Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Diana!
Multa sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani DIANA !
Sa fii sanatoasa,fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani Diana! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult noroc si de o viata linistita si plina de impliniri!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Sean !
Monet, sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Diana!

Numai fericire si intelegere langa cei dragi tie!!! Sanatate, impliniri, succese si tot ce-ti mai doresti! :) Te pupic!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor! Pupici la piticoti!

Pe scurt, ca acum plec acasa ... si mor de foame! :)

Irinel, cam scump mi se pare si la voi ... dar tu muncesti full-time, asa-i? Poate asa merita.
Concediul de maternitate e de 3 ani ... insa nu-ti platesc decat putin timp o parte din salariu ... doar ca firma e obligata sa te preia dupa acesti 3 ani. De aceea ai ca femei si mai putine sanse, ptr. ca toti se asteapta sa pleci cand faci copii, deci din start prefera un barbat.
Si dupa acesti 3 ani e nasol sa muncesti ca ai nevoie de un job jumatate de norma (mai greu de gasit ... eu sper barem sa am succes!) ... nasol e ca-i prost platit. Nu prea cred ca o sa fie mai mult de 800 Euro. Dar mai vedem ... inca n-am cautat!

Lauraa, mie dr. mi-a spus ca dupa fiecare vaccin se face o pauza ... el spunea de 6 saptamani. Mi-a explicat ca vezi doamne e prea mult ptr. organismul copilului. Lui Cris i-a facut vaccinul de 1 an (improspatarea celor vechi), iar dupa 1,5 luni ROR-ul si hepatita A ... restul va fi in iulie.
E bine ca-i asa aproape si aveti locuri ... nu mai stiu, stati intr-un oras mai mic? La noi e catastrofa ... si am inteles ca tot asa si in München.

Va pupic! Un week-end fain!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

sean va mutumeste pentru urarile de ziua lui! si si-a facut cadou de ziua lui filmuletul cu baby mica din burtica. il puteti viziona la 'baby maya';-) mai jos. scuzati eco 2-D si toate miscarile de .... placenta ce se vad acolo. yuck, placenta:). la un moment dat, bebica deschidde gurita si dupa inca vreo 10 secunde, inghite. mie mi s-a parut tare dragalas momentul.
n-am timp sa va citesc ca fug sa pregatesc masa pentru musafiri......

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (20+)

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

m-am uitat inca o data la filmulet si, desi am incredere ca o sa-l 'intelegeti', va spun doar ca in majoritate, bebe e din profil si, chiar la inceput (10-15 secunde), isi pune minutele peste ochi/cap si se uita printre ele (ma rog, cu ochisorii inchisi, da' noi nu vedem asta:)). noa, hai, ca intelegeti voi:)

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (20+)

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Multumesc Bertha,pentru urarile de bun venit...am avut deosebit de placuta surpriza sa gasesc aici o comunitate calda si primitoare...va multumesc...ce sa-ti spun despre puiutul meu de 1 an si 3 zile? are doar 2 dintisori(cei de jos),nu vrea decat in 4 labe sa mearga desi se ridica foarte usor in picioare sprijinindu-se de orice,intelege foarte multe dar nu prea vorbeste(cateva silabe:de exemplu TE-inseamna lapte,e foarte cuminte si noi toti,il iubim ca pe o adevarata comoara...
Va doresc si voua numai bucurii impreuna cu puiutii vostri ,sa-i vedeti mari,sanatosi si fericiti!
va salut pe toate!

quote:
Originally posted by bertha

Fetelor, va invitam sa priviti poza pe care i-au facut-o lui Darius la farmacia Sensiblu pe 1 iunie. Daca va place, poate il votati si plecam la Bucuresti la gradina zoologica!

http://www.eva.ro/sensiblu/index2.php?photo_id=179

Cius, bine ai venit, mai da-ne detalii despre gandacelul tau.

Irinel, stiam ca ceaiul de tei nu-i bun pt barbati pt ca scade performanta sexuala. Soacra mea care e asist. medicala mi-a zis ca nu e recomandat copiilor mici, dar n-am intrebat de ce.

Am fugit la nani!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani acris pentru ieri

La Multi Ani Diana!!!

monet m am emotionat cu filmuletu cu samburica ce frumos,un sufletel mic acolo in burtica
La Multi ani
pentru Sean sa fiti fericiti si sanatosi sunteti o familie frumoasa

Cius22 bine ai venit la noi

bertha votat pe fromosul lui mama

Prima aniversare

Mergi la inceput