Mamici de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
babygirl spune:
vaaaaaaaaai, am uitat d toate. doarme in mijlocul patului de 3 ore. pe burtica. acum tocmai si-a hemuit piciorusele si sta cu funduletul ridicat. broscuta mea...
corny,roisin, tocmai m-am uitat la pozele voastre. ce copii frumosi aveti!!!
http://community.webshots.com/user/thethreeofus
gabitzam spune:
Am primit un mesaj pe Yahoo Messenger din Japonia, de la Pengunica noastra. A nascut si ea azi. Ben are 3740 si 50.5cm, si toata lumea e sanatoasa ![]()
Bravo Andra! Felicitari!!! 

Sa-ti traiasca micutul si sa va bucurati de el si sa ne pui si noua poze sa vedem un japonic micut si dragalas!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
gabitzam spune:
Am deschis capitol nou.
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51298" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (57)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
loreen spune:
Bucurie mare in cartier la mine...A stat Delia treaza azi cat a dormit ieri, adica o ora toata ziua...Sa-i tina Dumnezeu obiceiul macar trei zile pe saptamana ca nu fiu nesimtita si sa cer mai mult...
Da ca sa fie bine caprita mare mi-a facut febra , intai 38 cu 9 la care i-am aplicat din scurt un tratament ad-hoc,iar cand am atipit putin, ma trezesc ca are 40 nu mai mult...Sun la dr...Sa-i dau tratamentul din patru in patru timp de 48 de ore, intervale care binenteles ca nu coicid cu orele Deliei...Asta-i dreptate zau?!
Corny beton poze, adica fata frumusica tare, mai ales in cea cuu prosopelul dupa baie...
Roisin esti o norocoasa...ai exact 2 papusele...
Delia sa stiti ca nu zimbeste la plesneala cand ii aude vocea Biancai...LA mine o mai nimereste si pe langa, insa la sora-sa rade de-a binelea...Ca de maine poimaine facem 2 luni...Ce-a trecut timpul...MAi ieri ne vaitam ca ne doare,ne umflam si altele...
Androix cel mai sexy ma simt cand imi admir fara pic de modestie celulita existenta pe coapsele mele babane...Imi vine sa ma pup singura cu ranga peste dinti...
Sa aveti o noapte linistita si odihnitoare...
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31
mygirl spune:
Cred ca a fost ceva in aer ieri...si Alex a mea a dormit toata ziua. Si aproape toata noaptea, de la 22 la 4. acum a papat si doarme iar..la mine in brate. Azi mergem la dr., pentru ca maine facem o luna! Suntem domnisoara acum. Sunt cam dezamagita de cantar, care ne arata doar 3.800-sper sa fie defect, ca asta ar insemna doar 500 gr. de cand am iesit din spital. Si Alex sta toata ziua cu tzatza in gura.
Poze