Bebelusi de iulie-august 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
AncaMaria spune:
Olivia, nu am vazut mesajul in care ma intrebai de inot... m-am uitat acum cateva pagini in urma... poti sa mai repeti intrebarea, te rog nu te supara !
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
Christel spune:
LA MULTI ANI TEODOR!sa fii sanatos si fericit si sa primesti multe, multe jucarii....
Carmenutza, felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun si chiar daca a fost neasteptata, ai sa vezi ca ai sa te descurci, iti spune o mamica de doua puiutze, este mai greu dar si frumos tare.
Sarcina usoara.
rain spune:
pupi
io acu 20 min am venit de la stomatolog ...deh, pe la 6 seara m-a luat o durere de masea de-mi venea sa musc din pereti, pana la urma am ajuns la urgenta, acum sint anesteziata, sper sa nu doara dupa ce-mi trece anestezia!
urasc stomatologii!
Olivia, moata adoarme si doarme numai in patutul ei, in camera la ea, dimineata si dupa amiaza cand o vad ca e obosita o duc in patut, ii dau suzi si gata, inchid usa si adoarme, seara o asez in patut, ii dau biberonul cu lapte, dupa ce il bea daca nu a adormit deja i-o dau pe suzi, dar ce cele mai multe ori adoarme fara ...
dimineata doarme 2-3 ore, dupa amiaza 1-2 ore, noaptea somn fara treziri de la 9 seara pana la 8-8.30 dimineata!
mesaj pentru moata "mami, sa stii ca nu te-am laudat!"
pupacim pe Uka si voua va tin pumnii sa rezistati in continuare, poate se face baietel cuminte si doarme toata noaptea!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
AncaMaria spune:
La Multi Ani lui Teodor, fruntasul grupei!!! [/ Sa cresti mare si sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!!
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
BLUE ANGEL spune:
o sa ziceti ca sunt tra la la ..dar zau ca uneori cand doarme mi se face dor de smotoceala cu el , de rasul lui ...las' ca ma odihnesc acum ..ca atunci cand va veni si bb 2sigur nu va mai fi la fel
pe mine m-a ajutat in acest proces si monitorul video ..ca atunci cand se trezea noaptea si scancea ..ma uitam , vedeam ca-i totul ok si nu ma duceam decat daca plangea de-adevaratelea .. cred ca s-a resemnat bietul copil ...
au mai fost si nopti albe ..dar au avut un motiv ..dintzocul
...si Olivia intr-adevar ... eu nu muncesc ..ca daca m-as duce si la munca ..aoleuuu si vai de mine ..si asa ma gandesc cu groaza cand o sa incep munca
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
uite ..Andreea copil model !!!!
pupam mamica pe maseluta sa nu o mai doara ...
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Deci Moata este cel mai cuminte bebel....sa tot faci asa cupii...sa nu ma spuneti lui Uka...!
Nicole ..spune-mi si mie ce cur ai tinut de zici ca voi tot in jos o tineti..in ciuda bericilor!
Anca te intrebam daca este Ok la inot...ma gindesc la conjunctivite, otite..etc...pe aici nu se prea recomanda la bebei si nu situ ce sa fac...
Carmen chiar ca ata ete! Dar ce-i cu asta ...ca am mai intilnit-o pe forum...
Simona esti deci ready pt no. 2.....asteptam vesti...
naomi_ioana spune:
Buna si de la noi...noi mai rarut ca e mai dragutdar nu avem timp,stam afara 6-7 ore ...de exemplu azi mi-a dat desteptarea la 5.20 iar la de la 6.10 pana la 8.30 am fost la plimbare...acum doarme(nu mai mult de 30 min)ca e obositadupa care iar iesim afara pana la pranz,la pranz ne intoarcem sa papam,se uita mami la un film...si iar plimbare pana seara la 5-6 cand ne intoarcem sa papam si sa pregatim care are loc ,in general, in jur de ora 7 iar la ora 8(8.30 cel tarziu)suntem in lumea viselor.Peste noapte se trezeste de 2-3 ori pt papa,si mai nou de cateva zile,masa de la ora 12-1 noapte se prelungeste cu o ora de joaca.mai are cineva un asemenea program
Alte noutati:se ridica in picioare daca se tine de ceva,face kk la olita(dupa aproape 2 luni de munca),ii plac desenele animate (in mod deosebit Mickey Mouse),danseaza,bate din palme(aplauda)se pupa singura in oglindasi etc....
Noi mai avem putin si mergem in Ro..ce lapte si pampers imi recomandati?.
LA MULTI ANI ,multa sanatate,sa cresti mare si frumos,TEODOR
Am vazut pozici,imi place dl Pufulescu in costumu portocaliu.Codrut si el un scumpel,nici nu zici ca a fost la regim.Giulia,o domnisoare cu codite,esti o scumpete.Pako ai o domnisoara frumoasa foc,imi place palaria si rochita de blugi si ii sta asa de bine,.
Carmen felicitari pt hotararea luata,sarcina usoara iti doresc.
Adela,Naomi are 8 dinti si foloseste periuta cu mult drag si succes,la inceput o spal eu dupa cra continua ea...
...vroiam sa mai sriu cate ceva dar am uitatsi nici nu mai am timp...o zi/seara buna va dores