Rezultate Triplul Test
Raspunsuri - Pagina 3
karmenutza spune:
Mi-a facut eco morfo la spital cam pe la 9 - 10 saptamani, cand am luat prima data legatura cu ea. De atunci doar eco la ea la cabinet, care e vai mama lui...de eco. Mai trebuia sa-mi faca saptamana asta dar ea a plecat. Noroc ca am apucat sa-mi fac programare pe 20.
Noki_Lara spune:
Karmenutza draga,
La spital cind ai fost la ea, ai platit eco morfo, nu? Si cit a costat? Ai platit si obisnuitul control lunar? Ca as vrea sa stiu am cu citi bani sa merg la mine luni...
Pupici 
19+
ralcat spune:
Latrishia eu mi-am facut triplul test la Genetic lab.
Am fost la echo marti seara, miercuri dimineata m-am dus la ei si luni mi-au trimis rezultatele. Am inteles ca ei lucreaza probele pentru triplu test miercuri/joi, deci atentie la programare.
Mi s-a parut foarte civilizat ca poti opta pentru modalitatea de aflare a rezultatelor: mail!!, fax sau personal. Si evident ca am vrut pe mail (nici macar fitosii de la medicover nu sunt de acord cu folosirea mail-ului si trebuie sa te duci la ei pentru un rezultat).
Succes
Raluca, leoaica in asteptarea puiului
karmenutza spune:
Noki_Lara,ecografia am platit-o la spital 100 si ceva de mii si i-am mai bagat ei in buzunar 500, ca mi-a facut si consultatie pe masa.
Noki_Lara spune:
Multumesc mult de raspunsuri, Karmenuta! Esti o draguta ca mi-ai povestit si mie aventurile din cripta cu doctorita. Dupa ce vin, luni de la eco, iti povestesc ce am facut si iti spun si ce a raspuns la intrebarea - va fi aici cind voi naste, sau la vreo conferinta?![]()
Te pupicesc!
Week-end placut!
19+
latrishia spune:
Raluca mersi de raspuns. Eu am dat proba luni pe 6 iunie si nici acum nu mi au trimis rezultatul. Le am dat un email acum vreo doua zile si mi au raspuns ca il voi primi cel tarziu pe 16, ceea ce nu s a intamplat. Si ma enerveaza la culme, deja incep sa cred ca mi au ratacit proba de sange sau sunt niste incompetenti.
Mirela Anca spune:
Latrishia te sfatuiesc sa nu te inervezi ,sa te linistesti ca ai de asteptat .Eu am facut testul acum 2 saptamini (joia) .Mi-au spus ca a doua zi este gata .DE atunci ,de cite ori am sunat m-au anuntat :MIine e gata .Astazi am primit rezultatele ,deja imi luasem gindul de la el .
20 sap+3 zile
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro