Mamici de iulie-august (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Boga, am primit listuta, merci! Problema e ca nu pot s-o deschid, o fii yahooul de vina, mai incerc si te anunt.

Zina si bb Matei 32 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu n-am primit listuta........

AniS si bebelina mea dulce 32+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Uau, Nicoll_mada, super informatiile despre respirat .
Mitub, am primit listuta . Te rog spune-ne si noua cand ai timp, cum trebuie masati sanii. Pe mine sfarcurile ma dor(de, nu au mai fost stimulate de muult ), nu stiu de unde sensibilitatea asta.
Irinabungau , vezi prospectul la Garmastan, poti sa o folosesti incepand cu luna a 8-a, tocmai pentru a preveni ragadele(Doamne, fereste-ne pe toate!).
Mamini, la tine voiam sa ajung, dar iar sunt off topic, vezi ce smechera sunt ? Am facut aluatul, a durat cam 2 minute si m-am distrat cum s-a stins bicarbonatul. Eu n-am mai vazut pana acum. Am folosit faina integrala, intra cam 400-500 g, dupa ochii mei umezi de fericire. O voi baga la cuptor cand ajunge sotul acasa(si azi m-a anuntat ca intarzie ). Cat timp o las la cuptor?

Sa auzim numai de bine.
34+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis, ti-am trimis-o ieri pe mail folosind aceeasi adresa de yahoo ca si cea de pe messenger. Cum nu mi-a venit inapoi, am crezut ca este OK. Eventual verifica mailul ala. Daca nu si nu, o sa incerc pe pm dar cred ca se strica tabelul :(

Zina mai trimit o data.

irina pai tocmai ca trebe sa incerci tu sa le formezi, si cu masajul ar putea fi primul pas, doar ca mai trebe sa astepti cam 3 saptamani. Oricum, sa vezi ce eficienta are puiul, se va minuna sotul tau

nicoll_mada hai ca va fi usor, macar te adaptezi cu toate chestiile noi deodata. Mi se par super exercitiile. Ma rog, fac si eu ceva sport cu Miruna, dar nu e organizat

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele...si eu mai pe la pranz
Deja m-am obisnuit sa gasesc paginile pline dupa nici o zi

Am dormit foarte prost azi-noapte, m-am trezit cu dureri foarte mari de stomac, am crezut ca m-au apucat contractiile...si am adormit greu la loc, spre dimineazta, si am dormit bustean pana la 10. Plus arsurile de rigoare, deja m-am obisnuit.
Garmastan, deci trebe sa incep sa folosesc...nu ma dor sanii, dar daca ziceti ca e bun, cumparam.

Albinutzza 35+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Cu cadita m-am lamurit, o sa cump normala si fara suport, pun scutecel, cica exista si la noi buretel cum zicea Mamini parca...dar nu m-ati lamurit, daca merita sa iau din acela cu rafturi, ca mie tare instabil mi se pare...plus ca eu deja o sa am la comoda si masa de infasat.

Zena, eu am vazut in Cora, masute din acestea, dar sunt si la mag de copii de pe colt, dar sunt mai scumpe

Albinutzza 35+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, se coace la foc mic pina se face aurie-bejulie. daca nu esti sigura, iei cu furculita o farima si o gusti.sa nu pui puiul crud, poate fi prajit, fiert si calit cu legumele, treaba ta. asa incit daca coca e facuta, e ok.
la foc mic, depinzind de cuptor sa zic 25-45min.dupa ochi, o sa vezi ca nici asta nu e greu.
o sa fie bine
, sa ne spui daca te lauda...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, eu eram cu masa de schimbat si rafturile, cu buretelul era Emaaimee, cred. buretel o sa iau si eu probabil, dar mai incolo.daca ai masa de schimbat, cred ca poti sa iti iei si doar o cadita cu picioare. e bine sa fie inalta, e mai ergonomica si nu-ti farimi circa cu ridicat de bebe si numai aplecata.
eu nu gasec deloc informatii despre Garmastan-aici nu exista. ce contine, ca sa vad ce altceva as putea folosi, eventual Bepanthene- ca ala e bun la toate, cica...se poate cineva care are uita in prospect sa imi spuna si mie ce contine Garmastanul?
merci
M30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Fetele!!!! Am venit acasa! Analizele de la spital s-au dovedit mult mai bune fata de cele de la cabinet, mi-a luat 6 siringi cu sange din vena ieri , dar bine macar ca e mai bine...

Mi-a facut si eco, bebelusa mea sta tot cu capul in jos si cantareste in jur de 2115g .

Irina iti multumesc tare mult pentru mesaj, esti o scumpa ca intotdeauna!!!

Va trebui sa recuperez ce ati scris, dar mai intai cred ca deschid un nou capitol si mai vorbim.

Multi pupici la toate,
Katink si dulcineea mea 32 sapt. +6zile

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna fetelor!

Eu iau cadita normala pt bebe si ii pun scutec in ea. Daca e cuminte facem amandoi baie in cada sau ma apuc de sapaturi sa ii fac o piscina...la etajul 5.
CIN ma bucur ca e bine bebitul tau. Ai idee daca ne lasa doctorul sa cumparam noi trusa de epidurala? La Municipal costa 700.000 si mai ramane spaga anestezistului.

Luminita
31+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput