Mamici de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 2
mygirl spune:
Eu ii dau Alexandrei Gripe Water produs de Pharcode cam de 3 ori pe zi, cate jumatate de lingurita. Este pe baza de marar si bicarbonat. La restul meselor, sab Simplex, 10 lingurite. Mai puN cate o picatura de sab si pe suzeta, atuci cand nu o vrea ptr ca are chef sa molfaiasca sanii mei. Pur si simplu nu stiu cum sa o dezvat de obiceiul asta. Cand are nervi sau o doare burtica, se razbuna pe sanii mei...care nu stiu cand o sa-si mai revina. In seara asta de exemplu, dupa plimbare, s-a agitat 4ore bune..si dupa plimbat in brate, ascultat cutiutza muzicala, a adormit, in sfarsit.
Pentru mamicile care alapteaza exclusiv - cum faceti ca sa iesiti mai mult timp din casa? Ca noi am stat cam mult in oras si i s-a facut Alexandrei foame..s-a trezit si a inceput sa urle. Nici n-a vrut sa auda de suzeta. Se uita toata lumea la noi. Am luat-o cu carutzu pe teren accidentat si din cauza zdruncinaturilor a adormit.
Cornelia, sper sa ne scoata tati maine dimineata din casa...daca s-o trezi, ca e plecat la o nunta si nu stiu cand se intoarce. Singura nu ma pot deplasa cu carutzul deocamdata, ca e ditamai limuzina (am pus poze cu el in albumul Alexandrei). Sper sa ai o noapte usoara si poate ne vedem maine.
Mygirl si Alexandra (18 mai 2005)
Poze
loreen spune:
E 4,30 dimineata si-mi aduc aminte de vremea cand eram gravida...Singura diferenta este ca acum arat si ma simt ca un zombi...Delia doarme de putin timp,insa somnul meu s-a dus naibii. Am reusit sa dorm de la 23 la 2,30 si asta va fi tot...Si nu pentru ca are Delia ceva,insa este prea obosita, varsa laptele si adoarme greu...
In viata mea nu am avut tendinta de maltrata un copil,insa am o finuta pe care as bate-o non stop din cauza lui masa care este o mare nesimtita,daca as putea sa-i spun asa...Azi la gratar ma cnihuiam sa adorm fata pe un fundal muzical compus din tot felul de onomatopee animalice acompaniate de urletele si ragnetele finei mele exact in urechea Deliei. De ce ii spuneam sa taca parca ii starneam ambitia...Iar masa "ce sa-i fac Laura, e copil, stii si tu ca ai doi...
"
Mygirl eu cand alaptam,mulgeam laptele in biberon (biberonul in termos) si plecam tutu-papa nefiind pusa in situatia de a scoate laptariile pe strada sa-i dau fetii sa pape...Si la mine plecatul inseamna cateva ore bune...
Caruciorul tau e mic, sa-l vezi pe al meu...E o intreaga inginerie sa-l bag in masina ...
Alina_a de ce trebuie sa dai ceva la nasi la botez? Parca numai la nunta era obiceiul asta?! Dar spaga la popa, asa numesc eu contributia nasilor pentru biserica in limbaj popesc, difera de la biserica la biserica, de la popa la popa si depinde de cati tarcovnici deschid gura la slujba...De exemplu la noi la Catedrala se ajunge si la 3-4 mil.,iar daca ai nefericirea sa vina prea nu stiu cum deja se schimba moneda si se trece in euroi cu ceva zerouri...
Ruxel incearca Debridat cate 2ml de trei ori pe zi, sau cu termometru...Desi dupa dr. este normal sa aiba scaune si cate 1 la 2 zile, atata timp cat nu-i deranjeaza pe copii...
Cornelia fii linistita ca , colicii nu dureaza mai mult de 4 luni, dupa care incep eruptiile dentare, diversificarea si alte mici bucurii pe care ni le ofera copii in cresterea lor...Asa ca fi Zoe...Eu una nu mai rezist si cand il vad pe dragu' de sot cum doarme ca magaru' in panta, binenteles in alta camera ca este obosit si nu sta doi ani acasa ca mine, nu-mi vin in minte decat scene din Jack Spintecatorul sau o ecranizare a operatiei lui Ciomu...
V-as mai impartasi minunatii din viata mea de mamica terminata psihic si fizic,insa Delia da semne de disperare asa ca ma duc sa mulg vaca...
S-a crapat de ziua...Ce frumoasa este viata dimineta
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31
beatriced spune:
Neata!
Loreen, eu ies din casa de vre-o 2 ori pe zi cu micutul meu iar atunci cand ies, il schimb si-i dau sa manance, iar la plimbare doarme bustean. Oricum in caz ca ma plimb mai mult ma mulg si-i iau biberonul cu mine, plus pampersi.
