Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(13)
Raspunsuri - Pagina 8
anda77 spune:
oau, cum o fi sa slabesti cand esti gravida...eu as vrea macar sa nu mai pun asa de mult...
nu cred ca e ceva rau la tine, copilul isi ia ce-i trebuie din ce maqnanci tu, probabil s-a mobilizat rau metabolismul si atunci ce mai ramane , tu arzi repede... analizele sunt bune?
solutii machiavelice pentru ina: daca metodele sugerate de fete (sunt mai indicate metodele diplomatice, recunosc) nu dau rezultate, nu te obisnuiesti cu ea si situatia devine insuportabila, atunci nu mai ai la indemana decat metodele extreme: astepti sa treaca o luna de convietuire cu soacra ( ca sa nu fii acuzata de lipsa de intelegere), dupa care iti provoci o criza de pseudoisterie urmata de 2-3 de plans (in prealabil le pregatesti cu 2-3 zile de oftaturi si stari de anxietate). In final ii spui sotului ca ai incercat totul posibil ca sa te intelegi bine cu soacra, ca si tu stii ca te-ar fi ajutat, uite ai iesit cu ea la plimbare, i-ai facut cate o surpriza placuta din cand in cand, dar nu mai poti ca - acum ii prezinti defectele mamei sotului...- si cum tu ai o stare psihica mai labila din cauza sarcinii, consideri ca faci rau copilului daca te mai chinuiesti... uite ca nu mai poti, in ciuda eforturilor... doar nu vrea sa pierzi copilul doar ca sa mai stea soacra inca 4-5 luni...
oricum, nu apela la metodele astea decat daca nu merge deloc cu altceva... trebuie, nervi de otel, determinare si maxima prudenta sa nu se supere sotul.. succes
tania-z spune:
Lavi02 se pare ca semanam la constitutie. Eu am 162 cm si ... 300 gr in minus fata de tine.
Tania & Punctuletz 13+
anda77 spune:
"bine, va spun... sunt baietel! da, ce eu nu pot sa crosetez ceva...sunt multitalentat"
tania-z spune:
Anda esti haioasa! Insa cred ca solutia ta merge doar daca sotul nu e obisnuit deja cu istericalele mamicii lui, ca atunci e imun!
Deci, ne mai fierbi putin cu sexul bb-ului?
Tania & Punctuletz 13+
tania-z spune:
FELICITARI Anda !!!
Sper sa pot sa dau si eu vestea asta intr-o zi!
Tania & Punctuletz 13+
Lavi spune:
Anduta, sa stii ca pina la urma tot vin cind tai motu baiatului si ii aduc andrele si etamina, ca deh are valente de fetita,,,,,,,,,sa-ti traisca sanatos odorul si sa fii fercita , sanatosa si tot ce se mai ureaza unei burtici cu!
Sa fie intr-un ceas bun
Lavi
maria_alexia spune:
Tania , bine ai revenit !
Sper sa gasim noi un moment bun sa ne intalnim, cat mai curand, pana ... mai semanam cu noi .
Cu greutatea: probabil ca esti foarte ocupata si activa, e normal sa nu te ingrasi cand consumul nervos e asa de mare. Ai grija totusi sa mananci bine, pentru tine si pentru bb.
Nici eu n-am pus nimic pe mine, uneori am 1/2 kg in minus chiar... Dar de cateva zile vad ca mananc in disperare, 3-4 mese si 1-2 gustarele. Sper sa nu dau in extrema cealalta, deja visez cam des la bunataturi
Si m-am trezit si eu ultima data pe punctul sa lesin - exact ca voi, la banca! E ceva in neregula cu locurile astea...
Cred ca am uitat acum vreo 2 sapt sa ma laud cu ce ten aveam - niciodata nu a mai fost asa de curat. Iar acum... luceste tot, ma dispera! Dar se pare ca asta e programul, n-avem ce-i face.
tania-z spune:
Maria-Alexia ce ma bucur sa te "aud"! Hai sa punem de-o intalneala.. pe bune de data asta! Tu cand mai mergi la dr? Acum, in 20, cumva?
Eu voi incerca scanez ultima poza cu Punctuletz de la echo si sa o pun in album. Se vede tare bine (in singurul moment in care a stat linistit!)
Tania & Punctuletz 13+