Bebelusi de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 13
ellen spune:
Hristos s-a inaltat!
Iulyp, bine ai revenit. Referitor la hartie si carton, mie mi-a zis pediatra special sa ii iau carticele din carton ca sa le roada. Cica celuloza face bine la digestie. O fi adevarat, nu o fi, eu o las sa roada carticelele ei din carton.
Moss, eu ii dau Alexandrei doar iaurt Covalact si papa foarte bine. Imi place ca are si 0,1% gasime. In schimb nasol este ca nu se gasesc la cutiute mai mici, ci numai de 300 g.
Aissa, nu iti face probleme la faza cu pielea mai pufoasa. Unii copii sunt mai pufosi iar altii nu.
Duculeatza, buna ideea cu taieteii. Trebuie neaprat sa incerc si eu.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Loreema, nu poti pune link-ul ca e alt magazin decat buburuza si ii faci reclama. Pacaleste si tu filtrele, adica pune doar site-ul la modul "copilul meu ro" si spune sectiunea si modelul altfel nu poti.
Moss eu ii dau campina sau milli cu fructe
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Mersi pt idee!
Deci "magazinul parinti com" sectiunea transport - scaune de masina, pag 5 ultimul model.
Va rog daca aveti timp sa va uitati si sa imi spuneti ce parere aveti!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei
PoziciPozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
ellen spune:
Loreema, e vorba de cel de la "primii pasi". Este dragut. Daca il iei sa-mi spui si mie daca esti multumita.
pufymic spune:
HRISTOS S-A INALTAT!!
Danyce am vazut pozele cu Alma!tare scumpa e !
Moss eu ii dau Iaurt Sim si Napolact. Ambele contin doar lapte pasteurizat si fermenti.
Fug la gombotz!Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ellen
Loreema, e vorba de cel de la "primii pasi". Este dragut. Daca il iei sa-mi spui si mie daca esti multumita.
Da, de acela este vorba.
Cele care aveti deja scaun de masina puteti sa imi spuneti ce credeti?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei
PoziciPozici noiFara par
loreema24 spune:
Fetelor , cum gasesc si eu capitolul nr 1? ca nu reusesc.
PoziciPozici noiFara par
georgiana.david spune:
frosa si eu vreau retetele, multumesc.
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Nu stiu daca o sa am timp sa mai intru pentru ca dupa amiaza am musafiri, iar maine trebuie sa pregatesc bagajele. Sambata plecam la munte, la Ioana. Abia astept!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
andries daniela spune:
Multumesc fetelor pt primire,azi sunt un pic suparata caci cea mica e cam bolnavioara si mi-e ciuda ca de la paste a fost de 3 ori cu gatul rosu (ultima data chiar i-am facut ampicilina injectii),nu stiu ce sa-i mai fac sa nu mai fie asa sensibila,vremea asta e de vina, ba f cald ba f rece.Degeaba i-am dat si oscilococcinum,vit.C in ceiut oricum treb sa merg cu ea azi la medic sa vad ce are.(e mucoasa toata si stranuta intr-una,temp37,5-ea de obicei are sub 37).Am scos-o un pic ieri afara si gata dar cred ca era atinsa de vreo cateva zile.M-am saturat de antibiotic.Oricat as incerca tot acolo ajung.Si inca o chestie,am vazut aici pe DC ca f multa lume cumpara de la farmacie vigantolul pe reteta ,mie la amandoi copii mi-l da dr. de familie de la el la cabinet.Voua nu vi-l da la fel?
FROSA imi trimiti si mie carticica ?Multumesc anticipat
Dana cu Paul & Ana Maria
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
frosa si eu vreau retetele, multumesc.
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Nu stiu daca o sa am timp sa mai intru pentru ca dupa amiaza am musafiri, iar maine trebuie sa pregatesc bagajele. Sambata plecam la munte, la Ioana. Abia astept!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Drum bun si distractie placuta!
PoziciPozici noiFara par
duculeatza spune:
Salut fetele!Se vede ca e vreme urita ca bagati pe DC la greu!Noi suntem la fel!Adica febra dimineata si seara in rest nik!De papat papa bine cit nu e somnoros sau infometat e vesel si plimbaret!Eu nu stiu ce sa zic!Poate merg dupa masa la medic ca si Radu kihaleste da cu vremea asta nu m-as indura!
Ionella3003 nu stiuu efectiv ce inseamna scrisnitul din dinti!Stiu doar ca medicul homeopat la care il duceam pe Radu ma intreba daca scrisneste!In somn mai ales!Ca daca sunt treji eu cred ca fac asa sa se amuze si pt ca e ceva nou!Nu te ingrijora!Daca kiar esti f curioasa da un search pe google si vezi ce se spune despre bruxism!Desi nu cred ca e cazul la virsta asta!
Daniela andies wellcome back!Eu zic sa-i faci o cura cu Bronchowaxom!# luni 10 zile pe luna !Incepi in aceeasi perioada!E un medicament cu multi virusi atenuati,ca un vaccin,care stimuleaza imunitatea copilului!Mie mi-a fost recomandat de la cj!Si in medicii de acolo am f mare incredere!
Apropos vreau si eu cartulia cu retete pt beblaci!
Hristos s-a inaltat si La multi ani bebelasi de ziua 9!