Bai ce nasol este sa te scoli la 1 si la 4 dimineata! Te scoli buimac... Dar ce poti face cand micutul si-a facut programul lui de trezire?... Se trezeste doar sa manance si sa-l schimbam... In rest nu avem probleme cu burtica s-au cu altceva!
O duminica super placuta!
Mami de
Alex mancacios
beatrice
loreen spune:
Netza'
Nu ne-am mai auzit de mult...pret de doua biberoane de-ale Deliei...Acum ne pregatim sa iesim afara pana la urmatoarea masa cand sper sa pun si eu capul pe o perna...altfel nu mai raspund penal...
Margott frumusel foc David...Acum imi dau seama ce a crescut fata mea...Asa ii indoiam si eu hainutele la inceput, iar acum ii plesnesc pantalonasii la botosei...
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31
Margott spune:
Multumim Loreen.
Fetelor, bebelul vostru se intimpla sa scoata lapte pe nasuc cind doarme? Al nostru vad ca face chestia asta. O fi bine? O fi rau?
gabitzam spune:
Pe nasuc, nu. Doar pe la coltul guritei am mai vazut cite un firisor de lapte, ca adoarme la sin si nu inghite ce are in gura.
Am cumparat de la Barza zilele trecute un leagan balansoar (www.barza-ro.com/s2.html" target="_blank">acesta), il pun in el in timpul zilei si doarme mult mai bine. Acum sper sa nu se obisnuiasca doar in asta si sa nu mai vrea in patucul lui!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
gabitzam spune:
Bebelusul vostru zambeste in somn? Sint lesinata dupa el cind il vad
Uit cum ma zapaceste noaptea cind plinge si ma scoala la ore criminale!
Avem poze noi: http://community.webshots.com/album/367220410yEbMRu
Astea-s doar citeva, ca toata ziua stau cu aparatul pe el, as vrea sa-i surprind toate gesturile, mimica, zimbetele, incruntarile...
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Luluku spune:
Hello, fetelor- de mult nu am mai scris!
Maaaaaaaaaaaaaaama, Gabitza ce baiat frumos ai! Ptiu, sa nu il deochi!
De fapt ce frumosi sunt Bebeii tuturor...ce norocoase sunteti ca aveti bebeii in brate, eu inca mai astept...dar macar am cumparat tot ce imi mai trebuia...si acum sunt mai linistita...mult mai linistita.singura problema pe care o am e ca de vre-o 2 saptamani si ceva am doua degete de la mana stanga sunt amortite si simt ca nu pot avea incredere deplina in mana asta...asa ca acuma sunt pe calciu si ginkor fort si magneziu si fier si materna si eutirox...sper ca nu am uitat nici o pastila si eu care de obicei ma tratez cu un ceai......sper sa treaca amorteala asta ciudata... Azi nu am ajuns la un examen deoarec eam avut o caderede tensiune...mi-am scos si doctorita din cada.....saraca este o dragutza...!
Ma alatur si eu celor care cauta restaurant pentru botez
....dar parca as mai astepta sa vina Georgia, si dupa aia sa imi fac probleme de botez si locatie...
Cam atat de la noi......
Va PUP si va urez sanatate si bebei frumosi si sanatosi...
Apropo, voi mamicilor care alaptati...tineti vre-un regim special?
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
andreea.a spune:
Hello!!
Ce bebei frumosi aveti! Abia astept sa-l tin si eu pe-al meu in brate.. Deja am incepuit sa nu mai dorm bine noaptea, eu care nu aveam probleme cu asa ceva pana acum. Adica ma trezeam sa merg la toaleta, insa acum mai tre' sa suport si niste arsuri criminale care nu ma lasa sa dorm de fel.
Vineri am fost la dr si mi-a zis ca placenta da semne de imbatranire, asa ca mi-a "prezis" ca in jur de o saptamana s-ar putea sa vina si fi-miu! Se pare ca pana la urma voi fi mamica de iunie, nu de 1 iulie. Vedeti? Stiam eu! 
Luluku, sa stii ca si mie imi amortesc mainile, mai ales cand dorm. Cred ca din cauza ca mi se si umfla rau.. Nu stiu. Abia astept sa scap de micile neplaceri, sa ajung la cele mari cu care aud ca va mai confruntati voi. Insa aveti bebelusul langa voi si cred ca merita tot efortul! De fapt, sunt sigura! Si cadere de calciu cred ca am avut: am fost foarte, foarte ametita si slabita, asa dintr-o data. Asa s-a manifestat si la tine? Eu am incercat sa stau 1/2 ora in pat, insa daca inchideam ochii aveam senzatia ca se invarte casa cu mine. Insa pe dl dr nu l-am sunat, ca tocmai de la el plecasem. Ce ti-a zis dr ta?
Pentru mamici, bebiti si gravidute:

Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg