Speranta sau vointa?(nasterea unui prematur)
Raspunsuri - Pagina 4
lulu75 spune:
Doamne, impresionanta poveste...
Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult.
Eu voi naste la Giulesti cu Dr. Marcel Moisa, asa ca acum am mai mult curaj.
Luminita
32+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
monet spune:
ce speranta, ce vointa si ce curaj! felicitari si sa v-ajute Dumnezeu sa traiti in bucurie si sanatate! ce norocosi sinteti
mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (22+)
www.seansimon.com/mai2005.htm" target="_blank">MAI 2005 www.seansimon.com/jersey2005.htm" target="_blank">NEW JERSEY
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
lazy spune:
Va multumesc tuturor pt urarile de bine , si sa stiti ca EU profit din plin de ele.Sambata acesta, adica 16 iulie urmeaza sa fiu botezat. Am uitat sa va spun ca ma cheama Vlad-Stefan.Am 3 luni si 2 sapt si numai 5800g//58cm.Unii dr. spun ca sunt ok iar altii spun ca as avea ceva probleme la picioruse[clonus epuizabil].dar care e recuperabil prin multa munca.
ORICE PROBLEMA AS AVEA SUNT SIGUR CA MAMI , TATI SI CU DOMNII DOCTORI ORICATI DE MULTI OR FI EI MA VOR FACE BINE........SI VOI FI SI EU UN COPIL NORMAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toata familia mea va pupa si va ureaza multa sanatate pentru voi si bebeiib vostri!!!!!!!!!!!!!!!!
Fiquelle spune:
Emotionanta povestea ta! Felicitari pentru curaj si multa sanatate tie si copilasilor tai!
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE CU MINUNEA MEA
andre_ea spune:
Doamne, ce poveste emotionanta! Multa sanatate pentru Vlad-Stefan!
Esti o mamica tare curajoasa.
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
lazy spune:
xx
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa
lazy spune:
La 3 luni,VLAD,a fost diagnosticat cu probleme neurologice.In urma ecografiei transfontanelare,a reiesit ca are o pelicula de lichid la suprafata emisferelor cerebrale.De atunci, face gimnastica de recuperare intensiv si acum ,la 8 luni putem spune ca grijile noastre sunt pe cale de dispartie.Vlad,gangureste,rade,sta in fundulet.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa
acina spune:
Felicitari pt tine si luptatorul tau.Multa sanatate pt puiul tau cel mult dorit si multa putere.
Anca 28+
Pozele Noastre
Burtici
pisi_ella spune:
Am plans, am plans si iar am plans!!!
Sa-ti traiasca puii!! Multa sanatate!!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
silvia_d spune:
Nu stiu de ce am evitat subiectul asta,poate pentru ca credeam ca e mai degraba un subiect "neutru"de multumire ptr nu stiu ce medic...insa m-am inselat!
L-am citit pe nerasuflate,si-am plans,of,Doamne!!
Cat curaj si cata vointa,cuvintele mari sunt de prisos,nici macar nu-ncerc asta!
Incerc sa-ti spun ca ai dat dovada tu si familia ta de mult curaj si credinta in Dumnezeu,si acum,iata,il aveti pe Vladut-Stefan cu voi,acasa!
Va doresc toata sanatatea din lume,si Vladut sa creasca mare,mai ales ca de mic a fost un luptator!
Silvia si Stefanel,39spt