Alexuta - un Ingeras scump si iubit
Raspunsuri - Pagina 3
ellen spune:
Monet, Monai si Andreea, multumim mult pentru urari.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
anamari spune:
sa-ti traisca fetita...asteptata si dorita...si ce bine ca sangerarile nu au avut urmari...un final fericit
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
ellen spune:
Anamari, multumim mult de urari. Sa-ti traiasca si tie fetita si cei doi baieteii si sa fie sanatosi.
O sarcina usoara si nastere usoara.
Sa nu uiti sa ne spui cum o sa-l cheme pe samburelul din burtica.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
cory35 spune:
SA va traiasca Alexuta si voua multa sanatate ..
Parca am trecut inca odata prin durerile nasterii citind povestea, asa de veridic ai povestit..
ellen spune:
Cory35, multumim mult. Sincer nu as fi vrut sa retraiasca cineva durerile nasterii citind povestea mea, si doar bucuriile....numai ca se pare ca nu mi-a iesit
ana_a spune:
ellen, sa va traiasca micuta si sa fie sanatoasa!
Multi pupici de la noi!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
Doris-Alina spune:
Sa va traiasca Alexuta, sa va bucurati de ea si sa va aduca in viata numai impliniri!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
ellen spune:
Ana, Doris, multumim mult de urari.
lui Stefan si Ines. Sa cresca mari, frumosi si sanatosi.
desprecopii spune:
Felicitari Ellen - povestea ta (reala) se afla pe prima pagina la www.desprecopii.com la Nasterea unei Stele!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.