medici infertilitate Constanta
Raspunsuri - Pagina 3
poliana spune:
Andicu imi pare rau dar nu stiu programul policlinicii deloc desi si eu tot acolo mi-am facut analizele.
Mai fetelor voi ma speriati pe mine! Ilenutza exact ce ai auzit tu de rau despre dr-ita Lutzescu? Adica te referi la faptul ca nu a avut rezultate in inferilitate sau mai rau de atat??
Eu sincer am azuit numai lucruri bune si am si cunostinte care au reusit sa ramana insarcinate dupa tratamente facute la ea.
Dar eu stiu?!
Poli
ilenutza spune:
Ce am auzit rau nu se refera la faptul ca nu ramai insarcinata.Culmea este ca are suuces cu tratamentele de feritilitate DAR:ulterior fie se pierde sarcina, fie nu isi da seama ca are fatul malformatii.Am 3 cazuri concrete si multe alte auzite despre asemenea intamplari nefericite.Cert este ca de cand am ramas insarcinata am fost uluita sa aud de atat de multe femei care au pierdut o sarcina pana in prezent.Raman la parea mea ca trebuie sa mergi si la Bucuresti daca exista vreo suspiciune de problema.Iar daca nu, tot ar fi bine un control acolo ca sa stai linistita si sa fii sigura ca o OK.
petromih spune:
Sincera sa fiu imi este cam frica ..sa ma bag si eu in discutia legata de doctorii din Constanta ,pt. ca eu sunt din P.Neamt si nu cunosc cum stau lucrurile la voi.Pot sa va spun ca si la P.Neamt pierzi vreamea ...,dar pot sa va mai spun ca exista un adevarat medic in Bucuresti pe nume Tutunaru.Vezi infertilitate.ro si hai fuga la Bucuresti ca se lasa cu bebe pt.toata lumea .Cu intelegere, Petronela .Sper ca nu v-am spart gasca.Pa, ca e ziua mea astazi.Daca sunt greseli ....scuzeeeee.
andicu spune:
Buna,fetelor.
Reiau subiectul pentru ca, din pacate, m-am convins si eu.Daca aveti probleme cu sarcina sau de fertilitate, la Bucuresti e sansa.
Luni m-am intors din Bucuresti, dupa a2a operatie de extrauterina(dupa 8 luni distanta de la prima)facuta laparoscopic(in Cta as fi fost taiata clasic din nou).Daca nu ajungeam la Bucuresti acum sufeream mai tare decat o fac deja, de asta sunt sigura!Cum drita Lutescu nu era in oras, m-am dus la Dantes sa-mi faca echo intravaginal. Va vine sa credeti ca a vazut sarcina ca nu e in uter si nu a vrut sa spuna!?!!eram cu o prietena care a intrat cu mine si a vazut clar punctul negru pe partea stanga (pe trompa ramasa unde se fixase),iar asistenta ii tot facea semn cu degetul spre el si el dadea din cap ca "nu-i nimic";unde mai pui ca cica se vedea clar ca-n uter nu e nimic la o sarcina de 5 saptamani?! Asta m-a convins sa iau rapid drumul spre Bucuresti.
Tristetea e ca desi mi-a salvat partial trompa,era oricum si asta bolnava,asa ca la mine sanse de facut bebe nu mai sunt decat prin FIV.
Concluzia: dragele mele, nu mai stati prin Constanta, ca va mananca doctorii banii si sanatatea si ajungeti sa regretati ca mine ca nu v-ati trezit la timp!
toate fetele!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
dana p. spune:
"Un singur sfat iti dau: nu te duce la Dr Dehelean !!! Omul ala nu stiu cum poate dormi noaptea cu constiinta lui;inainte sa plec la Bucuresti am fost la el, ca n-aveam la cine (Lutescu si Dantes nu erau la cabinet)si m-am gandit sa merg cu o prietena care e pacienta lui de ceva timp; iti vine sa crezi ca a vazut punctul de sarcina pe trompa stanga si nu mi-a spus ???!!!a vazut prietena mea,care era si ea cu mine,si a mai vazut ca-i arata asistenta cu degetul pe el si el a facut semn ca nu-i nimic si mi-a zis sa revin peste 1 saptamana...pai daca ma luam dupa el eram iar taiata toata pe burta si Doamne-fereste si cu vreo hemoragie."
Andicu , eu nu inteleg aici ai scris de dr. Dantes ca ai fost la el la echo iar la "endometru..." ai scris ca ai fost la Deheleanu. In final la care ai fost ca eu nu mai inteleg?
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
poliana spune:
Offf fetelor provincia are atat de multe dezavantaje!!! Imi pare cumplit de rau pentru ceea ce ati patit voi fetelor, Andicu si Dana P.
Mi se pare incredibil sa nu iti spuna medicul ca e ceva in neregula? ma intreb de ce?? E ilogic! Probabil ca aveti dreptate dar din pacate eu cel putin voi mai da o sansa medicilor din Cta. In toamna mi-am propus sa ajung si la bucuresti dar imi este greu. Nu am unde sa stau, nu imi pot lua liber cand vreau de la munca...etc. Asa ca am hotarat mai fac cateva investigatii aici si apoi fac tot posibilul si ajung in capitala ca nu se mai poate. Cu atat mai mult cu cat eu nu am probleme.Cel putin pana acun nu am descoprit nimic in neregula si totusi bebe intarzie sa apara!!
OnutzaB spune:
Dragi fete va salut si celor care se gandesc la medici prin Cta va sugerez sa fugiti......dar rau de tot..
Eu am fost la Doctora Lutescu pt o echografie endovaginala si mi-a zis ca am un fibrom intramural si ca nu se stie daca voi avea copii chiar si dupa o operatie.Nu va inchipuiti ce a fost in sufletul meu atunci...
Nasii mei satui de vreo 2 ani de tratamente incercate pe la diversi medici la Cta au ajuns la Giulesti si m-au luat si pe mine cu ei dupa vestea proasta pe care am primit-o.
La Giulesti Dra mi-a zis la control nu la echo ca acest fibrom este subseros (in exteriorul uterului) ,nu intramural si m-a trimis si la echo.Fibromul este subseros si nu e asa de grav cum mi s-a descris situatia la Cta.
Dra de la Giulesti m-a chemat dupa menstruatie sa imi faca HSG sa vada si in rest cum stau.Am facut si HSG si nu a fost asa cum auzisem ci a fost o durere de menstruatie,nu a fost ceva asa groaznic.
Fetele care vor sa faca bb, la Buc fac neaparat HSG pe langa alte dozari hormonale si mai apoi monitorizare.
Totul trece oricum foarte repede pentru ca acolo sunt oameni extraordinari ceea ce pe aici nu prea am vazut,fac totul cu pasiune si daruire pentru pacienti...
Cine vrea un nr. de tel sa se programeze la Giulesti poate sa-l ceara.
Si daca va ganditi la bani faceti rau pt ca va costa mai mult dc stati in Cta.
Va pup si sper sa luati cele mai bune decizii...pentru ca e sanatatea voastra in joc
andicu spune:
Imi cer scuze de greseala. Ai dreptate,Dana,rectific: la dr. Dehelean am fost la echo si a fost un dezastru, nu la Dantes, Dantes nu era la cabinet din motive de sanatate ! Ma gandeam ca era singurul la care m-as fi dus in lipsa lui Lutescu si la ce era in capul meu,am scris aiurea.
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
dana p. spune:
Andicu , te cred ca erai intr-o stare.... cam cum sunt si eu acum
.
Este bine ca ai clarificat situatia aici ca sa nu derutam fetele care vor sa mearga la Dantes si sa nu o mai faca din cauza asta.
Si la mine singura sansa este FIV-ul asa ca te inteleg foarte bine,poate singura diferenta intre mine si tine este aia ca eu ma chinui de 5 ani si jumatate pe cand tu de mai putin timp, dar din pacate cu acelasi rezultat dezastruos.
Imi pare rau pentru tine ca ai facut si a doua extrauterina intr-un timp atat de scurt.Tu macar ai o sansa cu FIV ca poti sa-l faci, eu nici macar nu visez la asa ceva.
Te pup si ai grija de tine sa te refaci.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas