Mamici/tatici din Timisoara (6)
Raspunsuri - Pagina 7
giuliatm spune:
Ceau fetelor
nu mai razbesc cu cititul aoleu cat ati mai postaaaaat!!! sunt f obosita asa ca imi cer scuze ca nu voi participa la discutiile comunitatii noastre, dar promit sa citesc tot.
Dau numa cu PREZENTU' la intalnire (cum as putea lipsi? ) si o rpg pe Gabi sa ne bage si pe noi in listuta cu datele complete de identificare:::
mami: alina iulia (01.07.1976 - rac )
bb: alessandra (10.03.2005 - peste )
giuliatm, mamika Alessandrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fetitzalumami/album?.dir=/27da
giuliatm spune:
apropo
stiti ceva dermatolog (si pediatru preferabil) sa-mi recomandati?
azi am fost la doktor la examenul de bilant de 3 luni, alessandra creste "ca la carte", dar are o piele f f f sensibila si tot ii apar tot felul de pete.
merci
giuliatm, mamika Alessandrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fetitzalumami/album?.dir=/27da
Mary_25 spune:
Buna dimineata!
Inca nu v-ati trezit? Aloooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
Eu de la 4 nu mai dorm. Ma tot gandesc cum o sa fie cand o sa nasc! Cele care trebuie sa nasteti cam cat v-au cerut medici? Ca doar n-oi fi nimerit eu la cea mai scumpa dr.!
Un dr. pediatru imi puteti recomanda?
Amutza: Pe mine m-ai intrebat ce patut am luat? Daca da, inca nu am luat. Dar am vazut pe Brancoveanu exact ca in KAPPA, dar mai ieftin. In sfarsit un patut la care sa-mi placa combinatia de culori: portocaliu cu bleumarin. Eu initial as fi vrut din lemn, sa-i pun baldachin, etc.. Acum nu mai sunt asa de convinsa. Mai trag o raita prin METRO, SELGROS. Daca nu il cumparam pe cel de pe BRANCOVEANU: 2.800.000 lei! Sper sa mai apuci sa-mi citesti mesajul. Abia acum am vazut ca ai DPN azi. Nastere usoara! Te asteptam cu vesti proaspete!
Giova: Bafta!!!!!!!!!!
VIN SI EU LA INTALNIRE!!!!!!!!!!!!!! In 24.06.05 la POLLY, ora 18.00?
Pentru baiat au ma hotarasem la DARIAN. Iar la fetita, pana in momentul de fata a ramas DENISA 100%, ARIANA SAU ALEXANDRA inca se discuta !
Hai mai somnoroaselor!
,
Mary si bb 26+(cred!)
Doris-Alina spune:
Neata, fetele, vorba lui Mary, inca nu v-ati trezit, somnoroaselor?
Giulia, eu am fost cu Ines la o dermatoloaga, tanara, super, dar nu mai am telefonul, este pe Paciurea, la o vila la parter, incerc sa aflu...
Eu caut un dermatolog bun pentru mine, eu sunt alergica, si de 3 zile am o iritatie urata pe fata(barbie), cu prurit, si roseata.
Cred ca stiu cum am facut-o, de la o crema de fata sau de la o pudra noua pe care am cumparat-o.
Aveti idee ce unguent m-ar ajuta?
Merg sambata la nunta si sper sa-mi treaca.
Am dat cu Fenistil gel, si mi-e mai bine putin....
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada
gabirus spune:
As vrea eu fetelor sa dorm la ora asta! L-am trezit si pe bietul bebe cu dushul azi dimineata. Ce mamica rea!
Noroc ca mai am doar 2 zile de venit la lucru si intru in concediu, ca nu mai rezist ....
Mary, mie medicul nu mi-a cerut nici un leu ... e un domn. Dar am sa-i dau eu ca nu pot sa nu ii dau, ca prea e fain omul asta. Eu stiu ca se da cam 150 Euro la o nastere normala. De anestezist ptr peridurala mi-a zis el ca este 50Euro daca monteaza medicul de garda, respectiv 100 daca trebuie chemat altul (seful de sectie anestezist). La moasa eu am sa-i dau maxim 500 mii. Si in rest, ma mai gandesc daca mai dau ceva cuiva. La asistenta cred ca le voi da palme peste ceafa, ca-s niste nesimtite
Dar sa trec de subiectul asta, cred ca deja sun ca o placa stricata cu nervii mei fata de personalul medical secundar.
Doris, pentru alergii cutanate incearca si unguent de musetel. Este la naturisti. Mie mi se pare foarte bun. Am utilizat si ptr Eva si ptr mine la probleme dermato.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
mitzuka spune:
Buna dimineata,
Noi am avut o noapte alba...si f.lunga cu plansete incontinuu..cred ca ii mai ies dintisori lui Deian...Asa ca sunt chioara de somn.
Gabi mai trebuie sa dai si la dr. neonatolog....eu am dat 1 milion.Ce fain ca intri in concediu...dar ai net si acasa?
Amuzta nastere usoara si un bb sanatos si frumos!
Revin mai tarziu,
Simina
Albi` spune:
Hop si eu somnoroasa Nu dati cu pietre ca am inv aseara pana tarziu...
Beeeeeeeey da' cand ati ajuns la pagina 5? Inseamna ca deseara sau maine dimi o sa va gasesc direct la cap 7
Amutza, nastere usoara iti doresc! Si bebe frumos si sanatos !
Mary, mie imi place la nebunie numele Alexandra
Gabi, ce bine ca o sa fii acasa Aici pe forum, toata ziua, nu?
Ma duc sa mananc, dar revin (de data asta pe bune )
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
gabirus spune:
Sigur ca am net si acasa, cum as putea rezista fara?
Asa ca nu scapati voi prea mult de mine ... doar cat voi sta in spital.
Chiar, cui ii trimit listuta, cine se ocupa de completat listuta si deschis capitol nou cat voi fi eu out of service? Hai ca mai e timp sa se gaseasca un voluntar. Numai sa fie cineva dispus sa intre cat de cat mai des ...
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
Cosmina2 spune:
DORIS-dermatolog bun(pt.mine)este dr.Darie Ovidiu.Il poti gasi la clinica dr.-lui Catu si la spitalul de dermato de pe Marasesti.
Am facut si eu o asa alergie ca tine si m-am uns cu unguent cu hidrocortizon,am luat calciu(3 pastile pe zi)si niste pastilute pt.alergie care se numeau Aerius(1 pe zi).Dar,cel mai bine e SA MERGI LA MEDIC,pt.ca nu intotdeauna merge acest tratament.Poate fi altceva si e mai bine sa spuna medicul ce sa iei.
Pupici la toate.
silvana75 spune:
Eu eram la Amely de dimineata si tot nu mi-am gasit sandale. Gata, promit sa nu va mai bat la cap cu asta. Azi merg in Terra si in Kapa si acolo sigur imi gasesc.
Doris, am inceput sa listez. Super unghiile, ima place stilul, cred ca arata bestial.
Gabi, trateaza cu Mirona pentru lista. Eu as putea dar nu am net acasa.
Simina, si eu tot secretara, dar la Univ. Tibiscus, Facultatea de Psihologie.
Giova, bafta la licenta!
Amutza, nastere usoara!
Albi, bafta la licenta (sper ca am retinut bine)
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici