+

Mergi la inceput