Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Felicitari Acris!
felicitari pt. fotomodel (poza era trimisa de Papadie, nu mi-am dat seama ca este de la tine), felicitari pt. credit- sa va fie cu folos!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Anacami, nu stiu de ce a aparut numele de "papadie" (stiu ca este moderator), ca eu am trimis poza...in fine, nu conteaza....ARSENE AMALIA ELENA este fetita mea !!!!

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI , DIANA !!! (pentru maine).
Nu voi putea intra maine asa ca iti urez de acum tot ce-ti doresti sa devina realitate, sa fii sanatoasa alaturi de familia ta !!!!

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Cris!!!!

Tot ce-ti doresti ptr. tine si familia ta sa devina realitate! Sanatate si fericire, draga gemanuta :)! Reusite si bafta in continuare!!!

PS: Multam fain ptr. paharul de sampanie! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, cris! sanatate si bucurii multe linga dragii tai! sa ai parte numai de zile senine

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (20+)

www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor!! Pupici la piticoti! :)

Cris, felicitari ptr. fotomodelul mic si pentru credit!
Si "viata buna!" in noul apartament ... ca am uitat total ieri!

Mona, petrecere faina maine!!! Sa-ti traiasca sotul!!! Si voi sa fiti fericite langa el! :)
Nu stiam eu de ce-mi place de Sean asa de mult ... acum stiu, e geaman! Buna alegere ai facut!
Ce bine ca e Lia iar OK!!! Pupici!

Bertha, deci si Darius tot asa zvapaiat e ca fi-miu ... nu pot intelege cum stau unii copii nemiscati in carut ... sau bb-ii, care stau pe spate si privesc cerul fara vreun comentariu ... pai n-ar fi stat fi-miu nici legat. De cand era mic trebuia sa vada ce se petrece in jur, de l-am tinut mereu putin ridicat. Acum e si mai rau ...
Bine ca nu s-a intamplat mai rau! Saraca bunicuta ... imi pot da seama ce socata e ptr. ca o stiu pe mama mea :)
Felicitari ptr. "Da tata! :)

Camelia, noi cumparam mult online ... sunt preturile mai bune, e mai comod ... plus ca si noi oferim acest lucru, deci trebuie incurajat comertul online ;) ... dar asta in Germania. In Ro. n-am cumparat online niciodata, nu stiu ce sa-ti spun ... risca o incercare! Noi tinem pumnii sa mearga bine!!!

Irinel, ce te mai invidiez ... nu numai ptr. loc ci si ptr. faptul ca o sa invete spaniola .... dar ma si bucur ptr. voi!!! Bravo!!!
Dupa cum ai povetit tu, e privata, asa-i? Aici o tanti care se ocupa de asa ceva se numenste Tagesmutter (mama de zi). Nu m-am interesat ce si cum, dar am inteles ca-i platita cu ora ... deci enorm de scumpa.
Sa explic putin sistemul de aici: cresa e de la 0-3 ani si nu prea exista. In Ingolstadt e doar una (oferita de o biserica catolica), iar lista de asteptare e cat zidul chinezesc ... mai exista una privata, care ia copii de la 0-6 ani, dar e f. scumpa si cu lista de asteptare. Eu l-am inscris pe Cris la asta si n-am primit loc ptr. 2005 (septembrie incepe) ... oricum nu mi-o puteam permite acum, ca-i pe luna cam 400 euro si asta de la 8-14 ... deci aproape tot ce muncesc eu se duce pe cresa, deci unde mai e afacerea?
Gradinita e de la 3-6 ani si ai dreptul sa te inscri in anul cand copilul face 3 ani ... in cazul meu inscrierea se face in martie (atunci se fac inscrierile) 2007. Iar gradinita e oricum de la 8-12 (in cazuri bune pana la 14) ... mai sunt unele cu program prelungit, unde mananca copii impreuna, adica pana la 16, dar sunt locuri putine, de n-ai nici o sansa.
Am fost la inscrieri cu o prietena (ea nu prea stie germana si am facut pe traducatoarea) de am aflat toate chestiile asta ... ca eu stateam linistita si speram in sistem. Tampenia e ca nici nu poti sa te inscri la mai multe sa ai unde alege ... ca oricum vorbesc directoarele intre ele si te repartizeaza unde au ele loc ... asta ptr. ca nu-s locuri ptr. toti copiii. Cum spuneam, politica buna ... in Germania daca esti femeie trebuie sa te hotarasti: ori familie, ori job ... pe amandoua nu poti sa le faci, ptr. ca nu esti ajutata de stat. Zici ca traim in secolul 5 ... si mai rau! Christian - baietelul prietenei - a primit loc, dar la una f. departata, asa ca trebuie sa-l duca in fiecare zi cu masina ... dar oricum e bine ca a primit ... nu mai faci gura!

Vanessa, felicitari ptr. premiu!!!
Nu esti exagerata deloc ... eu am plans la botezul lui Cris ... am plans pana si cand i-am cantat "La multi ani" de ziua lui. Cred ca-i normal ... doar suntem mamici mandre de copilasii nostri! :)

Lauraa, vaccinul contra capuselor (FSME-Impfung) se face de la un an. Chiar e recomandat copiilor mici, ptr. ca ei se tarasc prin iarba.
Dupa fiecare vaccin (nu numai polio) nu ai voie sa vaccinezi timp de 6 saptamani ... dar asta iti spune de obicei doctorul. Iar polio (Kinderlähmung) nu ii faci ptr. prima data ... daca mai tin minte bine se face chiar de la U3.

Va pupic! Are Boby nevoie de mine ... ma simt f. importanta! ;)
Un week-end fain!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bune fetili! Mi-era dor de voi...Mai ce vorbarete ati fost, da nu ma las, tot scriu si eu un picut.

La Multi ANi Cris, viata lunga, fericita si pline de impliniri alaturi de familie (iubire si intelegere cu sotiorul tau!)!!

La Multi ani Maria!
La Multi Ani Thomas!

Monet la multi ani, sa iti traiasca sotiorul, imi pare si mie ca ai un sot deosebit (ca si tine de altfel), sa va dea Dumnezeu inca un copil sanatos si scump ca Lia, intelegere, iubire si numai bine!
Ma bucur ca e bine mititica!

Alina tare rau imi pare de mititica ta. Pupici dulci de la DAnut pentru ea!

Berha, m-ai alarmat, de ce face rau ceaiul de tei???CA eu ii dau de ceva timp in combinatie cu musetelul, ca mi se pare mie ca doarme mai bine. Sa stii ca imi pare rau de Darius, si la Danut ma pufneste rasul dupa ce trece faza cu plansul, cand ii vad cucuiele, nu te-ai suparat pe mine, da? Pupici pe cucuie lui Darius! Doamne ce dulce trebuie sa fie cum zice el "Da tata". Asa mi-e mie de drag cand zice Danut unele cuvinte cu intonatie...(pe da si pe nu le spune pe diverse tonuri, chiar dimineata nu voia ce ii dadea tata-sau sa manance si zicea hotarat da pe un ton tare dulce "Niu" si ii impingea mana...l-as fi mancat!)

Irinusha, mi se pare mie sau la voi e concediul de maternitate de 2 ani?Poate de-aia o fi gandit asa sistemul sau poate nemtii nu prea isi duc copiii de mici la gradinita? Oricum e tare nasol, practic esti obligat sa stai 3 ani cu copilul acasa...Sa stii ca la tanti asta unde am gasit, nu e prea scump pentru mine, e 750CAD, la gradinitele cu pretentii e pana pe la 1200CAD (sunt gradinite mai mari, poti sa vezi copilul pe internet tot timpul si au diverse chestii mai speciale, da nu stiu daca se merita pretul). LA tanti din Brasov unde il duc acum e 600CAD. IAr orele...eu incep la 9 serviciul si termin la 5 sau mai tarziu, asa ca Danut sta de pe la 9 fara ceva (il duce ta-su) pana pe la 6...PUpici dulci lui Cris care trage pisicul de coada.

Vanessa felicitari pentru premiant, eu sigur o sa plang si cand incepe si cand termina clasa I, e un moment special, si daca mai ia si atatea premii...Ce e aia serbarea abecedarului?

Nicoleta sa ai un weekend lung minunat!

Camelia ce as mai vrea si eu la mare...Ai grija ca nu e de gluma cu soarele, pune crema pe tine chiar daca nu faci plaja!

Fetele eu habar n-aveam de treaba cu vaccinele, pai al meu a facut vaccine in fiecare luna pana la 7 luni inclusiv (mai putin pprima luna). Sper sa nu ii fi facut rau (n-am calculat sa fie exact o luna de fiecare data...)

Diana, DAnaa, Nally, Maria, Mephala...unde sunteti fetelor?Mi-e dor de voi...
Pupici la toate fetele, ca m-am intins cam rau..

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

sunt si eu o mamica de iunie...cum sa fac sa-l trec si pe gandacelul meu pe lista? Victor s-a nascut pe 15 iunie 2004,3090 g,53 cm,scor 10

iar mami lui e nascuta pe 22 ianuarie...adica eu

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, va invitam sa priviti poza pe care i-au facut-o lui Darius la farmacia Sensiblu pe 1 iunie. Daca va place, poate il votati si plecam la Bucuresti la gradina zoologica!

http://www.eva.ro/sensiblu/index2.php?photo_id=179

Cius, bine ai venit, mai da-ne detalii despre gandacelul tau.

Irinel, stiam ca ceaiul de tei nu-i bun pt barbati pt ca scade performanta sexuala. Soacra mea care e asist. medicala mi-a zis ca nu e recomandat copiilor mici, dar n-am intrebat de ce.

Am fugit la nani!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Irinusha, ce bine ca imi zici de vaccinul impotriva capuselor! O tipa d ela Krabbelgruppe zicea ceva de 3 ani, ori am inteles eu iarasi in gura :)))). Despre injecatarea (nu numai vaccine,orice injectare) dupa anti-polio nu mi-a zis dr. nimic. Sigur ca am vaccinat-o deja de doua ori pana acum dar uite ca nu mi-a zis, s-o fi gandit ca nu ma apuc eu sa-i fac injectii de capul meu, si asa si e, dar daca se imbolnavea fata in RO si vreo nebuna de dr. ii facea vreo injectie fara sa ma intrebe de vaccin??????? Mi-e rau numai cand ma gandesc. Se pare insa ca numai dupa anti-polio e interzisa alta vaccinare/injectare pt. ca Lara a fost vaccinata MMR joia trecuta si joia urmatoare avem 6FAch Impfung deci ce zici tu ca dupa orice vaccin e obligatorie o pauza de 6 sapt. nu e valabil in ccazul asta..sunt doar 2 saptamani!
Si iti mai multumesc si ca ai scris de gradinite, noi avem una in spatele casei,la 20m, ne-am informat si locuri ar fi suficiente, gradinita arta superb, loc de joaca natural,gradna mare, loc de balaceala (Plantschbecken) cladirea in sine e o minune, sali mari si luminoase, ma plimb mereu pe acolo si ma uit. E super ca e asa aproape, ma pot duce in papuci de casa sa o duc si pe la 4 ani se poate duce singura, sutn ctiva pasi (prin parculet). Sunt f. incantata, sper doar sa nu ne apuce mutatul din cartierul asta fain-

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput