Cainii vostri au avut probleme cu urechile?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Ce rasa de catel ai? Eu am un Westie si de cand l-am luat , am avut probleme cu el. A fost adus de la Oradea si pe drum i-a fost rau iar stapinii de atunci l-au spalat cu apa rece ca sa mi-l dea cat de cat curat. Si a facut otita. De atunci e mereu sensibil.Aceasta rasa are probleme cu urechile, sint foarte sensibili, mai ales ca au si mult par in ureche care trebuie smuls regulat. Altfel face infectie de la mizeria acumulata si umezeala.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anette123 spune:

Alecsia, catzeaua mea nu este Westie. Este un lupushor...si are urechile ridicate si curate. Si mari...aerisirea lor nu e o problema.

Am fost ulterior la mai multi doctori, desi inca de a doua zi a lasat-o scuturatul din cap. Nu mai are nimic. Se pare ca a fost o alergie la salamul pe care i l-am cumparat. I-am cumparat salam pt caini de la Angst....Angst de regula are produse bune si proaspete...dar poate e catzeaua cam batrana pentru salamior. Ideea este ca si-a revenit!

Rog moderatorii sa inchida subiectul! Sau sa-l lase daca altcineva mai doreste asta....

Anette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Catelusa mea are probleme cu urechile, face ceara multa, i-am smuls parul din urechi, dar are urechile pleostite si nu se aerisesc bine.
Voi cu ce curatati catelul in urechi? Betisoarele sunt bune? Cu ce solutie ii dati?
Pe curand,
Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

S-ar putea sa aiba o dermatita din cauza consumului de prea multa carne, si mai ales mult salam. Apare si nu e rara, e doar rar diagnosticata. Se rezolva cu mincare speciala de ciini, de regim, cu mai putine proteine animale. Apare mai ales dupa o anumita virsta, dar nu este exclusa nici la ciinii mai tineri.

Scuze daca supar pe cineva, nu intentionez asta, dar mai mult de jumatate din veterinarii din Bucuresti sint absolut NULI. I-am incercat pe toti, cind am avut probleme f. grave cu toti cei 3 catei ai mei (pe rind), de mi-au murit puiutii uneia dintre catelele mele si era sa-i pierd pe toti 3 adultii (pe rind, cum spuneam). Pina am gasit un veterinar (e femeie) adevarat, care era si este in stare sa doarma linga ciinii bolnavi si cu care am ramas buni prieteni. De la ea stiu ca nu se prea diagnosticheaza dermatita asta la caini si tot de la ea stiu cit de bine se trateaza!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Rodica

Catelusa mea are probleme cu urechile, face ceara multa, i-am smuls parul din urechi, dar are urechile pleostite si nu se aerisesc bine.
Voi cu ce curatati catelul in urechi? Betisoarele sunt bune? Cu ce solutie ii dati?
Pe curand,
Rodica

Cu solutie doar medicul veterinar ca mie imi este frica. Am avut otita si de atunci mare atentie la tot ce inseamna lichid la urechi.
Nu se curata urechile cu betisoarele igienice ci cu pensa infasurata in vata.
Daca e cazul sa folosesc ceva la curatat eu folosesc Asocilin(unguent). La urma urechile trebuie sa ramana uscate.
Folosesc un praf(praf pt. catar) doar la baie sau daca are probleme. Evit sa pun tot timpul praf(atunci cand nu e necesar) pt. a nu crea rezistenta.
Si a mea are urechile lungi(e coker)dar cand si cand prind urechiusele(de par) cu clame - pt. aerisire. Acum nu mai am ce prinde ca am tuns-o
Daca mai doresti informatii - intreaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

S-ar putea sa aiba o dermatita din cauza consumului de prea multa carne, si mai ales mult salam. Apare si nu e rara, e doar rar diagnosticata. Se rezolva cu mincare speciala de ciini, de regim, cu mai putine proteine animale. Apare mai ales dupa o anumita virsta, dar nu este exclusa nici la ciinii mai tineri.

Confirm. Se face de la tot ce inseamna conservanti alimentari in mancarea noastra. Nu e obligatoriu sa fie alergic la toti conservantii, e suficient sa fie doar la unul. Pentru a face dermatita(depinde de sensibilitatea catelului) nu e necesar consumul in cantitati mari, e suficient si o singura data.
A mea, de exemplu a facut de la tortelini. Mare am fost. Nu se consuma des in casa, a fost suficient o singura data sa-i dau. Carne de pasare mananca cat pofteste dar nu face nici o alergie.
Concluzie: mai ales pt. ei nu sunt bune preparatele din comert(ale noastre).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anette, scuze ca nu ti-am raspuns, n-am mai intrat pe subiectul asta... daca ai spus ca e curat in urechi atunci nu-s paraziti, ar fi aratat jegos, ceva cam ca pamintul in urechile lui...
Cum se mai simte?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput