Mamici de iulie-august (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Si mesajele abia le trimite, se blocheaza asa si zice ca nu e trimis dar de fapt apare pe forum!!!
Simona si Mario 33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Simona, stai linistita ca n-ai facut nimic, este DC-ul care o ia razna din cand in cand... Sa vezi cum este cand te arde buza sa vorbesti cu fetele si nu merge DC-ul...

Pupici, ma intorc in pat, poate mai prind un pui de somn

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, burtici!
Eu m-am trezit azi mai repede pentru ca sunt pusa pe fapte mari. Iar ma simt mai bine si voi profita. Va doresc la toate o saptamana buna!

Sa auzim numai de bine.
34+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata burticutze si o saptamana placuta sa aveti...
Noi tocmai am intrat in saptamana 33...si suntem tare emotionati..mai avem atat de putin...ce-i drept ca nu mai putin ca Adriana, Andreea si Laura si...of...cate sunteti atat de aproape sa va tineti puiutii in brate..va urez nastere usoara si asteptam impresii...
Azi merg la dr sa vedem bebelul..abia astept, mai ales ca vreau sa stiu cum e asezat...ieri a fost pt prima oara cand l-am simtit sughitand in partea stanga...
Aseara am fost la un restaurant si era puzderie de gravide, bebelusi si bebei, de nu mi-a venit sa cred (ce-i drept ca numa noi eram cu 2 bebelusi)..
Gabi..esti o frumusica si ai o burtica la fel...
Ioana..bun venit acasa...multa sanatate si sa stai cumintica
Aseara bebelul meu a avut un chef teribil de impuns mami in burtica.. si burta era in colturi si credeam ca vrea sa iasa prin piele..dulce foc..
Nicoleta (33s)

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata burtici!

Nici eu nu mai am somn, cu toate ca de aseara am anuntat-o pe mama sa nu ma astepte pe messenger prea devreme ca o sa dorm mai mult azi , dar ti-ai gasit, de la 6.00 m-am trezit si ma tot foiesc si ma gandesc cum sa facem cu botezul ....
Cred ca mi se trage de la faptul ca ieri am fost la botez, unde ne-am simtit tare bine, am vazut un pui mic de o luna si 2 zile, dulcica foc, ca o papusica

In rest suntem bine, azi merg sa vad cum stau cu fierul si sa imi mai faca o injectie. Din pacate siropul de plante despre care va spuneam saptamana trecuta, in loc sa dea tulburari gastrio-intestinale ca balonari sau constipatie pe mine m-a deranjat la stomac asa ca nu il mai iau... Vad azi ce imi mai spune dr.

Pupici si o saptamana usoara tuturor,
Katink si dulcineea mea 32+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ioana refacere rapida prietenei tale si sa le traisca baiatul!!

Gabi ce burtica mare ai!!! Eu o am cat o aveai tu pe la 25 sapt.

Deny_82 modificam si punem carucior roz?!

Nicoleta succes azi la control! Te asteptam cu vesti bune!

Numai bine,
Katink si dulcineea mea 32+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Buna dimineata!
aici ploua si eu am avut o noapte oribila, n-am dormit aproape deloc si sunt obosita... azi dau o tura pe la serviciu sa imi vad colegii si apoi pe seara am un curs despre sarcina si relatia de cuplu, cred ca va fi plictiseala, abia sapt viitoare e interesant, despre cum ingrijim bebelusul( unde eu sunt varza si nu stiu nimic).
sper sa aveti o zi buna si intru mai pe seara...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Buna dimineatza burtici,

vad ca se trezesc burticile rand pe rand, de-abea asteptam sa vina lunea ca taaare plictisitor a fost in we pe DC...

Katink gand la gand... si eu m-am apucat de lista pentru invitati la botez... nu vreau sa uit pe nimeni...

Adriana, ce faci???!!! Totul este ok? Ca in we n-ai prea dat pe la noi!!! Aidan da vreun semn ca ar vrea afara s-o cunoasca pe mami???

Monai, sporuri si ai grija sa nu te obosesti!!!

Cin, si in Mamaia ieri era plin de carucioare si gravidutze... eu eram cu ochii in carucioarele oamenilor ... atatia bebelusi frumosi!!!!!!

La noi se anunta o zi frumoasa, asa ca voi iesi si eu mai tarziu putin prin oras.
Pupici,

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza!!!! Am dormit pana la 9 azi, acum suntem fresh dupa cafeluta si dus. Am citit ce ati scirs voi si apoi ma uit putin la tv.
Irina stiu o sa stau cat pot cumintica in casa ce sa facem , rabdam pt bebe sa stea acolo pana l atermenul bun.
Monai asa simptome aveam si eu ieri si ma temeam ca se mai intarea si burtik si cam des....acum ma sperie orice...
Am luat o nospa chiar daca nu mki-a mai precizat nimic dr dea ea. Mi-a dat doar vitaminele si fier. dar eu zic ca Nospa nu prinde rau la nimeni nu daca simtim contractii, dureri usoare jos??? Ce ziceti?

O sa vb mereu cu prietena mea care e in spital sa-mi zica si mie ce si cum sa stiu la ce sa ma astept la operatie.
Si la Bacau e soare si frumos azi dar noi nu iesim. Am zis ca o sa ies asa la o zi doua jos la un supermerket din fata blocului sa iau o gura de aer si sa imi fac placerea de a cumpara si eu ceva usor acolo.
VA pup o zi buna!!!!

Ioana
sapt.35
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Buna dimineata la toate viitoarele mamici. Si eu sunt tot mai aproape de a-mi tine bebelul in brate (AMR 25 zile) si vreau sa va zic ca au inceput niste emotii de nu va pot explica in cuvine. Si tati e extrem de emotionat.
Abia astept momentul in care il voi vedea pe juniorul care se tot joaca prin burtica mea. Zilele astea mi-am propus sa pun la punct totul pt. bebe boy. Imi voi face si bagajul pt. spital. Deoarece eu nu voi naste in Fagaras, de joi va voi parasi. Ma mut la capitala, sa fiu mai aproape de spital. Acolo nu cred ca voi avea internet ... poate gasesc vreun cafee prin zona sa ca citesc ... sa vad cum va mai incurajati voi si sa ma incurajez si eu. Ma bucur ca in sfarsit a iesit soarele si ca o va tine asa toata saptamana. Ma voi plimba zilnic. Cateva intrebari pt. voi, domnitelor. Spalatii hainele noi ale viitorului bebe? Ce detergent folositi pt. hainele printilor in general? O zi buna tuturor, bucurati-va de soare ca nu se stie cat tine si ... plimbari placute. Sorina

Mergi la inceput