Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

La multzi ani Alexander, sa cresti mare si frumos !!!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Buna fetele, La Multi Ani sarbatoritilor, felicitari celor care mai stiu sa invete pt un examen, bun venit noilor veniti si multa rabdare si nervi de otel mamicilor cu dintisori.

Am pus poze noi. Ia priviti si daca aveti timp dati-va cu parerea.Albumul "7 luni", singurul.

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Felis felicitari!Bravo tie!Mihaita are o mamica tare desteapta si buna!
Fetelor noi azi fuseram cu catel cu purcel la piscina.L-am luat pe sus pe sot si l-am parcat la piscina.Avem una la 5 minute de noi.Cum era si foarte cald afara(ca sa nu mai zic in casa) ne-am gindit sa iesim.Sotul era super plictisit asa ca ne-am facut bagajul si-am plecat.Am stat citeva ore.Eric a fost super incintat pt ca a descoperit iarba.Statea pe burta si zmotocea iarba.Daca vroiam sa-l iau de-acolo incepea sirena asa ca l-am lasat sa mestereasca la ea.
Cam asta facuram noi azi.Va pupic pe toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Noi am fost plecati din Bucuresti o saptamana si a durat ceva pana am reusit sa citesc din urma.S-ar putea sa sune aiurea unele raspunsuri pt ca se refera la intrebari din zilele trecute,cand n-am fost pe forum.

Miki,casa de piatra si toata fericirea din lume la voi sa fie.
La multi ani lui Alexander.

Fetele care puneti dovlecel si/sau rosie in supa,scoateti semintele sau le lasati acolo?Eu le scot ca ma gandesc ca stomacelul lui nu e in stare sa digere seminte.

Aime,ti-a zis dr ca oul trebuie neaparat sa aiba cel putin 4 zile si cel mult 7???Pai eu eram foarte bucuroasa cand am fost la tzara ca i-am dat galbenus de ou proaspat-proaspat,adica facut de gaina chiar in ziua aia,cu 3-4 ore inainte sa-l pun eu la fiert.

Eu ii dau doar 2 masuri de cereale in biberonul de seara.

Ad_rianna,la care masa le dai tu mamaligutza cu branza de vaci ?La a 4-a masa?Si cum o faci,mai moale si amestecata la mixer cu branza de vaci calcica?As incerca si eu dar nu stiu daca Maria-Sa serveste .

Andreea,si eu ii fac branzica din 250 ml lapte Fulga sau LaDorna si i-o dau pe toata.

Dida,bine ai venit.Sa-ti traiasca gemenushii,sa creasca mari si sanatosi,ca frumosi foc sunt deja.

Onitza,ma bucur sincer ca nu e nimic grav cu bebele tau.Ce o fi fost in sufletul tau zilele astea…

Mikimi,unde stati la Gura Portitei?De ani de zile tot vreau sa ajung acolo dar niciodata n-am auzit ceva concret despre o cazare de bun-simtz.

Danamunti,ma bucur ca sotul tau a fost operat si totul s-a desfasurat fara probleme.Acum urmeaza o perioada grea pana se va recupera el complet,dar cu dragoste si multa rabdare o sa treceti voi si peste asta.Multa sanatate!

Roserb,eu nu-i dau suc separat din acelasi motiv : mixez fructul intreg (pulpa si suc).
La supa scot legumele fierte,pun peste ele zeama in care au fiert si le mixez.Nu vad ce rost are sa-i mai dau si zeama chioara.

Didutza,eu ii dau lui Radu ficatzel de pui de vreo 2 saptamani.Azi i-am dat prima data carne de vita in supa si a papat foarte bine.

Buterfly,bine ai venit.

Bravo Felis pt examen!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Didutza,daca ai citit din urma ai vazut probabil ca pe aici bebelushii sunt deja perechi-perechi.Noi pana acum nu ne-am bagat,dar…..dupa ce am vazut pozele voastre,Radu a zis si s-a hotarat sa o curteze pe papusica Daria,ca tare e frumushica

Speram ca ea sa fie de acord.Si promitem ca o sa punem si noi niste poze,ca sa stie fata cine ii cere mana,sa nu zica “da” sau “nu” pe ne-ve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Fetelor...nu stiu cum fac ca abia gasesc putin timp sa va citesc.De postat mai greu!
Felis,felicitari!.
Ai stiut tu de ce ai stat pina la 4 dimineata sa inveti.Sper ca acum n-am sa mai dau de tine bintuind pe DC la ore imposibile!
pentru bebelusii sarbatoriti ieri si pentru cei care se sarbatoresc azi.
Aime...citi dintisori!
La Bianca nu se vede nimic .
Buterfly,bine ai venit!
Paxela,stai linistita!Nora ta e bine,creste si devine pe zi ce trece mai rasfatata.Miine sau poimiine mergem sa facem vaccinul de 6 luni (cu o saptamina inainte dar mi-a zis ca atunci si doar atunci poate sa il faca).
Onitza,cind reluam planurile de intilnire?

Fetelor ieri mi-am lasat fata la soacramea ca sa merg la spital la nasa noastra care tocmai s-a operat de apendicita.De obicei cind o las acolo(cit mai rar cu putinta) ii duc si fructe sau cereale...Supa de obicei ii face ea.
E,ieri am gustat si eu supa,sa vad si eu de ce Bianca nu vroia saa manince(pina acum mi se spunea ca maninca exceptional si nu ca ar face "figuri" cum face cu mine).Doamne fetelor...stiti cita sare avea!Eu o puteam minca linistita ca era pe gustul meu.Si totusi eu maninc sarar fata de ei care in general nu prea pun sare la mincare.
Cind am spus de sare toata lumea m-a asigurat ca mi se pare,ca nici nu a pus multa si nici nu e sarata.
Poate sunt eu nebuna,dar am luat putina si acasa si am comparato cu supa facuta de mine...iar a mea avea un gust mai mult dulceag...
Adevarul ca soacramea,care stie cum se cresc copii (nu ca mine) imi face mereu cite o bucurie deasta (la 2 luni i-a dat miere,la 3 biscuiti,mai alaltaieri ficatel...)
Ca doar e mare si daca tot i-am dat sa manince sa-i dam detoate.
Si oricum nu pierde nici o ocazie s-o "certe" pe Bya ca "asa fetita mare si inca mai maninca titi".
Uff,m-am descarcat.
Ca oricum crede toata lumea ca sunt nebuna si circotase si nu apreciez binele pe care mi-l face omul.
Noroc cu voi!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele... multumesc pt felicitari!...

MIKI... dam si berea

Fetele... eu acum mi-s expert contabil... si scopul a fost sa imi fac firma sa lucrez acasa... Acum vine problema... Eu nu am imaginatie: vreau idei pt denumire de firma... Ca sa nu fim off-topic, astept pe PM ideile voastre... Firma va fi de expertiza, consultantza si evidentza contabila. MAi pot face si audituri dar numai interne!...
Eu acum scriu de acasa de la Paxela ca mie nu-mi merge net-ul!... Va pup!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata !
Am pus si noi niste poze noi, incepand de aici

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buterfly spune:

Buna dimineata, Fetelor am si eu o intrebare:Robert al meu plange intotdeauna in preajma persoanelor pe care nu le cunoaste,chiar si la bunici daca mergem plange si nu vrea sa stea cu nimeni,din acest motiv nu-l pot lasa nici macar o ora cu altcineva sa-mi mai rezolv problemele,trebuie sa-l iau peste tot cu mine.Copilasii vostri cum reactioneaza?sau cum ati proceda intr-o asemenea situatie?(mai ales ca in curand trebuie sa merg la o nunta si evident trebuie sa-l las la bunici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu i-as zice Felis Consult dar nici nu ma da imaginatia afara din casa la ora asta :-) In alta ordine de idei: felicitari!!!
Vio, eu una n-as suporta asa ceva din partea soacrei mele .. Dar adevarul este ca nici nu am nevoie de ajutorul ei asa ca nu poate sa-mi impuna nimic. Eu una, cand mai scapa cate o remarca de genul "da' tu (adica copilul) nu mananci calciu si vitamina D?" ii raspuns destul de acid "nu, pediatrul nu i-a recomandat supliment de calciu asa ca nu mananca.". De obicei sunt destul de taioasa la sugestii de genul asta. Ieri imi spunea "sa ii dai numai piept de pui pana la un an. Picioare de pui sau carne de vita se dau numai peste un an". Si i-am spus "o sa manance picioare de pui chiar saptamana viitoare". Si a tacut din gura. Nu prea stau eu la discutii cand e vorba de cresterea copilului meu, si din punctul asta de vedere sunt foarte fericita ca vad ca bona imi respecta instructiunile chiar daca nu este intotdeauna de acord cu ele :-)
Noi de azi intr-o saptamana mergem la mare, la Mamaia. Stam o saptamana. Am facut asa, un fel de lista cu lucrurile care or sa ne trebuiasca acolo si m-am luat cu mainile de cap... Mixer, biberoane, sterilizator, lapte praf, cereale, haine, ser fiziologic, fineturi multe multe, bavete, caruciorul, crema de potectie, pampersi, set de tacamuri, perie pentru spalat biberoane, tifon, alte medicamente, si inca multe altele ca nici nu stiu unde or sa incapa atatea :-))

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput