Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Buna dimineatza si o zi buna tuturor!

LA MULTZI ANI pt. ALEXANDRU (Eliza5), VLADIMIR ANDREI(Aime)si Andrei Cosmin (Lumi81). Sa crestetzi mari si frumosi puilor!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buterfly spune:

Buna dimineata tuturor,La multi ani bebelusilor nascuti pe 15 Si eu am incercat sa-l pun pe Robert pe olita dar nu vrea sa stea,plange(motiv de distractie pentru Edi,care rade cu gura pana la urechi de cel mic).Si mie medicul mi-a zis sa nu-i dau vigantol in lunile de vara.Felicitari tuturor mamicilor -aveti niste copii foarte frumosi,sa va traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Feteleeee,cum se micsoreaza pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIKI... moaaaaaaaaaaama... tocmai ma uit la pozele tale cu familia nebunica!... Sigur nu-s trucate?.... Parca ma uit la secventze din film de aventuri... pestera, apa involburata.... Mey... shmecherila al tau e mai frumos pe zi ce trece... Si ce bine-i sade-n barca... Ma uit fascinata la pozele voastre....
Uf... m-a luat ameteala cu cei "35 de metri pana jos"
Am vazut si cadoul de ziua ta ... Mai pot sa zic ceva??????????

Fetele, eu acu vreau sa recuperez... citesc si ma uit la poze... si vorba lui Jasmine... o sa vi se para ciudat ce raspunsuri dau la discutii din capitolul trecut...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Adriana cum sa-ti trimita pm cu retete ??adica noi sa nu stim ce papa bun Paul ???

Try mi-ai facut pofta de apa, soare , bronz asa ca maine plec la mare !!! fara tati ca lucreaza, cu finii nostri cu un bebe de 2 anisori.Sa vezi ce-l mai tziganesc atunci pe alexander.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

onitza pune mai reteta aici sa vada toata lumea.
la mare...sigur...la voi e simplu ca sunteti la o aruncatura de bat!
vorbiti numai mult de mare ca o sa ma imbolnavesc de suparare

pupici la bebelasii care-si serbeaza azi ziua:
alexandru (eliza5)
vladimir (aime)
andrei cosmin (lumi81)

sa cresteti mari si cumintei si sa aduceti bucurii multe parintilor vostri

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

didutza cred ca dennis e mai precoce, asa cam ca alex a lui try. auzi la el: OLITA. bravo lui. cum reusesti sa stai cu bebelasii afara? te ajuta cineva? ca eu nu reusesc sa gasesc metoda prin care sa cobor 2 bebei de la etajul 4 si sa scot caruciorul din pivnita.
mai iesim sambata si duminica cand e tati acasa. mi-ar placea sa ne intalnim la o plimbarica, voi pe unde va plimbati in manastur?

Mergi la inceput

ELILENUS... are Ana niste ochi... tot timpul ma minunez...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

ROSERB... Bianca s-a facut o adevarata domnisoara... Ce trasaturi deosebite (de frumose si de om prezentabil) are Mihnea... Le-am sesizat in poza in care a reusit sa se ridice in picioare...

VIO... am si eu niste faze cu soacra... mey.. s-a schimbat total de cand cu bb... e mult de povestit... acum ma uit la poze..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

VIO... am si eu niste faze cu soacra... mey.. s-a schimbat total de cand cu bb... e mult de povestit... acum ma uit la poze..[/purple][/font=Comic Sans MS]

cand vreti sa vorbim despre soacre sa ma anuntati si pe mine. adoooor subiectul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, scuza-ma ca nu am scris reteta, sunt obosita, am fost pe afara, acum imi trag sufletul putin.
Asadar, supa de galuste:

Fierb carnea de pui, arunc prima apa, cand incepe sa fiarba adoua apa, pun zarzavatul (ce am in casa - morcov, dovlecel, ceapa, o sa incep sa pun si rosie, ardei ) si las sa se fiarba. Cun un sfert de ora pana sa fie gata, pun galustele, facute asa (reteta tot din cartea cu pricina): un ou; 2 lingurite de ulei de porumb sau unt; 2 linguri de gris; sare (eu nu pun sare). Se freaca galbenusul cu untul; se adauga incet uleiul. Albusul se bate deparat pana se obtine o spuma. Se adauga "in ploaie" (presarat putin cate putin)grisul, continuand amestecarea pana cand compozita capata consistenta unei creme. Se poat eincerca daca este sufiecient de tare, punandu-se o mica bucata in supa care fierbe. Daca nu se desface , compozita este destul de legata. Se ia cu lingurita o cantitate mica si se scufunda in supa fierbinte. Cand se introduc galustile, supa trebuie sa fiarba in clocote mici; daca fierbe f. puternic, galustele se pot sfarama. Se lasa sa fiarba 10-15 minute la foc mic, cu vasul acoperit. Pentru a deveni pufoase, gospodinele cu experienta recomanda sa se adauge in supa fierbinte 1-2 lingurite de apa rece. GAlustele se servesc 2-3 lao portie, ca garnitura la carne fiarta, sau se pot adauga la lapte fiert si indulcit, putand forma o masa separata.

Cam asta e!!!! Sper sa va fie de folos, eu am facut, si a iesit CA LA MAMA ACASA, si nu ma consider neaparat o bucatareasca desavarsita, desi a inceput sa ma atraga din ce in ce mai tare domeniul culinar!!!!

ADRIANNA, daca mai ai nevoie de vreo reteta sa nu eziti sa ma intrebi, sunt aici , sa te ajut, cu ce pot!!!! NU mai net sa fie!!!!

LA MULTI ANI BEBEILOR SARBATORITI AZI!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput