Bebelusi de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 12
loreema24 spune:
La multi ani !
Andrea Bianca
Vlad
Matei Costin
Andrei
Deanna Christine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei
PoziciPozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
Yulip - cand ajungem la C-ta poate ne intalnim.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei
PoziciPozici noiFara par
iulyp spune:
sigur ca da ca la cat de plimbacioase suntem...
bei fata mea mananca hartie si carton la greu cd nu-s pe faza, e rau rau sau sa nu ma sperii?
frosa spune:
Eu am scaunelul de masina de la baiatul cel mare si este inca bun (intre timp l-a mai folosit si finuta noastra).
Apropo de mincare pt bb, eu am primit de pe forum (de la subiectul "ce mai maninca bebelusii de 6 luni") o carticica cu multe feluri de mincare (inclusiv cum si cind se pot da) daca vreti va trimit si voua.
Mina sa-ti traiasca MATEI COSTIN
NINA B sa-ti traiasca ANDREI
Davina la multe lunisoare DEANNA
Sa va povestesc cum se distrau baietii mei ieri in masina. Razvanel facea brrrr cu limba intre dinti si cu mult mult scuipat asa ca stropea tot in jur plus toata fata si pe fracsu ... dupa ce termina el incepea cel mare sa faca acelasi lucru stropindu-l pe cel mic .... a fost o distractie maxima pt ei , rideau de nu mai puteau. Initial nu i-am lasat sa se scuipe asa dar cind am vazut cit de tare se distreaza i-am lasat, noroc ca nu am mers mult cu masina ca se faceau fleasca
frosa spune:
quote:
Originally posted by iulyp
bei fata mea mananca hartie si carton la greu cd nu-s pe faza, e rau rau sau sa nu ma sperii?
atita timp cit nu tine loc de o masa cred ca este ok, asta este doar antrenamentul pt mai tirziu cind va minca si pamint
loreema24 spune:
Frosa - binenteles ca vreau si eu carticica!
PoziciPozici noiFara par
loreema24 spune:
Vad ca nu va da voie sa deschideti pag cu scaunelul. Cum sa fac sa va dau link-ul sa imi spuneti parerea voastra?
PoziciPozici noiFara par
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by iulyp
Mie imi spui? Soacra si cumnata mea au spus ca nu sunt normala. Ca nu ar trebui sa tin fata asa mult pe afara.
Nu cred ca e o tragedie dar incearca sa eviti.
PoziciPozici noiFara par
Moss spune:
Hristos s-a inaltat !!
La multi ani, bebici frumosi si dragalasi !!
In primul rand, Alexiei i-au iesit foarte bine rezultatele. Sta foarte bine si la capitolul calciu, fier, etc. Intre timp i-au disparut si bubitele care ma ingrijorau, deci a fost vreo alergie la vre-un anumit aliment...
Va rog sa-mi spuneti si mie ce iaurt dati voi bebelusilor !! Dr. ne-a recomandat brenac dar e cam acrisor si nu-i place...
De cateva zile, nu mai mananca foarte bine lapticul, noi ajungem cam la 400 ml lactate / zi. Ieri, de exemplu, a mancat dimineata la 07.00 150 ml de lapte, apoi pe la 11.00 a mancat banana + biscuite si branzica, la 14.30 pireul de legume cu carnita si la 18.00 nu a mai vrut nimic !!!! A mai mancat abia la 22.00 150 ml de lapte !!!!
Sa inteleg ca tinde sa-si scoata o masa ??? O sa incerc azi sa-i dau la 18.00 un picut de iaurt, dar, va rog, spuneti-mi si mie ce iaurt e bun pentru bebei !
Frosa, te rog din suflet sa-mi trimiti si mie carticica cu retete pentru bebelusi...chiar nu stiu cum sa-i mai variez...
HELP !!!
Pupici tuturor !
Cristina si bb Alexia ( 31 Octombrie 2005 )
aissa spune:
Loreema, nu poti pune link-ul ca e alt magazin decat buburuza si ii faci reclama. Pacaleste si tu filtrele, adica pune doar site-ul la modul "copilul meu ro" si spune sectiunea si modelul altfel nu poti.
Moss eu ii dau campina sau milli cu fructe
Cristina si Alexandra (30.09.2004)