Si el imi face eco.de fiecare data cand ma duc, adica la o luna, dar nu mi-a zis nimic de Ir-uri
si al meu doctor imi face ecografie de cate ori ma duc. dar ai dreptul la mai multe pareri si la mai multe ecografii, din moment ce le faci pe cheltuiala proprie. si nu te costa nimic intrebarea. decat sa stai cu dubiul...
ai grija de tine si sa ai o sarcina usoara si un bebelac sanatos.
C & bb andrei
Miruna, valoarea IR-urilor se constata doar in cadrul unui dopler. De obicei, acest dopler se face odata cu ecografia morfologica. Ceea ce iti face medicul tau luna de luna sunt ecografii normale care nu sunt insotite si de doplere. Tocmai de aceea nu ti-a spus nimic despre aceste IR-uri (pentru simplul motiv ca n-are cum sa le vada).
Sfatul meu e sa mergi la el sa-i arati rezultatele ecografiei. Daca este un medic bun, ishi va da imediat seama ca ceva-i in neregula si va lua masuri. Daca, in schimb, va face gāt ca ti-ai facut eco de capul tau, mai bine schimba-l. Nu e medicul de care ai nevoie.
Bafta!
Lordra
Cand mi-am facut eco.morfologica aveam 20 s. fara 2-3 zile; acum am 24 de saptamani.
Miruna - si mie imi face eco la fiecare vizita dar eco normala! Si am fost si eu la dr Iosup si mi-a iesit val un pic marita in AU stg (0.62) si sa stii ca m-am dus cu ea direct la med meu! Daca se supara pt asta, mai bine il schimbi! E normal sa te intereseze sanatatea ta si a bebe-ului! Mie mi-a zis al meu atunci ca nu a vrut sa ma trimita ca sa nu arunc banii pe fereastra! Si eu m-am mai dus si la alt dr si mi-am facut analize de capul meu si tot nu s-a suparat! E f imp sa te inteleaga, nu sa-si puna ambitii! Curaj dar mai ales multa multa sanatate tie si bebeului!
Simona
si
Mario 36+