pete rosii pe tricou bleu - cum scot

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si eu am patit de curand cu rufele fetitei, pe care le-am spalat impreuna cu o rochira cu rosu si albastru. Iar albastrul a iesit pe jumatate din rufe. Imediat ce am vazut, am pus rufele afectate inapoi in masina impreuna cu detergent si cu Vanish mai mult, la 60 grade si au iesit. Nu-mi venea sa cred ca au iesit, ce m-am mai bucurat ! Ca erau o multime de rochite si tricouri de vara care imi placeau la nebunie.
Incearca eventual chiar cu Vanish Oxi Action, e mult mai eficient decat Vanish-ul lichid.
Bafta la scos pete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

am gresit si eu de vreo doua ori, am ratacit sosete colorate in rufele albe.imediat insa ce le scoteam si erau patate, le puneam din nou la spalt, cu prespalare si putin clor, cu temperatura ceva mai mare si le salvam. trebuia sa faci chestia asta imediat ce ai patat rufele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am gasit solutia ideala, ca altfel numai in casa il port il spal cu alte haine rosii poate iese patat in mai multe locuri . mai rau decat e acum nu poate fi, zic eu

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

freia cu foarfeca ai incercat? iese sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Marina o sa arat dupa aia vrei sa ma aresteze astia pe strada pt expunere indecenta?

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Incearca Vanish lichid sau praf!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Salut,

Ca sa nu mai patati hainele in masina de spalat, exista niste foi care se pun in masina odata cu rufele si pe aceste foi se strange toata culoarea ce iese in apa.

Lip woolite Color protection
Asa , scapa rufele.

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

criss, spune-ne si noua de unde luam foile???

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Mergi la inceput