Am o durere.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Fetelor ,
nu am reusit sa fac nimic .....durerile sunt aceleasi ...si cel mai greu e ca nu reusesc sa gasesc sa ma inscriu la med. de familie.
Va rog poate ma puteti ajuta .Locuiesc aproape pol. Titan dar nici pol. Vitan nu e foarte departe.

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Copilutzu, la medicul de te inscrii la orice policlinica, nu la spital.
La spital te duci cu trimitere de la medicul de familie. Pol. titan sau vitan e ok

cucu alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Poate fi reumatism sau un "cioc" mic, care nu se simte la palpare dar deranjeaza tarsienele si de aceea te doare.Daca antiinflamatorul nu a dat rezultat (trebuie sa ai rabdare cateva zile si sa te masezi usor de doua ori pe zi) incearca un badijonaj cu t-ra de iod,in fiecare seara,exact pe punctul dureros.Poti continua 3-4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Am patit si eu asa ceva, acum citiva ani. La mine a fost vorba de un fel de veruga si am tratat-o cu acid salicilic (praf - se gaseste la farmacie) pus pe o felie de lamiie, timp de o saptamina. Veruga a iesit la suprafata, desi initial nu se vedea nimic pe piele, s-a uscat si a cazut. Nu am mai avut probleme de atunci.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

am reusit si m-am inscris la med. de famile , la Titan..
si mi-a spus ca "poate " fi din cauza incaltzarilor .
mi-a recomandat ptr. inceput sa incerc sa "merg" pe tocuri (am numai incaltzari cu talpa joasa )
asa ca ...incerc....pana cand imi zdrelesc genunghi..
Sar'na ptr. sfaturi !!!!!

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns memec61 spune:

Si eu am aceeasi problema:dureri la calcai cu radiere spre secul piciorului si spre glezna cu senzatie de rigidizare a tendoanelor din acea zona si asta mai ales dimineata la trzire cam de doua luni.Nu am fost inca la medic.Daca esti mai veche in suferinta impartaseste-mi,te rog,din experienta ta(eventual un tratament care ti-a ameliorat durerea).Multumesc!

Mergi la inceput