Bebelusi de iulie-august 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Catrinel!
Sa cresti mare, voioasa si sanatoasa, ca frumoasa esti...te-am vazut pe prima pagina...:)))

Noi nu intraram in weekend din cauze de accident...i-a cazut un scaun de masa pe mana, s-a umflat, s-a invinetzit un deget...urlete multe si mergea precum cutzu schiop, in 3 picioare...nebunie...(inca nu am ajuns la doctor cu ea, sa vedeti ce mama denaturata sunt!).
Mie mi-a sarit pe fatza niste ciorba...de pe foc...deh, daca imi bag nasu' unde-mi fierbe oala...:)))
Numa tampenii fac...vai de mine...
Am stricat al doilea carut ieri, asa ca l-am cumparat deja pe al treilea, sunt curioasa asta cat ne tine....:))

In rest suntem sanatoase si voioase...si sa stii Andreea ca scamofilia trece greuuu la unii....:)))

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Da,minunat,fii-mea tocmai a facut baie in cafea.
Doua minute am lasat-o ca sa vad si eu cum sting pompierii o masina ce ardea in fata blocului si cand ma intorc la fata locului,fata mea cu un ranjet larg pe moaca,murata toata in cafeaua mea,inota.
Baie diseara,am sters-o doar cu un prosop si acum miroase de-mi vine s-o beau.
Bine ca nu imi place cafeaua fierbinte.

Iully,ma bucur ca-i mai bine Cristi.
Monica,noi am scapat la milimetru de scunul de bucatarie,a tras doar o sperietura,de atunci il tin culcat.Pupam pe Maria la manuta accidentatasi pe mami unde i-a sarit ciorbita.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Iata ca mai dam si noi pe aici...deh,cu serviciul mai greu ca astia cred ca sunt ca noua.
Bogdan are 2 dinti,este argintul viu,nu sta locului deloc. Ieri si-a dat drumul la manute de pe canapea pana pe fotoliu,a facut singur cativa pasi de am ramas muta.
In rest ce sa mai zic, e atat de activ ca ma scoate cateodata din uz,striga toata ziua in gura mare tot ce stie sa zica (si a invatat destul de multe).
Se catara peste tot,s-a "imprietenit" rau de tot cu catelul,la modul ca il chinuie saracu' de nu stiu cum mai rezista,nici la wc nu mai am loc de l. Ce e mai rau e ca s-a cam obisnuit sa doarma cu mine in pat,de fapt doarme el si singur dar se cam foieste si atunci,mama denaturata ce sunt,il iau cu mine in pat sa dorm si eu ca omu'.Cred ca nu mai scap eu prea curand de el din pat ,mai ales ca ma cauta cu mana prin somn,daca nu ma gaseste striga "mama".
Va mai tin la curent...daca mai am destula energie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

CATRINA

Sa va scriu d`ale noastre: Giulia papa singura daca`i las bucati de banana, cozonac in castronel si e incantata; am facut proba de foc sambata cu plecare la socri, cam 1 ora drumul, a bagat 200 lapte in timp ce noi - parintii - incercam aderentele cauciucurilor in curbe ... de am zis ca pictam masina, dar nu, Giulia a adormit cu sticla`n mana In rest, suntem singure ca tati e in delegatie asa ca sper sa fie muuult soare sa stam afara in fiecare seara.
Cand nu-i convine ceva, striga neineineinei pana ii strig si eu si atunci tace. Cu premergatorul e bestial: isi ia avant si rade cum strabate ea fara efort tot holul

Fug sa va citesc in urma.

Pupacim pe toata gascaaa !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Am reusit sa-mi fac timp sa vad pozele voastre.Si eu care credeam ca bebele meu e cel mai frumos...M-am inselat amarnic.Felicitari la toate fetele si sa va traiasca bebeii.Sa fie sanatosi si ....
Acum ca va stiu si dupa chip indraznesc sa urez
LA MULTI ANI CATRINEL SI STEFANIA.
SI
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Roxana, vineri aterizam la mare !sunteti loco ?mergeti la plaja sambata !
o sa vina si Ramona (Ramses)cu Sara ...avem piscina si lopetele ...
va invitam la castele ...

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La multi ani Stefi draga!!!

Rox, io cred ca puiu meu va imbratisa cu drag vreuna din urmatoarele profesii: dansator, DJ, model/manechin. Poate si pilot de curse (nu sofer ), sau fotbalist, handbalist, inotator. Zic si io, asta dupe ce i-am urmarit abilitatile de pana acum :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Iully,noi nu putem sa vedem pozele voastre,vezi poate e ceva gresit la adresa.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

aaa, azi au venit bunicii in vizita. Vreau sa va spun solemn ca daca pana acum mai aveam vro umbra de speranta ca ei ar vrea sa mai vina sa stea cu Danut, azi s-a spulberat, pentru ca a avut grija Danut sa dea o proba de foc pt ei si i-a "forjat" de au plecat bietii de ei in trei sferturi de ora de aici cu camesile ude-n spate dupe ce i-a calarit asta micu pe toate partile, le-a smuls ochelarii, a vrut sa le rastoarne capuccinele de pe masuta si altele asemenea. Intre timp a mancat si un castron de mere cu branza, cateva linguri de cereale, a ragait si a continuat sa-i fugareasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Aparem si noi pe firmament, cu ceva intarziere...
Lia, daca nu e prea tarziu, sa iti raspund cu dovleceii aia: ei trebuie scobiti , asa cum spui tu "ca pe ardeiul gras", caci daca ii tai pe jumatate nu mai tin umplutura. Carnita am tocat-o si am adaugat un galbenus de ou.Restul ingredientelor le pun 'din ochi'.Sper sa iti iasa papa bun. Lui Codrut i-au placut taaaare mult!
Iully, nu am reusit sa vad pozele!
Papadicule, am vazut-o pe Catrina in ultimele poze. E o dulceata!!!!!!
Blue Angel, vacanta placuta la mare! cate zile stati???

Adema&Codrut

Mergi la inceput