Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Iepurila, eu sunt aici, aproape de voi in fiecare zi! Nu v-am abandonat, chiar daca nu scriu; va citesc zilnic si sper sau ma intristez o data cu voi! Iar gandurile mele bune vi le trimit in fiecare dimineata, sa fiti sigure! Si pumnii ii tin stransi-stransi de fiecare data si ma rog la D-zeu in fiecare seara sa va implineasca (si sa-mi implineasca) cea mai arzatoare dorinta! Asa ca, sunt cu voi!
Din pacate, eu nu ma pricep la monitorizari, analize, hormoni...Pana cum 2 luni nici nu stiam ce e ala endometru sau folicul...nu mai zic de alte alea!...Ce mai, eram pe langa total! De la fetele de pe forum am invatat tot ce stiu acum, de la voi invat in fiecare zi! Iar Ale si Utocatalina (Catalina) sunt super informate! Nici nu am cuvinte sa va multumesc pentru toate astea!...As fi ramas vesnic o semi-analfabeta daca nu erati voi!
O alta problema e ca evit sa va abordez pentru ca eu nu prea imi gasesc locul printre voi...Da, am hotarat sa avem un bebe si ni-l dorim tare, tare de tot! Da, am renuntat la pastile din ianuarie si nu s-a intamplat nimic...Cu toate acestea insa, nu fac monitorizare, nu-mi iau temperatura (poveste lunga aici!) si nu mi-am facut analize hormonale! Daca va zic ca sunt repetenta grupului!!!
Singurele analize au fost Chlamydia, toxo, CMV si alte cateva de genul asta...Cred ca au iesit bine...n-am mai ajuns cu ele la medic sa le interpreteze! Va rog eu, nu dati cu rosii!...Nu sunt delasatoare, sunt doar speriata si cam...in criza de bani mereu!

Luna asta eu nu am ce sa raportez......N-am prestat deloc bine...Ne-a dat peste cap o veste: avem interviu de emigrare in Canada curand!!!
La noi de fapt asta e problema! Ca suntem cu un picior aici si unul dincolo si normal, ne facem tot felul de ganduri si idei! Si mi-e teama si groaza ca vor trece anii si ne vom trezi realizati material, dar...atat de saraci fara copiii nostri!!!...
Aberez, stiu...
De asta va spun ca cel putin deocamdata, teoretic problema noastra e mai mult pe fond psihic! Sper sa fie doar asta (desi incep sa-mi fac griji)!...
Stiti ce nu voi intelege niciodata: am trait toata tineretea cu spaima ca daca , e de ajuns o data ca sa ramai insarcinata...si de aici tot felul de neplaceri.... Si acum?!? E absolut nedrept mitul asta! Asta cred eu!
Va sarut pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Iepurici, eu stiu ca spermograma se repeta dupa 1 luna,si am citit si eu, intr-adevar, dusurile fierbinti, baile la fel si sauna fac rau gigeilor ; sotul vara-mii e mecanic pe o nava, si de-aia avea spermograma in halul ala, din cauza caldurii foarte mari in care lucreaza de cativa ani.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Adelamaria, iubita
Eu zic (si cred ca sunt mai babuta ca tine) sa o iei usor intr-o anumita ordine. Timpul scurs de cand incercati nu e chiar asa mare. Si deci nu e de mirare ca nu ai intrat in vrie cu analize, monitorizari, etc. Si eu am trecut prin asta. Nu m-am gandit nici o secunda ca nu voi ramane insarcinata imediat dupa ce abandonez anticonceptionalele. Cine s-ar fi gandit. Nici nu-mi vine sa cred cat am putut sa fiu de naiva. Inca am dus lupte de lamurire cu sotul meu, inainte de nunta sa ne protejam ca daca raman cum fac eu toate pregatirile si cum dansez la nunta. Daca mi se face rau?
Asa ca, da recunosc, cu toata rusinea ca nu m-am gandit si nu am visat nici in cele mai cumplite cosmaruri ca am sa trec prin ce trec acuma.

Tu i-a si rezolva-ti cu viza, linisteste-te si apoi ai sa vezi cum apare bebe, fix la momentul cel mai potrivit.
Te pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Catalina vezi ca est un subiect cu pacientele doctoritei Moisa unde poti sa afli tot ce vrei sa stii...in mare scorurile le stii deja..Adelamaria mercic pentru cuvintele tale si oricum eu cred ca nu stiu multe, dar din ce stiu incerc sa ajut si alte fete...cit priveste situatia de acum..plecarea in Canada...eu zic ca lucrurile se vor aranja si ca bebe poate sosi fara probleme si acolo, nu?Andicu mi-este inca rau..dar ma tin tare..ca nu vreau sa dau iar pe afara...Iepurica daca ti musai repeta la Medsana spermograma ca sa ai o certitudine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata, pana la Medsana sunt vreo 450-500 km.
pupici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Dragele mele,
V-am parasit pentru o vreme. Am avut niste necazuri si chiar nu m-am mai putut concentra asupra eforturilor mele de a ramane insarcinata (desi am continuat tratamentele pe care le faceam cu metformin, ova-mit si acum menogon).
Luna asta, cu menstruatia venita la 1 iunie am luat ova-mit din ziua 2 in ziua 6 si am facut 5 fiole de menogon din ziua 5 si azi dimineata la echo iata rezultatul (va scriu ce mi-a scris doctora ca de zis a zis asa repede ca nu am inteles pe loc):
Endometru 6 mm
O.D. chist 17/15 mm
O.S. chist 17/13 mm
O.S. chist 27/23 mm
Astea toate se intampla in ziua 9.
Doctora zice ca alea de 17 sunt foliculi. Eu puteam sa ma uit mult si bine in ecograf, Catalina, nu am experienta ta sa ii vad.

Maine merg din nou la echo si zice ca ea crede ca imi face pregnyl si apoi sambata sau duminica inseminare. Ceea ce nu ii placea din cate am inteles era endometrul pe care ar vrea "sa il mai ridice". Dar totusi mi-a zis sa imi iau teste de ovulatie incepand de azi si sa am contact azi si atat. Pana la inseminare sa nu mai am.

Mi-am luat un test de ovulatie azi dupa ce am plecat de la doctor, stiti cumva daca e un moment mai bun al zilei in care sa il fac?

Din pacate, temperatura nu mi-am mai luat-o. De cand a venit menstruatia am dormit foarte putin si agitat si nu mi-a mai stat capul la temp. Nu dati cu pietre, va rog mult, stiu ca nu ar trebui sa ma indeparteze nimic de la eforturile de a avea copii dar chiar am o perioada foarte nasoala.

Mi-a zis ca inseminarea vrea sa o faca la Dr. Moisa. Stie cineva de ea? Cica e 3 mil inseminarea si ei sa ii mai dau un milion mai ales daca o cheama in weekend.

Astept ceva reactii de la voi.
Va pup,

Catalina

Catalina, ti-am raspuns la intrebarea la subiectul "pacinete dr. Moisa". Nu stiu de unde ai tu preturile dar iti spun sigur ca nu este obligatoriu sa ii dai 1 mil in plus pentru ca vine sambata sau duminica. Daca cineva vrea sa ii dea ceva in plus este treaba fiecaruia si o face pe buzunarul ei. Sa sti ca nu te trateaza altfel daca ii dai ceva in plus.
Legat de testele de ovulatie, iepurila are dreptate - se fac dupa pranz si ar trebui redusa cantitatea de lichide baute cam cu 2 ore inainte de efectuarea testului.
Mult succes si pupicei pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

multumesc inca o data mrl. am vazut raspunsul tau de la celalt subiect si ti-am raspuns. multumesc foarte mult. astept sa vad ce imi zice maine si mai vorbim.
si tie multi pupici.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, URAAAAAA!!! Sunt fericita posesoare a unui TSH de 3,47 (normal intre 0,43 - 4,67). Deci, intr-o luna a crescut de la 0,0 la 3,47. Waw! S-a dus iodul de la medicament si endocrinoloaga a zis ca eu cu valorile aste hormonale, corp galben de 18,4 si endometru de 9,6 pot sa raman oricand!!
De asemenea (dar asta nu stiu cat e de adevarat) a zis ca daca endometru e asa bun nu prea e probabil sa mai am endometrioza, ceea ce ar fi excelent!
Asa ca, daca nu am trompa obturata, infectie cu chlamy, toxo etc, anticorpi, glera acida.....hai ca o iau razna. E bine!
Cand ma intorc din luna de miere (sfarsitul lui august), daca nu se intampla minunea, fac o laparo diagnostica (mai ales pt trompe si o eventuala endometrioza)
Va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia ma bucur de rezultatul tau bun....Da-i bataie!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bravo Alexia,ma bucur mult ca ai iesit asa bine, acum nunta care urmeaza nu va face decat sa-ti dea doza de fericire si de optimism perfecta ptr conceperea unui inainte sau in timpul lunii de miere!! Iti pumnii si spor la si la toate celelalte!
Astanu inseamna ca bai astept poze cu tine mireasa si povesti de la nunta!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput