pete rosii pe tricou bleu - cum scot
Ori eu ori fimea am bagat un tricou rosu cu categ de rufe albe la spalat. Ce ma doare e ca numai tricoul meu bleu e patat cu rosu si nu stiu cum sa scot petele. Tricoul era nou si era primit cadou de la soramea cu personaje Disney Imi vreau tricoul inapoi cu culori naturele.
Cu ce il dau? spal? Frec?
Freia si Alexa
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Eu scot petele cu Ace gentil,mi s-a intamplat si mie sa patez cu negru camasa preferata a sotului si am turnat Ace gentil pe petele respective si am pus si in masina de spalat si chiar a iesit sau poti sa pui mai mult Ace gentil intr-un lighean cu putina apa si sa pui tricoul la inmuiat si sa-l lasi cateva ore.Imprimeurile nu se vor sterge.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
Freia spune:
postat initial de Klaus29
toate lucrurile lui bebe s-au colorat (patat) in rosu de la niste ciorapei rosii foarte frumosi
stie cineva cum ar putea iesi petele rosii din hainutele lui bebe (arata ingrozitor)
am incercat cu vanish lichid dar nu merge
poate ma ajutati voi cu vreun sfat
multumesc
postat initial de alina023
Imi pare rau ca nu am o solutie pt tine. Daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si eu am patit-o cand era Luca micut (sosetutele noastre erau albastre iar hainutele au devenit TOATE bleu). Nu am reusit sa le mai fac sa arate asa cum erau initial...
postat initial de adrienne12
Nu cred ca ai ce face. In fine, lucururile albe se pot spala cu clor (ce produse cu clor aveti voi acolo) dar in rest...petele de rosu ies cu foarfeca. fii atenta pe viitor. lucrurile albe se spala separat si cele colorate separat.
Freia si Alexa
lena spune:
Freia stiu ca existau in ro niste spray-uri speciale mai puternice de scos petele de toate soiurile...eu le luam de la MegaImage (parca se cheama Delhaize acum) dar nu-mi mai aduc clar aminte cum se chemau, ceva de genul Dr.Belderman, ceva asa suna...sunt micutze costa de te rup dar erau bune, am scos ceva pete cu ele...la raionul de detergenti se gaseau.
Tzuni spune:
Hai, nu plange! Nu gasim noi inca un tricou d-ala, nou nout? Intreab-o pe sora ta de unde l-a cumparat si ne mobilizam sa-l inlocuim pe cel patat! Hai, intreab-o!
Tzuni
Freia spune:
esti mortala Tzuni. L-a luat de la Disney Oricum soramea e o sonata si jumatate, io n-as da atatia bani pe tricoul ala nici sa ma platesti sa o fac. Lasa ca il port in casa
Freia si Alexa
Tzuni spune:
sa vezi de nu umblu sa-ti caut un tricou cu personaje din desene!
gata, m-am ambitionat!
Tzuni
tunitza spune:
Eu de cite ori am patat cite ceva l-am lasat cu Ace la inmuiat pe principiul ori iese ori se strica definitiv.Oricum nu se putea purta asa patat asa ca...ori ..ori
Succes!
Freia spune:
al meu e la inmuiat de 2 zile deja si nu se vede sperantza neam. asta e, m-am relaxat , cred.
Freia si Alexa