Mamici din Canada (11)
Raspunsuri - Pagina 2
Donia spune:
Salut, Myrrha. Frumos ti-a scris Iselin, de la egal la egal, cu sau fara copii. Dupa cum vezi, nu vorbim doar de copii aici, asa ca hai la taclale. Pana acum subiectul principal e caldura, si eu simt ca am ajuns la capatul puterilor, dupa doar cateva zile de vara. Tu te-ai acomodat? Esti de mult timp in Canada?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Emilly spune:
Buna fetele,
si pe noi tot caldura ne termina...dar parca azi e a bine ca ieri...
Am fost ieri la gratare si curgea apa ca gazuta mea, o umiditatee...dar a fost frumos.
Donia cind iti vin dragalasii acasa? ai gasit un AC ieftin si bun?si noi cautam...
zi racoroasa!
Emilly cu gaza ei
Donia spune:
Emilly, inca nici n-am cautat AC ca singura sunt total pierduta, astept intariri. Ai mei vin joi () si probabil dupa ce vor dormi trei zile (daca vor putea de caldura) o sa colindam magazinele.
Ilinca se poate odihni pe caldura asta? Ca imi fac griji pentru Roxana, somnul de noapte mai e cum mai e, dar la pranz e teroare, deschid geamurile si nici macar curent nu se face. Probabil in prima faza vom cumpara ventilatoare.
myrrha spune:
Canadezelor,
si noi suferim de arsita la greu, n-avem aer conditionat , fugim de-acasa cit de mult putem. Ieri am fost pentru prima oara pe insula si ne-a placut asa de tare ca ne-am intors si azi. In afara de aer curat, umbra, racoare sau plaja, sint niste peisaje ce-ti taie respiratia (cel putin mie, abia acum m-a impresionat orasul asta cu adevarat, vazindu-l de pe insula . Am evitat centrul, cele doua capete ni s-au parut mai atragatoare. Si promenada din spate, mmmm
Donia, am aterizat in Toronto anul trecut in Septembrie, dar de-abia acum ma dezmeticesc si eu mai bine, cind am intrat in vacanta si am timp sa mai umblu. Ma mir de mine cum a inceput sa-mi placa orasul asta - de unde la inceput nu aveam ochi sa-l vad, prea mi se parea artificial.
Iselin,
Daisy spune:
Fetelor,
si-a echivalat vreuna din voi diplomele la World Education Services?
Ati preferat varianta online sau v-ati dus personal pe Charles St. (vorbesc de Toronto)?
Ma intereseaza cum arata raportul facut de ei si daca ati echivalat fiecare curs in parte. Ati avut de castigat cu aceatsa echivalare (ma refer la cursuri la colegiu sau universitate)?
In cazul in care v-ati facut echivalarea in alta parte va rog sa-mi dati detalii (unde, costuri, course by course, credite si ce documente au fost necesare).
Multumesc mult,
Cea care spera
Emilly spune:
Ehe canadezele, sa va aduc eu pe prima pagina....caldura e de vina, vacantele nu mai avem timp de forum...
vacante frumoase!!
Emilly cu gaza ei
Denisam spune:
Salutare Fetele,
Revin si eu alaturi de voi, desi v-am citit nu am prea scris, parca nu aveam energie si desi simburica al meu face mofturi, acuma sunt mai bine.
Ia ziceti unde mergeti in vacantza?
Va pupic
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Donia spune:
Pe a cata pagina ne-ai gasit, Emilly?
Eeeh, vacante... vise...
Sper doar sa reusesc sa imi aranjez un week-end lung in care sa nu lucrez si sper sa ajungem in Montreal. Poate in august.
Ai mei au fost sambata cu niste prieteni la Niagara. Eu am lucrat
Denisam, ce dragut ai spus "samburica" (si eu ii spuneam fetitei mele "samburel"). Felicitari pentru bebe!!! Cum te simti? Vad ca esti la inceput de drum, sper sa te ocoleasca greturile.
Denisam spune:
Donia multumesc frumos, de 10 ziel au inceput greturile sa stii, dar e semn bun, nu vreau sa ma pling ca e f. rau, dimineatza e mai greu,azi ma doare si capul, nu stiu de ce.
Sunt la inceput de drum si sper sa fie bine de data asta c aeu in ianuarie am pierdut o sarcina la 12 sapt, acuma am facut eco al 6 sapt si 5 zile si ua si progesteron, si va fi bine, stiu eu ca Doamne Doamne are grija de cei buni mereu.
Numai bine si tie si sa iti iasa cu Montrealul, noi am vrea de 1 august sa ajungem in Quebec city, sa vedem.Acuma de 1 iulie mergem la cabana cu nasii si inca o pereche d eprieteni, 4 fetite as kids
Va pupic
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Emilly spune:
ehe...v-ati dezmortit?
Donia eram pe pagina 4!!!!!!poate ne vedem cind treceti prin Montreal, ne faceti o vizita, ce zici?
Cum a fost in Ro.?pe cind un bb mic?
Denisam sa dea Dumnezeu sa fie bine!Mi-am mai bagat nasul din cind in cind la mamici de ian-feb 2006 si tare mai imi place sa va citesc.
In vacanta noi o sa fim in zona...poate ajungem in Quebec city, am auzit ca e tare frumos, in rest drumuri scurte ca ccc cu gazuta la bord nu ne putem arunca prea departe, poate la anu' o fi mai bine...
Emilly cu gaza ei