Mamici de iulie-august (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari. Toata ziua mi-am gasit cate ceva de facut prin casa, asa mi-e mai usor sa ma adaptez singurica, fara Eva. Si daca tot nu fac gimnastica, macar sa fac totusi ceva miscare, sa nu amortesc.
Si la noi e un soare minunat si o caldurica super fata de zilele reci care au trecut; cred ca sunt cam 22-25 grade afara. E perfect pentru o plimbare in parc.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Am uitat sa va spun: azi am cumparat Pampers pentru new born... 44 buc intr-un pachet 360 mii!!!!!! am cazut pe spate!!!! Mai eram cu inca o tipa in Metro care era si ea gravidutza si faceam haz de necaz! Pai marimea 2 3-6kg sunt 190.000 lei!!!??? Ce-i cu diferenta asta uriasa de pret oare???!!!

Pupici,

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ioana, sa-i traiasca baietelul prietenei tale, sa fie sanatos, iar mamicii refacere rapida!!!

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hello,

Am mai pus o poza noua (de ieri):

http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/detail?.dir=/73d8&.dnm=bea7.jpg&.src=ph

sa vedeti ce Big Mama m-am facut

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna!

Sper sa recuperez si eu din urma .....ca vad ca ati cam scris...
Am venit si eu cu vesti noi....la ultima eco nenea doctorul ne-a zis ca e fetitza se pare ca tot surpriza vrea sa ramana....Acum stau si ma gandesc la ce nume ii voi pune....si ma cam cert cu nasu ca nu ne potrivim (nasul fiind fratele meu)
Pupici multi
Deny 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumesc fetelor, m-am emotionat f tare acum am vb iar cu ea, si-a vazut bebelusul si zice ca e asa frumos si curatel dar doar cateva min i l-a aratat l-a pupacit si gata, maine se duce la el. Dar bine ca sunt sanatosi amandoi. O doare burta si de la retragerea uterului si de la operatie dar ce sa facem. Sta acolo la nudul gol...vai ce ma asteapta....dar sa ajung si eu nu mai vreau nimic altceva decat sa ajung cu bine si sa-mi iasa si mie si lui bebe totul cum trebuie.
Gabita ce male buritk de bebel boy avem flumos cu bluzita care-mi place mie.

Mie mi s-a cam intarit de multe ori burta azi si ma durea usor in partea de jos, mai pateste cineva asa??? Acum ma sperii din te miri ce.

Ioana
sapt.35
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Gabirus, burtica e mare, sa fii sanatoasa . Ma mir ce putere de munca ai, bine ca te simti bine .
Eu mai mult am stat in pat si zilele astea, n-am fost deloc in forma, si eu am dureri ca si tine Corbioana. In partea de jos, sunt ca durerile menstruale. Sunt continue, nu sunt contractii. Atunci stau in pat, nemiscata, pe partea stanga si ma rog sa treaca. Asta e, de-acum mult a fost, putin a ramas!
Saptamana viitoare voi merge iar la control, sper sa fie totul OK cu fetita.
Va multumesc tuturor pentru urarile de bine, adevarul e ca nu stiu cum as fi trecut prin toate chestiile astea daca nu aveam langa mine pe sotul meu . Asa de mult are grija de mine ca simt ca-mi da putere si calm sa trec prin toate...
Irinabungau, eu am cumparat Pampers pentru 3-6 kg, eu asa fetita grasuta vreau sa nasc! M-am gandit ca daca vor trebui mai mici, va putea si sotul meu sa cumpere, ca doar nu-s la capatul lumii!
Cred ca-mi voi comanda si eu pompa Avent Isis, pentru ca aici nu am gasit-o niciunde. Am gasit doar Chicco Primigiorni, stiti ceva de ea, pentru ca seamana foarte mult cu Avent Isis?
Va pup si

Sa auzim numai de bine.
34 si din burtica Sara.



http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Gabi, f mare burtica, f dragutza mami...e tare bine ca esti asa tinara, asa ne-a avut si mama pe noi si era fun cind eram mici, ca avea chef sa-si puna mintea cu noi si alerga si ridea si cinta ... eu sunt cam batriioara...sper sa am rabdare cu Mitzi mica...
M30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Gabi, Doamne cr frumoasa esti si ce burtica mare ai!!! Parca numai burta mea nu-i asa de mare... de fapt la 1,5 kg cat are puiutza mea...

Monai , si eu sper din tot sufletul sa fac o puiutza grasunica... Dar stii, am mai vorbit cu o mamica si se pare ca aia 3-6 kg sunt maricei pentru cei nou nascuti!! Dar ramane de vazut, eventual daca sunt prea mari cei de 3-6 kg cumperi altii, iar pei ceilalti ii folosesti oricum...

Ioana, stai linistita in pat si incearca sa mai stai o saptamana in casa, stiu ca-i greu, dar este cel mai bine!! Si eu incerc sa ies cat mai putin, am de urcat 4 etaje... altfel as fi fost toata ziua afara, ca la plimbare imi place tare mult, dar urcatul in casa ma oboseste...

Pupici,

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Buna dimineata la toata lumea. Eu nu am somn la ora asta!
Ioana - felicitari prietenei tale, sa-i traiasca si sa fie amandoi sanatosi! Sa aiba un bebe sanatos si papacios dar mai ales cumintel sa se poata odihni si ea dupa operatie!
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva: de fiecare data cand se descarca o pag de pe forum (sau cand trec de la o pag la alta scrisa de voi) imi spune ca accesul la forum mi-a fost restrictionat dar se descarca pana la urma. Asta se intampla incepand de ieri. De ce oare? Am facut eu ceva sau are ceva site-ul? Are cineva idee? Multumesc!
Simona si Mario 33s

Mergi la inceput