Metode elegante de a strange banii la nunta???
Raspunsuri - Pagina 7
numeioana spune:
Se gasesc de cumparat unde au si invitatii.
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Se gasesc de cumparat sau tre sa le fac eu ?
Ioana-Cristina
Eu le-am cumparat odata cu invitatiile. M-au costat 13000/buc.Lei vechi
Corina
Albumul meu
Ioana-Cristina spune:
Lamuriti-ma si pe mine ca-s batuta in cap azi...Ce ati scris pe ele ? Sunt gata scrise ?
Ioana-Cristina
numeioana spune:
Pai e simplu: pe o parte se scrie: x si y va multumesc ca sunteti alaturi de ei astazi si va doresc petrecere frumoasa( sau orice vrei tu )si mai jos FAMILIA......(invitatii)
Le tiparesc cei de la magazin. Important este ca iti trebuie confirmarile invitatilor. Trebuie sa stii cine vine la nunta. Asta daca vrei sa le tiparesti inainte de petrecere.
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
Ioana-Cristina spune:
Mi-ai luat o pietricica de pe inima. Credeam ca tre sa scriu eu asta sau sa ma chinui cu imprimanta...
Merci frumos !
Ioana-Cristina
BlueEyes spune:
Mie mi se pare cam scump 13.000 Adika....un plic simplu colorat costa 2-3000, iar un card de masa daca-l fac singura....ma costa cam 3-4000 maxim... In conditiile in care am vreo 300 de invitatzi...shi nici nu tzin neaparat sa fie card-plic...cred ca asha voi face...
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Sau ar mai fi o idee care pare mai ieftina...shi la fel de dragutza...plic normal...colorat....indoit in 2 si folosit pe post de card....pe o parte sa scrie Fam.... si pe caelalta urarea...
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Ioana-Cristina spune:
Eu zic ca e buna ideea cu plicul !
Ioana-Cristina "Simt ca traiesc , deci exist !"
ooana spune:
Exact la asta ma gandeam si eu.......plicuri normale indoite in doua!
Cu strigatul darului nici nu se mai pune problema.......mie nu mi se pare ca ar fi ceva foarte important!
Nu-mi plac nici momentele de genul, acum se cinstesc mirii...... si toata lumea merge cu plicul si se formeaza o coada interminabila la pupat de miri...
Cel mai elegant, mi se pare mie, e sa ai asezat undeva o casuta si fiecare vine cand vrea el, de obicei inainte de plecare, mai felicita mirii o data si pun plicul in casuta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day