Aspirante optimiste (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Asteraky, si eu pup burtikul frumos!!!

Daca Dr. a vazut ceva in burtik...ce i-a zis sa faca in continuare? Mi se pare ciudat...eu zic sa nu se supere si sa mai astepte putzin sa mai incerce o echo. Tarrrrrre mi-e mie ca este ceva. In mod logic ar trebui ca maine dimineata daca face un alt test sa fie mai pozitiv. La mine nu a fost chiar asa de poz drept pentru care am inceput tratamentul lui T cu Pregnyl.

Apropos, ieri am intrebat o Dr. ce se intampla daa nu esti gravidoasa si faci Gravibinon si Utrogestan, CM intarzie sau nu? Si n-a stiut sa-mi raspunda.

5+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laurici, eu am facut gravibinon in iminenta de avort... si stiu de la dr. ca datorita faptului ca are o cantitate semnificativa de estradiol si progesteron poate intarzia sangerarea cu cel putin 2 saptamani de la ultima injectie (stii ca mijlocul perioadei cm estrogenul si progesteronul sunt la cote maxime)... deci la mine sarcina s-a oprit oricum din evolutie dar gravibinonul mi-a stopat sangerarea...Cat despre pregnyl (am inteles ca ai urmat sau urmezi si tratament cu pregnyl) pot sa spun ca face acelasi lucru in sensul ca intarzie cm deoarece mentine artificial 'in functiune' corpul galben.
Daca nu esti insarcinata, ambele pot intarzia aparitia ciclului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

mei delia, zau ca s-a intamplat cu mai multe vaci, jur, bunica este ofticata pa chestia asta, o fi altitudinea sau.. nu stiu, mana veterinarului, da e verificata si prin vecini chestia, nui bai ca ma contrazici, unde ar mai fi farmecul?!

pup fete dulci

lachioanea calma fata, ai rabdare

laurici un pupic pt fetitza mea cuminte

asteraki mu lambro un pupi dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

ce forfota pe aici sambata ! galerie pentru Lachi:
bafta, sa fie cu ochisori !
Arditutz dragutz, sper ca esti bine, ce probleme ai, vad ca esti la servici si sambata, te pup si ai grija de tine !...acu dupa atatea dezbateri pe tema vacutzelor, ce zici, sa fac totusi masajul ala ? maine ar trebui, dar nu prea vreau..
Dandana, vezi ca Laurici e secretoasa rau, nu ne face nici o harta, nu dezvaluie nici o pozitie, nici o schema... pup Lauricea burticoasa si Dandanutza

fetelor, oare e posibil sa ovulezi in ziua 6 ????...a crescut azi dimineata (ziua 7) temperatura mea cu 0.4 grade...eu cred ca totusi e aiurea, de aseara am inceput cu supozitoare cu Carpicon si produse apicole, poate de la asta sa fie. Sper, ca altfel ar fi foarte "interesant", inseamna ca trece si luna asta fara nimic.

toate fetele si weekend frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Avalon, ti-a spus dr din ce cauza s-a oprit sarcina in evolutie? Ti-a dat ceva analize de facut?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi iti tin pumnii! De abia astept sa vii cu vestea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, asa cum va spunea astery, betaHCH-ul i-a iesit 0,09.
Eu nu stiu ce sa spun.

M-a sunat acum 2 ore si plangea ingrozitor. Mi se rupe sufletul...dar ce D-zeu putem noi sa zicem?
I-a dat sperante dr. asta si o parte din ea refuza sa creada ca nu mai sunt.
A chemat-o luni la eco.

A zis ca face nani un pic. Sa n-o sunati.

week-end placut tuturor!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mai, cine stie poate ca totusi e o sarcina mica, mica si de aia nu iese la sange. S-a mai intamplat. Ii tin pumnii in continuare.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Anca imi pare rau de Lachi ca trece prin asa ceva. Sunt alaturi de ea.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..scriu si aici ca-s speriata ca naiba. gaurica mea din buric s-a desfacut! am o catai gaura...T e plecat si cica sa stau asa pana luni la prima ora cand ne vedem!
ati mai patit vreuna?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput