Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16
Fetelor, va astept aici cu vesti bune!
Va pupicesc pe toate!
Raspunsuri
MRL spune:
Teo, imi pare rau sa aud ca ai patit asa ceva. Poate ca ar fi fost bine sa fi sunat imediat la dr. atunci cand ai observat ca CM nu ti-a venit asa cum trebuia. Dr. mereu imi spunea sa sun imediat daca observ ca imi intarzie cat de putin si daca observ ceva in neregula. Imi pare rau. Parerea mea este sa mergi la dr. imediat dupa ce ti se termina CM ca poate nu trebuie sa astepti sa faci o noua inseminare. Te pup dulce si mult curaj.
musete, pentru tine am un pupic mare, dulce si special. Pentru seara asta Teo si Bety m-au ajuta sa imi pregatesc "terenul pentru munca" - capsuni de la Bety si frisca de la Teo
bety, iti tin pumnii pentru astazi la ora 17 si sa ne dai vesti bune.
Indy, pana nu apara nesuferitii cred ca se poate spera. Eu iti tin pumnii.
In ceea ce ma priveste mai am de asteptat cred ca pana duminica. Sanii nu ma mai dor din ziua 5 de la inseminare. Ma mai dor cateodata seara, cand dorm ii simt fierbinti iar cand ma dau jos din pat sunt cam grei. In rest in timpul zilei sunt normali. Dureri de burta nu am avut decat in ziua 5 de la inseminare si astazi. In rest nu pot spune ca simt ceva anume, la celelalte inseminari mai aveam asa cate o scurgere dar acum de cand folosesc Utrogestan parca nu mai am nimic. Numai in primele zile de la administrarea Utrogestanului am avut ceva scurgere dar acum parca totul se absoarbe si nu mai iese nimic. Astept si iar astept.
Va pup pe toate
LilianaM
Sorina7 spune:
moisici dragute, va rog sa cititi ce intrebare am pus la aspirante, poate puteti sa ma ajutati cu un raspuns, mai ales ca faceti inseminari si poate v-a zis cum e mai bine.
mersi si bafta tuturor !
MRL spune:
Sorina, te pup dulce.
Eu stiu de la dr. ca dupa aproximativ 7 zile de stat pe bara gigeii sunt aproape inexistenti, adica ori sunt lenti rau de tot ori mor imediat dupa "eliberare". Dupa terminarea CM se recoamnda cateva partide de
. Acum depinde de organismul fiecarei dintre noi, adica la cate zile de la CM are loc ovulatia. Am sa iau cazul meu. Cand aveam ovulatie normala mergeam la monitorizari cam din ziua 9 - 10 de la CM. Mie dr. imi spunea ca ultima zi in care aveam voie sa am contact sexual era ziua 9 pentru ca in urmatoarele zile pana la inseminare sa aiba timp sa se refaca gigeii si sa fie "fresh". Acum cand am avut ovulatie mult mai devreme iar inseminarea ma facut-o in ziua 7 de la CM ultima zi de prestare a fost ziua 4 sau 5. Eu mi-am dat seama cand am inceput perioada de dinainte de ovulatie pentru ca am inceput sa am mucus cervical specific perioadei de ovulatie din ziua 3 de la CM. Sper ca ti-am fost de folos si daca mai ai intrebari fetele iti vor raspunde.
Pupicei dulci
LilianaM
Sorina7 spune:
Liliana, mersi mult de tot pentru informatii !
pai inseamna ca si asta e un motiv ca o dadeam in bara...stateam pe tusa pana in ziua 12 si poate nu era nici unul la datorie. offff...bine ca stiu...te pup si de abia astept sa te aud cu vestea cea buna !
thea_m spune:
Liliana poate am sa merg acum sau poate doar cand ma voi intoarce din concediu, inca nu stiu. Poate nu voi mai avea nevoie de inseminare, cine stie?
Sorina ti-a raspuns Liliana la intrebare, mie mi-a spus dr. ca dupa 5 zile nu prea mai sunt pe acolo sau daca sunt sunt tare ametiti.
Musete eu mai stau cuminte cateva zile, dar in curand voi merge in concediu si sa vezi atunci!
Chi tu cum mai stai?
Teodora
Oana_B spune:
Si eu stiam ca pauza prea mare dauneaza, la ultima spermograma sotamiu a avut 24 milioane. Sambata am facut inseminare si dimineata cand a dat proba de sperma a avut 139 milioane
, adica stiam ca fluctueaza da' mi s-a parut o diferenta uriasa! Am intrebat de fo' 3 ori daca sunt siguri ca-s ai lui
. Acu' nu stiu daca o fi fost din cauza ca am
mai des sau o fi fost dupa ce i-a spalat si le-a facut freza. Nu mi-au zis nimic de formele atipice ca cica nu verifica asta la inseminare.
Oana_B
Carmen.cita spune:
Deci pana la urma pauzele lungi nu sunt deloc benefice ?
Si eu care credeam ca este exact invers... se pare ca era gresita strategia... Buna intrebare ai ridicat, Sorina