Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

multumesc mult onitza - dragutza. pai asta e reteta care o fac eu pt. noi si aveam o problema: galbenusul de ou (ca am inteles ca numai acela se pune)...e voie sa-l dam asa? eu stiu ca se fierbe in supa oricum cu galustile, dar intreb si eu. si galustile se mixeaza in supa? sau garnitura de care zici tu...se da tot mixata nu? doamne, chiar nu ma ajuta capul deloc?

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIENUTZA MEA SCUMPA, mie doc. mi-a zis ca e ok doar LA GALUSHTE sa pun albusul, deci...eu asa am facut si nu are paul nimik...absolut tot mixez...toate variantele expuse...
Si eu particip la discutia despre soacre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

ADRIANNA, nu stiu daca ai inteles, dupa ce se termina supa, pui tot la mixat...te sfatuiesc sa faci pt. intreaga familie, si scoti cand e gata intr-o cratita pt. bebei si apoi o dregi pentru voi cu delikat si sare. Eu asa am facut.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fetele care mergeti la mare uitatiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51133" target="_blank"> AICI am gasit un subiect despre pampersii acvatici, de unde se pot procura in bucuresti. poate va intereseaza.
onitza imagineaza-ti o bucatarie vraiste, cu o multime de craticioare si olute sau cum le-o mai fi zicand...eu fac doua feluri de mancare, separat pt. tudor si bianca pt ca el are un piculet de regim. asa ca galustele sunt doar pt bianca. o sa-ti zic ce mi-a mai zis pedoiatra sa-i dau biencutei. uite acum de ex. pt.bianca fac pireut de spanac cu smantana si galbenus iar pt. tudor pireu de dovlecel, morcovi, orez si marar

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

ADRIANNA, cuscra, vaaaaai de mine, cat muncesti!!!!!! Offff, mai poti sa te odihnesti? nu cred. Imi pare rau sa aud ca te zbati atat, e foarte obositor...pupici gemeneilor...Am si eu o intrebare: spanacul il cumparati deja fiert la cutie???.....sau cum? si cum preparati pireul cu spanac???

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Dragele mele dragi,
sunt in mare criza de timp, poimaine am predare de lucrare de dizertaie, nu am terminat-o, luni o si sustin, sunt
In we am fost nasa la Tg Mures, am plecat vineri sear dupa 3 examene, duminica seara eram la Cluj, luni noapte in tren. Am pus poze de la nunta, sa vedeti si voi.
Pupici si revin

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

As participa si eu la discutzia despre soacre dar cred ca as scrie un roman. Norocul meu ca o cresc singura, deocamdata …

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Raluca frumoasa ai fost ca nasica,si rochia nu mai zic.Unde ai facut-o?

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Fetelor ce ziceti de reteta asta?

PUI CU SMANTANA:
Un pui (de aprox. un kg), 300 g smantana; o jumatate lamaie; sare (va reamintesc ca nu pun sare..dar eu va scriu reteta asa cum e ea in carte!)
Puiul, curatat si taiat in bucatati, se sareaza. DUpa 20-30 minute, jumatatea din cantintatea de smantana, se pune intr-o cratita de marime potrivita. Peste smanatan se aseaza bucatile de carne de pui, cu felii de lamaie deasupra, taiate rotund. Se toarna restul de smantana si untul taiat in bucati. Se acopera cratita cu un capac si se inabusa pe foc, miscand cratita din cand in cand. CAnd s-a inmuiat carnea, sosul se toarna in farfuria de servit, si deasupra se aseaza carnea si feliile de lamaie.

Voi cum preparati borsul in casa? ca aici scrie ca e nevoie sa se adauge o felie de paine neagra....nu e voie nu?

Sunteti la plimbare?????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Se pare ca eu reusesc sa postez doar o data pe saptamana. Nu imi mai ajunge deloc timpul asta si nu stiu cum sa ma mai impart. Ar trebui sa ma duc sa ma tund dar nu am cu cine sa le las pe fete. Nici la controlul de 6 saptamani (ca de acum au trecut 6 luni) nu am reusit sa ma duc. Cand am fost epilata nu am avut bani, cand am avut bani nu eram epilata, cand le-am avut pe amandoua ori nu avea cine sa stea cu motzatele ori mi-au venit "rusii".

CARMEN... eu ma duc f rar la epilat (ca pe picioare pun lama...) da cand ma duc iau si piticul (am fost o singura data de cand am nascut)... Am cosmeticiana buna care e f rapida- operativa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput