Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Maine dupa-masa am sa va spun rezultatul de la eco.
Liliana iar iti spun ca-mi pare rau, dar o sa se rezolve intr-un fel sau altul.
Bety tu iti faci griji de pe acum? Poate la tine nu va fi nici o dereglare de la Utrogestan, poate nici nu va trebui sa-l intrerupi ca are nevoie bb de el. O saptamana de asteptare mai ai?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Pe 23.06 as fi in ziua 28, deci pe atunci ar trebui sa-mi vina CM, daca-mi vine. Din cate am citi pe forum, am vazut ca-s mai multe dereglari decat BB-i, la fetele care l-au folosit.
Sau mi s-a parut?
Dar la cat de "baftoasa" sunt si la cate am avut pe cap si am in continuare...nu pot pleca in concediu, de ex., ca astept control la firma. Deci...
Vreau sa-mi pun poze de la nunta si nu pot (de duminica incerc)...ati mai incercat de curand sa puneti poze in album?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Salut fetele dragi! desi nu am noutati va citesc si sunt cu voi!
Va pup si sa auzim vesti bune!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Salutare fetelor, va urmaresc de mult dar nu am scris pana acum. Am o mare, mare dilema. Cine poate sa-mi spuna ce semnifica un test de sarcina care a iesit cu doua linii perfect vizibile, dar una rosie - cea de control - si una roz - cea de test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Bety, mie Utrogestanul mi-a dat interziere de CM. Prima data cand l-am folosit mi-a intarziat 4 zile dupa care l-am intrerupt iar cand a vanit a fost de culoare fff inchisa si a durat fff putin (mai exact 1 zi jumatate aproape). La urmatorul ciclu am inceput sa am ovulatie fff devreme. La mine poate ca ovulatia timpurie s-a datorat tratamentului homeopat pe care il incepusem exact in ziua cand mi-a venit CM. Dar intarzierea CM la mine s-a datorat Utrogestanului. Abia astept sa ajung la dr. sa stau de vorba cu ea. Acum vad ca iar mi-a intarziat si nici nu stiu cum sa numar prima zi de CM pentru ca nu am decat o mazgaleala inchisa la culoare si atat. Sper ca petele minuscule pe care le am acum sa nu insemne CM ca atunci inseamna ca m-am dereglat nasol.
dar, bety, poate ca tu o sa ai nevoie de Utrogestan pentru puiut asa ca nu iti face probleme inca. Auzi, ia trimite controlul ala la mine ca ma ocup eu de ei pana va intoarceti din concediu. Stiu eu cum sa le ocup timpul. Nu te pot ajuta cu pozele pentru ca nici eu nu stiu cum se umbla. Inca mai cercetez pe forum cam cum se fac unele chestii.
Teo, iti tin pumnii pentru maine sa fie totul ok. Eu am sa incerc sa imi fac programare pentru marti la cabinet.
deca, de la mine o si un dulce.
pentru toate fetele multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Bety, te inteleg cu dereglarilea astea.... Si eu sunt la fel de dereglata. Sunt in a 33-a zi, test negativ, simptomele au fost foarte intense,inca de akum 10 zile(sani duerosi, umflati, dureri in zona ovarelelor), akum s-au mai estompat, dar rusii tot n-au venit....
Cert, este ca am mai avut parte de o dereglare,inainte de laparo. Atunci mi-a venit CM-ul in a 36-a zi si se intampla pentru prima oara in viata mea!
Si eu sunt disperata, crede-ma!
pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Si tie Liliana un pupic dulcede tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Crocus, din cate am citit aici pe forum daca pe test ti-au iesit doua liniute indiferent de culoare inseamna ca esti graviduta. Deci, FELICITARI! Mergi la doctor si sa ne dai de veste cat mai repede. inca o data FELICITARI!
Fetelor, va intreb pe voi care este treaba cu laparo. Eu daca am iesit bine la HSG s-ar impune si o laparo? Va spun drept ca imi este frica sa nu imi recomande sa fac laparo. Alta alternativa fara taieturi si gaurele nu exista?
Am sunat la cabinet si dr. este in concediu saptamana care vine, asa ca mai astept pana se intoarce.
Va pupicesc dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Sa stii ca si eu am intrebat-o de laparo, ba am pus-o chiar sa se mai uite o data pe HSG, dar mi-a zis ca nu este necesar, ca nu-i vede rostul.
Eu il cam vad; la HSG nu apare intotdeauna endometrioza, de pilda, lucru de care ma tem.
E in concediu primele trei zile din saptamana.
Sa stiti ca e o sufletista.
Ultima data cand am fost la ea, pt ca o taraganez cu inseminarea (mi-e frica de esec!) mi-a zis ca ea vine oricum, fara probleme, cand e nevoie.A fost cazul unei inseminari pe care a facut-o plecand de la petrecerea copilului ei si nu i s-a parut nimic extraordinar.
Si tinand cont ca la Medsana pretul unei inseminari este dublu, asta spune multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata, fete dragi! nu am mai scris in ultimile 2 zile pt. ca am avut examen (sunt in sesiune la a doua fac.), am stat acasa si am tocit... Vestea rea e ca au venit rusii marti, pe 14 (pe tacute, fara dureri de burtica, ca niste misei ce sunt...), vestea buna e ca am luat examenul si acum sunt foarte fericita...
Cat despre bebe, si maine e o zi, nu-i asa?
Va pup te toate

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput