Bebelusi de iulie-august 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Tot eu...am tras o sperietura de nu mai pot...eram la bucatarie si Naomi in camera alaturata...la un moment dat nu am mai auzit-o si m-am dus sa o caut...unde credeti ca era PE SCARI,urcase SASE scari si se chinuia sa o urce si pe a SAPTEA...am ramas de-a dreptu socata,va dati seama cum m-am simtit,putea sa cada de acolo...

Anca Naomi Ioana(22.07.04)

http://community.webshots.com/user/naomi_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza!
Simona, scuze de faza cu nafazinul...chiar nu am vazut! somnoriciului de pufulici. plecam pe 28 singurei, la bodrum (adica de fapt intr-un satuc de pescari, gulluk). sper sa fie misto, ca dupa cite zic ei..e raiul pe pamint.
Olivia, suedezu doarme numai la el in pat, si ziua si noaptea. are cam 3 ore de somn ziua (2 dupa-amiaza si una dimineatza) si seara de la 8 la 6-7 dimineatza, dar nu e bagat in seama pina la 7.45, cinta pe acolo pe la el in camera.
da de ce sa nu mearga la inot??? peste tot se recomanda cu mare caldura, inca de la virste foarte mici. cel putin eu asa am vazut.
Lia, hihihi nu vine in 2 picioare si in 4 labe si cerseste. sau cel mai des se urca pe mine, ca eu maninc in sufragerie (ce exemplu prost sunt!!!). ieri cred ca a mincat vreo 6-7 cirese ca nu-l mai dadeam jos de pe mine!
Anca hihihi bun venit in clubul cataratorilor!!! io cred ca ii pun lesa!!
ieri si-a tras castronul cu cirese in cap, care s-a spart la 3 cm de capul lui. dimineatza ii faceam laptele, el era cu mine in bucatarie si a tras un servet de pe masa, cu tot cu farfurie. si tot el era basicat ca l-am luat de acolo!
hai ca iesim afara pina nu incepe sa ploua!
pupici tuturor si zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata. Am intrat putin inainte de sedinta sa va spun ca am pus poze noi pe yahoo. Noi insemnand de acum vreo trei saptamani :-) Vin mai tarziu (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

O zi buna si de la noi!

La noi ploua marunt si mai mult de 14 grade nu vor fi, deci azi cred ca va fi zi de somnoreala, de suzi si de mormaiala.
Maine e sarbatoare, asa ca azi voi spala hainutele lui Danut. A facut azidimineata un kk maaaaaaaaaaaaaare de s-a umplut pana pe sira spinarii in sus, i-a iesit din scutec cum era in scaunelul de masa (scuzati detaliile:))
Mancarica mai am de ieri si pt el si pt noi.

Merci Adema, am gasit reteta de ciulama o sa o incerc curand.
Roxi, da suedezu tau e leit taica-su :) Cirese inca nu am gasit pe aici eu inca sunt oriopilata ca mai nou mancam doar fructe si legume turcesti, inclusiv la asa zisii tarani din piata se vand tot chestii turcesti, incredibil.

Am inteles ca noii cartofi, ca sa evit kkofonia sunt toxici, asa sa fie?

Ati citit articolul ala conform caruia se recomanda ca sistemul imunitar al copiilor sa fie "biciuit" (prin ducerea lor in day care-uri sau oriunde s-ar gasi mai multe surse de viroze si infectii) de la cea mai frageda varsta, in ideea ca anumite gene ale lor vor suferi niste mutatii benefice care ii vor proteja mai tarziu de cancer? Cum vi se pare chestia asta ? Ca mie imi ridica parul in cap. Iar tati a fost de-a dreptul oripilat si chiar intreba cum Dumnezeu se poate vehicula asa ceva ???

va pupam
Lia & Danut (10 luni si un picut)

Mergi la inceput

Dumnezeule eu iar am scris ditai mesaju si s-a pierdut, dupa ce am dat send mi-a venit pagina pricipala, dece oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Matei zambaretzu` !

O zi frumoasa sa aveti, ca la noi e un friiig

Rox - concediu super sa ai !!!

Naomi -

Kim - io am ajuns sa ma bucur ca adoarme, ca de restu` ne ocupam sa o transbordam in patutul ei !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

scuze, vad ca nu s-a pierdut dar de ce ma duce mereu la pagina pricipala? pana acujm nu se intampla asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Liaaaaaa - sunt toxici ??? Poi Giulia a mancat ieri o portie de om mare Ce naiba ma fac ??? Aseara a papat si supa tot pe cartofi noi ... Unde scrie asa cevaaa ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!!!

Calculatorul meu a innebunit!!!De doua ore ma chinui sa descid paginile astea sa scriu si eu un text...aseara la fel a facut si am renuntat...

Vorbiti de somn....eu cred ca un bebe care pana la varsta asta nu a dormit toata noaptea ,nici ca o sa mai doarma!!!O spun ca parere de rau,ca vorba aia,facem parte din categorie..!!!Intr-un timp am cautat si eu tot felul de solutii,am citit prin carti si pe unde am putut,ca sa vad unde gresesc de nu doarme copilul toata noaptea..ca eu ziceam ca gresesc undeva....Un lucru bun pe care l-am facut,zic eu, este ca nu il mai adorm pe picioare,ci in pat,si apoi il transfer in patut...cum face multa lume,dupa cum am vazut.Si nu ma deranjeaza asta,chiar acum este foarte simplu.Am incercat si eu sa-l culc la el in patut,dar mi-am ales prooooost momentul...atuci cand invatase sa se ridice in picioare si nu mi-a iesit deloc,asa ca am renuntat,dar e bine asa.De trezit se trezeste de doua,trei sau patru ori(sau in noptile proaste la o ora),rar mai doarme si toata noaptea...dar nu mai am ce sa fac.

La noi solutia acestei probleme este ca George doarme sase nopti cu el si eu doar una....Si el merge si la servici.Ziceati de rea de somn...nu ma stiti pe mine.Inainte imi trebuiau trei zile sa-mi revin dupa o noapte nedormita....chiar ma intrebam la un moment dat de cand cu bebe...cum de mai traiesc?Dar se pare ca iti da Domnul!Dar si El ..cat sa-ti dea?Asa ca eu dorm mai rar...pt.ca a doua zi eu stau cu copilul....care copil NU STA O CLIPA!!!!!De multe ori m-am gandit daca nu ar fi fost mai simplu sa merg la servici decat sa stau o zi intreaga cu bebe!Ma termina......Si acum merge in piciore si daca pana acum puteam sa-mi iau ochii de la el o secunda ca il stiam rezemat de fotoliu(ca vrea doar in picioare).acum nu mai pot ca pleaca singur si ma trezesc cu el la jumatatea camerei...Are un mers de betiv!!!!!Dar merge!!!

Hai ca s-a trezit!si vroiam sa mai scriu ca cine stie daca mai vrea calculatorul mai tarziu!Oi vedea!

O pup pe Nicole...sa nu o doara dintzocii!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata...pupacim pe toata lumea!

astazi sint cam pe alta planeta, adica foarte ametita si fara nici un chef de nimic!
mi-a fost tare rau noaptea trecuta, dar nu din cauza maselei, chiar nu m-a durut deloc dupa ce a trecut anestezia, nu-mi gaseam locul, pe la 2 noaptea eu "incercam" toate camerele, ca la noi in dormitor mi se parea ca nu-i bine, tot facand zgomot prin casa am trezit-o si pe moata ...si tare m-am bucurat, am luat-o la noi in pat, si dupa cum v-am zis, ea nu-i obisnuita in pat la noi, asa ca o ora am chinuit copilu', atat s-a frichinit, cand cu fundu'n sus, cand in fund, cand pe mine, cand pe tati ...pana mi s-a facut mila de ea si am dus-o in patut, normal ca a adormit intr-o secunda, dar nu stiu ce a fost in capul meu, cred ca vroiam sa-mi tina de urat, am fost cam egoista la faza asta, in loc sa ma gandesc la ea ca ii era somn, m-am gandit la mine ca mi-era rau si n-aveam cu cine sa stau!
pentru starea asta asa nasoala cred ca e si vremea de vina ...e frig, ieri a plouat toata ziua, cred ca si azi va ploua, bate vantul, parca vine toamna, abia astept sa plecam la mare!
hai ca v-am zapacit destul ...da unde sa ma plang si io!

Olivia, noi am tinut Montignac, eu zic ca e cea mai echilibrata, dar tu ai slabit ...la ce-ti mai trebuie!

pupacim pe bebei si pe mamici

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput