Mamici/tatici din Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

buna fetelor!!!
ieri am fost la Sibiu si m-am inscris pt. licenta.
in 17- vineri am examenul, iar in 19- duminica sper sa intru la sustinerea lucrarii. pe urma vin in timisoara.

daca totul e ok si eu vin la intalnirea voastra.
am vazut pozele. sunt superbe.
GABi m-i se pare ca te-am vazut chiar la inceput la cabinet la gine. Poate ma insel, dar nu se stie.
noi suntem bine, ieri am vomat pe masina, dar a trecut repede.

frumos look OANA. si ce bunici tineri are Letitia!!!
printesa, printesa ca de obicei.Frumoasa foc!!!

va dati seama mama la 49 ani si tata 50 vor fii bunici.
asa emotii a avut mama cand m-a vazut!!!!
si toti de ai casei. Am fost rasfata familiei. acum le inteleg pe toate, care ziceau ca ce frumos era cand erau insarcinate.

voi scrie mai rar, ca mai am 3 zile de invatat. sa scap cat mai repede, ca sunt satula.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Gabi, esti draguta, dar sa sti ca as mai avea de slabit vreo 5-7 kg. Imbracata mai arat cumva dar dezbracata
Giova, bafta la licenta si sper sa ne vedem in 24.
Doris, listez?

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

DORIS am uitat sa-ti spun. mi-a trimis o tipa pe mail o carte , nu stiu daca este aceea pe care o cauti, pt. slabit. Tot de pe forum.
la prefata, dupa tot textul, scrie jos de tot, doctor Philippe Rouger, conferentiar la univ. Paris VI, director adjunct al Institutului national de Transfuzii.

daca este aceeasi eu o am printata pana la pag. 120. Ti-o dau cu mare drag, ca eu acum nu am nevoie de ea.

anunta-ma daca e aia sau nu.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Am revenit si eu printre voi

Bueeeeeeey da' ce de-ati mai scris Poate se termina capitolu' fara mine ca ma

Imi pare bine ca v-ati distrat la intalneala si ca sunteti asa active incat deja o planuiti pe-a treia Si pozele is superrr

Doris, cum era cu "" ? Io consider ca nu era pt mine, ca io am de inv pt licenta si sunt scuzata. Nuuuuuuuu??? Cu toate ca ma batea gandu' sa dau o fuga pan'la voi ... da' mai bine las' pe mai incolo

Si poate nu organizati o intalnire cand o sa fiu eu in Timi (de la jumatatea lui Iulie incolo), ca va baaaaaatt!! Doris, vin si te rapesc si iti las clientele cu bigudiurile-n plete! Gabi, pe tine din sala de nasteri te iau! s.a.m.d.
Ce, credeti ca scapati de mine?

Anda, bine ai venit printre noi

Oana, am vazut pozele de la botez si ce bine aratati Cum a zis si Giova: printesa tot printesa

Giova, spor la invatat si bafta la licenta ! Eu am la inceputul lui iulie si deja tremur

pt toate fetele (si pe cele pe care nu le-am amintit din lipsa de timp, dar promit sa ma revansez ) si pe toti bebeii !
Fug la invatat, o sa mai scriu mai tarziu (sper)

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

mrrrr bineinteles ca am uitat ceva neuronuuuuuu' e-n agonie...
Doris, pot sa iti listez si io cartea, dar pana vin in Timi.. mai e vreo luna! Dar cred ca pot sa o trimit prin posta, daca vrei

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Oanasuper faine pozele si printesa e o dulcica...
Giova spor la invatat!
Gabi eu stau pe Aradului langa Motul...e fain ca avem 2 parculete acolo..si Deian are o gramada de prieteni...poate se va intalni si cu baietelul tau dupa ce iese din burtica...sau o sa mergeti in Botanic? Sau poate cu Eva...
Daca nasti la Bega cu portarul se rezolva usor...spaga...cu moasa tot asa iar dr. de garda nu se baga daca tu nasti cu doctorul tau...la mine s-a nimerit sa fie de garda doctorita mea in ziua canmd am nascut, lucky me..Apropo tu stii ca daca iti chemi dr.tau trebuie sa platesti o taxa??? 2 mil pt nastere normala si 4 pt. cezariana.Daca mai ai nevoie de informatii eu am fresh ca abia au nascut 2 colege de ale mele (in mai)..
Eu zic sa verifici intai" taria de caracter" a sotului tau , nu cumva sa lesine prin sala de nasteri ca nu cred ca se va ocupa nimeni de el...
Silvana cum cucu ai reusit sa mananci o saptamana intreaga numai fructe? Felicitarile mele!
Va pupicesc Simina si Deian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Simina, multam fain de info! Habar nu aveam ca mai nou este si la Bega taxa ... eu stiam doar de Odobescu. Evident ca as vrea toate informatiile pe care le ai. Si iti super-multumesc . Ca se cam apropie momentul ... si eu vreau sa ma organizez cat de cat.

Ma duc sa deschid capitolul 6! Fiti pe faza

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput