Aspirante optimiste (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara la fete!

Lachi iti tin pumnii,sa dea Domnul sa fie bebe !

Si eu sunt in acceasi situatie : azi dimineata un Barza si la 2 un Clear Blue, ambele slab pozitive; azi e a 14a zi dupa Pregnyl si ma tot gandesc ca poate-mi fac sperante degeaba,si e de la pregnyl.
Oricum, maine dimineata ma duc la o beta HCG sa vad ce iese.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mei,arditule,dar tu de unde vii cu atatea informatii despre vacute,esti cumva veterinar ca mami meu,....ca te spun lu mama....daca ne dezinformezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

pai delia sa-ti spun: eu nu am fost deloc la tara pana sa-mi cunosc iepurasu', sa-ti spun sincer nu aveam idee de nimic, nici pe unde se face oul gainii, cand am mers la bunicii lui la Bran, am fost fascinata de tot ce se intampla prin gospodaria aia cu.. tot, este ca o microferma, cu o vaca, cu gaini, cu ratze, cu oi, cu purcei, cu catel cu pisica, cu pomi fructiferi si gradina de legume, fan, otava, culturi de cartofi porumb, ma intelegi eram ca un copil d'ala de 4 ani care e la faza "da de ce? da ce e aia?" si asa am aflat misterele, nu vreau sa am o ferma, ca la alte chestii ma pricep io mai bine nu la astea, dar a fost interesant, de ex.chestia ca ies mai multi vitei la inseminare... bunica vrea periodic la cam 3-4 ani o vitica sa o creasca sa dea lapte, si la inseminare ii ies vitei intr-o veselie, rar vitica, asa ca asa am aflat! interesant, nu?

eu incerc sa ma linistesc dupa necaz

Mergi la inceput

Mei,arditule-mumosule,eu am crescut la tara,la 7 km de Deva,si la 7-8 ani veneam de la scoala si mergeam cu caprele la pascut,asa ca am fost si ciobanita in viata aceasta,iar mami meu facea insemintari la vacutele noastre,aveam 2 si vreau sa-ti spun,jur ca nu din spirit de contradictie,caci nu am bucurii asa de mici,in vreo 10 ani,noi doar un bou am avut,restul vitici,una dupa alta.Bine,nu m-a interesat niciodata cate vitici sau vitei ies,dar poate sa-mi spuna ea ca mereu faceau tot felul de statistici si recensamanturi la animale,tot timpul era cu masina si bidonul de azot dupa ea.

Mergi la inceput

Anca,ce mai sti de Lachi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Lachi?? Te asteptam cu vesti

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata dragutzele mele! Ahhhh ce frumos este afara, o sa fac o plimbarica prin parc azi cu burticul si cu cei trei baietzi ai mei. Ca sotz n-am, a plecat cateva zile si io n-am vrut sa plec cu el de frica sa nu fie periculos avionul la bb.

Lachi, un raspuns nu ne dai????? Daca nu ne scri o sa te bombardez cu telefoanele

Io sunt bine, sper ca si de acum incolo sa fie ok.

Si sa nu uitati ca sunt alaturi de voi.

5+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetele, bHCG-ul lui Lachi a iesit mic tare, 0,0ceva. Nu stiu ce sa zic. Ma tot gandesc sa nu fie ca chestia aia cu Laurici... io i-am tinut moralu' cat am putut. Ziceti si voi, ce-o fi?
Doamne ajuta!

5 s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Astery, buna!

Hai sa-ti spun cum a fost la mine: io mi-am facut un test care era slab pozitiv fffff devreme si este posibil ca analiza mea sa fi fost gresita sau sa nu fi avut in acel moment hcg in sange. Am intzeles ca testele ClearBlue detecteaza cantitati fff mici de bhcg. Dar Lachi nu trebuie sa se sperie, eu am continuat cu Utrogestanul vaginal 4/zi.Oricum, cand am facut hcg-ul am cerut si progesteronul si era 39. Deci f mare pentru mine.
Oricum am aflat pe pielea mea ca este o nebuloasa faza cu testul slab pozitiv cu toate ca dupa multe cercetari am aflat ca un test slab pozitiv este real daca ramane multe ore a doua liniutza acolo. Cica la cele fals pozitive dupa ceva timp liniutza a doua dispare.
Mai mult numai Dumnezeu stie...
Sper ca Lachi sa nu fie cu moralul la pamant, Lachione, noi te iubim si suntem alaturi de tine, fruntea sus si mergi mai departe. Poate este bine sa te mai duci la o echo?!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Laurici, pup burtik la mamik! Ce bine ca nu-s singurica pe aici!

La Lachi, lucrurile stau cam asa (sper ca am retinut bine): a facut echo o in ziua 13 a CM, si Denisa Prot. a va zut "ceava" acolo in burtik ei, ca o sarcina, dar nu s-a pronuntat. Dupa care Lachi si-a facut test de sarcina, unul ieftin care a iesit negativ si un Clear slab pozitiv. Prin urmare, este posibil sa fi avut menstruatie peste sarcina. Si eu i-am spus sa ia Utrogestan, a zic ca va lua. POate mai vb azi cu ea.

Va pup, ca s-a trezit sotu'

5 s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput