Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Teo, sper ca maine sa citesti numai vesti bune.
Dar... pana maine multe se pot intampla.
Pupicei, pupicei, pupicei pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Teo - era prea devreme pentru implantare, in ziua 16.
Liliana - iti tin pumnii.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Fetelor, va pup pe toate!
Eu nu am vesti bune in sensul ca sunt sigura ca o sa imi vina. De dimineata am avut temperatura 37, deci destul de ridicata pentru venirea CM. Eu cred ca ea se mentine ridicata din cauza Utrogestanului. Aseara am mai luat unul iar de astazi am sa il intrerup. Aseara am observat ca am mai avut tot asa o mica pata, deci pana la urma Cm isi va face simtita prezenta cat de repede. Sanii nu i-am mai simtit de dimineata fierbinti iar durerile usoare de burtica nu au incetat. Bine ca nu ma doare burta tare, simt doar o jena.
Aseara am discutat si cu sotul meu ce sa facem in continuare si mi-a propus ca pe timpul verii sa luam o pauza si sa incercam sa ne vedem linistiti de concediu si sa ne bucuram de zilele frumoase care vor veni (we la munte si la mare) mai ales ca nepoti vor intra in vacanta si timpul nostru o sa le fie dedicat. Am cazut de acord ca ca se cam impune o mica pauza dupa 6 luni de framantari. I-am spus ca eu o sa merg in continuare la dr. si daca trebuie sa fac cateva analize am sa imi vad de treaba cu asta. Am sa incerc sa ma monitorizez cat de cat ca sa stiu macar momentul optim de prestare.
Am sa ma apuc sa strang bani pentru FIV iar la anul in primavara daca nu se intampla nimic am sa recurg la ultima varianta.
Bety, astept de la tine sa ne dai macar tu o veste buna. Iti tin pumnii.
Va pup pe toate
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele, dar vad ca nu prea buna...
Liliana rau imi pare...Ati luat o hotarare buna, sa va linistiti, sa va vedeti de concediu si...nu se stie niciodata, poate apare bb cand nu va asteptati.
Bety hai, macar tu...
Amely tu ce veste ne dai? Buna sper!
Pup fetele pe care le " vad" mai des, dar si pe cele de la care nu avem vesti demult.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Va salut moisicile mele dragi !
va urmaresc in continuu si tare imi mai sunteti dragi!

, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

moisicilor, va intrebam si eu acum ceva vreme despre tarifele la cabinet la moisa, consultatie + eco

am aflat doar cum sta treaba la dr. t

va rog mult!

Mergi la inceput

dandana, o eco este 250.000 iar o consultatie 500.000 (nu mai stiu exact). Eu am platit o singura data consultati la cabinet cand am fost prima data si am stat de vorba despre problemele mele. Urmatoarele dati nu am platit decat ecografia chiar daca am mai stat de vorba.
dar poti suna la cabinetul ei iar asistenta de acolo care face programari iti spune cu exactitate care sunt tarifele.
Pupicei
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Unde sunteti plecate?
Amely, Liliana vesti?
Eu merg maine dimineata la eco sa vedem ce o fi pe acolo.
Va pup pe toate

Teodora

Mergi la inceput

Teo, tocmai ma gandeam la tine cand urmeaza sa ajungi la dr. Iti tin pumnii sa fie totul bine. Sa ne ti la curent.
Mie inca nu mi-a venit am doar dimineata cate o pata mica si mai apare seara. Am facut aseara test care a iesit negativ asa ca am intrerupt Utrogestanul. Durerile de burta au disparut iar sanii sunt normali, adica nu sunt nici umflati, nici durerosi la atingere, nimic. Saptamana care vine ajung si eu la dr. Pana atunci astept sa ved ce se intampla.
Amely, tu ce veste ne dai?
musete, pentru moisista nostra un pupicel dulce si special
Pentru toate fetele cate un si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Gagicute, am aparut si eu pe aici.
Liliana - am un semn maaaaaaare de ? - adica, utogestanul da dereglari de CM? Asta sa inteleg ca testul este negativ si CM-ul nu a venit?
Sincer, numai de-asta n-am avut pana acum...dereglare.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput