medici infertilitate Constanta
Raspunsuri - Pagina 2
poliana spune:
Draga mea dar HSG nu se poate face la un cabinet particular din oras???
Ca stiu cum arata lucrurile la judetean si nici nu ma gandesc sa ma duc acolo.
andicu spune:
Poliana, o prietena de-a mea care a facut, aflase ca numai la spital au voie s-o faca,la Judetean, sau in Port, dar ea a fugit si-a facut-o la Bucuresti, la Giulesti. Am inteles ca oricum a durut-o foarte tare, desi trompele ei au fost ok.
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
poliana spune:
Probabil ca asa e! Dar eu stiu un singur lucru sigur. La cabinetul dr-itei Lutzescu se face un test de permeabilitate a trompelor care probabil ca nu e HSG. Ea mi-a explicat ca se introduce in trompe ser fiziologic si se urmareste ecografic. Eu din cate stiu HSG presupe substanta de contrast si radiografie deci pare cu totul altceva. Acum cate de eficient si de clar o fi fiecare din cele doua procedee nu stiu. Probabil cat de curand o sa fac si eu testul asta.
Poli
andicu spune:
Daca o faci, sper sa iasa bine si sa nu te doara, si sa-mi spui si mie cum a fost, ca daca nu iese nimic inca vreo 2 luni, o fac si eu !
gabiu spune:
Eu am facut in C-ta si HSG si laparoscopie cu dr.Dantes la spitalul din port. Pot sa spun ca desi auzisem ca HSG doare, nu m-a durut deloc, si am facut chiar 2, plus instilatii in nr.de 6 ( probabil conteaza foarte mult ca operatiunea sa fie facuta de medic nu de asistente cum am auzit ca se face la Giulesti). Cat despre doctor, desi nu am un copil dupa aproape 3 ani de investigatii si tratamente, va pot spune ca e ok.
poliana spune:
Si eu am auzit lucruri bune despre Dantes. Chiar am o cunostinta care are o sarcina cu probleme, a facut cerclaj de curand si este sub supravegherea dr Dantes si mi-a spus ca e foarte multumita. A depasit deja 4 luni si deja e convinsa ca de data sta va duce sarcina pana la capat.
Poli
andicu spune:
Daca tot vorbim de prin Constanta, stie dintre voi cineva daca Rombel,Policlina 2 (de la ICIL) are program si sambata ?si de la ce ora ? ma refer la laboratorul de analize.
HAPPY GIRL spune:
Si eu am facut HSG cu dr. Dantes si mi-a spus ca trompele sunt desfundate ( le-am avut infundate si am facut diverse tratamente). Ulterior am fost la Bucuresti, la Polizu, si dr.-ul de acolo, vazand analiza, mi-a spus ca e ceva in neregula, ca substanta a intrat prea putin prin trompe. Mi-a facut laparoscopie in urma careia mi-a descoperit o trompa infundata si cealalta putin permeabila.
Deci, nu stii ce sa mai crezi.
Gabiu, in urma instilatiilor, ti s-au desfundat trompele?
Bafta tuturor si sa ne vedem cu bebici cat mai curand!
Happy Girl
ilenutza spune:
Fetelor, daca vreti un bebe nu mai pierdeti vremea prin Constanta.Majoritatea medicilor sunu incapabili si lipsiti de profesionalism.Aparatura este ne-up-gradata iar medicii sunt total deinzinteresati de profesinalism. La Bucuresti gasiti tot ce este nevoie indrumare si tratament eficient.Iar despre dr.Lutescu am auzit numai de rau.Cateva cunostinte au avut numai de suferit de pe urma ei.
Un exemplu: in toata Constanta nu gasesti un ecograf care sa iti inregistreze pe Cd sau discheta ecografia.Am sunat la toate cabinetele fitoase din oras.Nici macar nu auzisera de asa ceva , daramite sa mai si aiba aparatura necesara.Si au fost foarte ofuscati de intrebare, asta ca o dovada a prostiei lor.Constanta e un oras mic si toti medicii mai cu renume nu vor decat sa faca bani si atit.Si o fac de pe urma noastra.S-au imbogatit si cred ca l-au apucat pe Dumnezeu de picior.
dana p. spune:
Si eu sunt de acord cu ce ai spus Ilenutza. Daca nu ai probleme deosebite in sarcina sunt ok doctori , dar daca nu ramai insarcinata si vrei sa-ti faci niste investigatii mai amanuntite se uita la tine de parca n-au auzit in viata lor de asa ceva.Iar daca mai ai si sarcina cu probleme ( cum am avut eu) habar nu au ce sa-ti faca .Ca sa nu mai spun ca sunt doar cateva cabinete in oras care au echo cu sonda vaginala si doctorii care le au nu scriu pe nimic care sunt dimensiunile la foliculi, endometru sau daca scriu spun numai prostii Exemplu dr. Dascalu care mie mi-a zis ca am fibroame de am plecat plangand de acolo si 2 saptamani pana cand am ajuns la Bucuresti si am facut 3 echografii care mi-au zis ca nu am nimic, nu am mai fost om.
Dantes este bun la fel ca si alti pentru sarcinile fara complicatii.
De Lutescu ce sa mai zic , ca am caz concret in familie care s-a terminat tragic pentru copil.
Concluzia este ca am o parere foarte proasta despre doctori de aici.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas