Am o durere.....

Am o durere..... | Autor: copilutzu

Link direct la acest mesaj

Va rog sa nu radeti ....
Va rog sa ma ajutati daca ati trecut prin asa ceva.
De cateva luni bune am dureri in talpa .Durerile sunt insuportabile dimineata .Dar nu in toata talpa ,doar la calcai langa "secul" piciorului.
Ce sa fac???
La ce medic sa merg?
Ce specialitate??
Am motive de ingrijorare???

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

nu stiu despre problema ta decat ca e de competenta medicului ortoped. succes!

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

S-ar putea sa fie niste "ciocuri" din cauza reumatismului. Cel mai indicat sfat este acela sa te duci la medicul de familie si sa-ti dea trimitere pentru aceste dureri (s-ar putea sa te trimita la reumatologie, si nu neaparat la ortoped!!).Noi ne dam doar cu parerea!
Sanatate !!

quote:
Initial creeata de copilutzu

Va rog sa nu radeti ....
Va rog sa ma ajutati daca ati trecut prin asa ceva.
De cateva luni bune am dureri in talpa .Durerile sunt insuportabile dimineata .Dar nu in toata talpa ,doar la calcai langa "secul" piciorului.
Ce sa fac???
La ce medic sa merg?
Ce specialitate??
Am motive de ingrijorare???

Proverb indian

Copilutzu'

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Multumesc mult de indrumari!!!
Pana la urma tot la medicul de familie ajung.....
Sar'na mullltttt!!!

Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

foarte posibil sa fie vorba de o fasceita plantara...mergi la ortopedie, in primul rand, pentru o radiografie! intre timp, ca sa ameliorezi nitel situatia, renunta la tocuri, daca porti si fa-ti seara masaj pe talpi...
tine-ne la curent!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

megbeng
Tocuri nu port. Dar masajul sa il fac cu cremutza?
Deocamdata am dat-o in bara cu medicul.Am fost ieri sa ma inscriu la med. de familie ( la Coltea) si asistenta m-a intrebat din partea cui vin. Neavand recomandare nu m-a primit .
Asa ca mai am de "suferit" pana reusesc sa ma inscriu fara recomandare .
Offf...chiar ma deranjeaza "recomandarile " astea..
Multzumesc mult,mult!

Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

nu e neaparat sa te masezi cu crema...da mai zi-mi ceva: in zona dureroasa, cand dai cu mana simti ceva neobisnuit? ceva ca un banutz, asa?
imi pare rau cu medicul de familie....nu am mai auzit de chestia asta cu recomandarea :( ce nasol!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

megbeng
Cand dau cu mana nu simt nimic neobisnuit, decat durerea aia surda .
L-am pus si pe sotul meu sa ma maseze si nici lui nu i se pare ceva anormal in talpa.
Ma gandeam ca poate exista o crema atiinflamatoare.

Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

poti folosi creme antiinflamatoare...nu stiu sa iti recomand una anume...e vorba sa gasesti una care sa functioneze la tine...fenilbutazona e o idee...mai exista ben-gay..unii zic despre ea ca nu are efect, dar la sotul meu, de ex e de-a dreptul miraculoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Si pe mine ma doare de 4 zile calcaiul piciorului stang... in prima zi era o durere usoara... am crezut ca imi apare vreo batatura... dar a doua zi a inceput sa ma doara mai rau. eu am vorbit astazi cu medicul de familie la telefon si mi-a dat un tratament pentru 10 zile cu Lemesil si Myolostan tablete ( recomandate pentru inflamatii articulare si boli reumatice). daca nu o sa imi treaca voi merge la policlinica pentru analize, dar asta pe la mijlocul lui iulie cand vin din concediu.

Tu ce ai mai facut? ai ajuns la doctor?

Sper sa imi treca , ca este foarte jenant.

Sanatate!

gianina si Simona Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Si eu cred ca este o durere reumatica, trebuie mers si la un reumatolog.

Mergi la inceput