Metode elegante de a strange banii la nunta???

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Fetelor stiu pe cineva care inchiriaza Casuta (din piatra cu lemn)! Este superba!!!!!! Cat nu suportam eu obiceiul asta parca acum imi pare rau ca n-am avut si eu o casuta din asta....
Daca vreti asa ceva, contactati-ma! Va asigur ca este de vis realizata...

PS: Olgutza

Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Ete ca m-am conformat...contact :)

Eu voi avea nunta la anul in iunie.
Trimite-mi si mie te rog un PM cu detalii "tehnice".

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Mai am o idee pe care n-am vazut-o expusa pana acum . E buna, e proasta, habar n-am. Dar o zic. Deci: ce-ar fi daca s-ar deschide frumos un cont in banca si domnii invitati ar face un simplu transfer prin orice mijloc de plata, in contul respectiv? Si uite asa, la nunta o sa vina cu mainile in buzunar si fara nici o grija, fara momente penibile si asa mai departe. Partea mai nasoala e ca la noi se poate aplica destul de greu. Nu prea suntem obisnuiti cu astfel de plati. Si cum sa ii pun pe oameni pe drumuri? Ma rog, daca e o nunta cu "fite" si sunt numai invitati "bazati" cred ca merge...

In alta ordine de idei, nu stiu daca pe acest forum se poate adauga un sistem de vot pe subiect. Ar fi fost interesant sa vedem si noi cati vor plic, card, casuta etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Eu voi proceda in felul urmator: nu voi imparti nici plicuri si nici pixuri, si asa ceva mi se pare foarte urat, ci - pentru cei care nu vor veni pregatiti cu plicuri de acasa (mi s-a intamplat si mie) vor fi puse niste plicuri foarte discret la bar si instruiti ospatarii sa ofere aceasta informatie celor care intreaba. Asa am intalnit la o nunta si mi s-a parut deosebit de discret si politicos.

Cat pentru strangerea banilor mi se pare corect sa ai o cutie ceva in care sa-i pui, pentru ca lumea se va napusti peste tine la sfarsit si nu vei avea timp sa-i bagi in buzunare (si, intre noi fie vorba, cat de mari sa fie buzunarele alea, pana la urma) dara-mi-te sa ii pui pe prezidiu sa faci acolo o piramida - nici asa. O casuta sau o cutie frumos ornata dar, atentie, deschisa - nu una ca la vot, mi se pare cat se poate de eleganta.

Cam asa voi proceda eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by bibyrox
PS: Olgutza

Pup si io fata! Aaa....pardon! Doamna!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Noi am avut si invitati care au procedat asa, ce e drept nu dintre cei romani. Chiar mi-aduc aminte cand am mers la banca ce ne-au mai felicitat fetele de acolo pentru ca la transferuri era mentionat ...cadou de nunta... Deci, se poate.

quote]Originally posted by ratoiul

Deci: ce-ar fi daca s-ar deschide frumos un cont in banca si domnii invitati ar face un simplu transfer prin orice mijloc de plata, in contul respectiv? Si uite asa, la nunta o sa vina cu mainile in buzunar si fara nici o grija, fara momente penibile si asa mai departe. Partea mai nasoala e ca la noi se poate aplica destul de greu. Nu prea suntem obisnuiti cu astfel de plati. Si cum sa ii pun pe oameni pe drumuri? Ma rog, daca e o nunta cu "fite" si sunt numai invitati "bazati" cred ca merge...

[/quote]

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Uitandu-ma prin mesajele mai vechi, asta mi-a sarit in ochi. Eu am fost sambata la o nunta si cea mai nasoala faza a fost cinstirea mirilor. Muzicantii s-au retras pt o ora si un mosulica a luat microfonul si a inceput...strigarea . A fost, cred cea mai nasoala faza a nuntii. Si asta se intampla la ora 2 dimineata. Va dati seama ca le-a pierit tuturor cheful de distractie.
Nimeni nu se astepta la asa ceva, mai ales ca pana atunci totul era ok, atmosfera super, sala decorata cu f mult gust, artificii la intrarea mirilor in restaurant etc, deci...parea a fi o nunta cu pretentii. Va dati seama ca, lumea neasteptandu-se la asa ceva, a dat cat a avut pregatit de acasa. Au dat de la 1 milion la 20 milioane (nasii). Noi am dat 3, cat au dat toti de la masa noastra. Adevarul e ca in afara de decor si atmosfera, restul lasa de dorit. Ca mancare a fost un aperitiv si doua fripturi. Nu sarmele, nu ciorba, nu prajituri (doar tortul). Si colac peste pupaza, pe la ora 3 jumate ies cu iubi sa luam o gura de aer, iar cei care erau la usa ne-au dat o plasa cu un litru de vin si o cutiuta cu prajituri. Ne-am dat seama ca ar fi cazul sa mergem acasa.
Si ca sa revin la subiect, totusi, cum procedam cu banii la nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Noi am gasit o lada veche in pod la sotulmeu ...cu o potcoava pe ea, veche de 150 de ani!!!! A aratat super pe o masa facuta special ...cu lumanari, si cu cartea in care sa scrie oaspetii urari mirilor, a aratat de basm. Toata lumea a admirat si apreciat ideea.

Si din toti 130 de invitati cati am avut, nici unul nu a venit fara plic! Ar fii si culmea! Se stie doar ca in ziua de azi nu se mai face dar cu strigare, ca e demodat si de prost gust.

in link-ul de jos la poze " wedding party"- este o poza cu lada veche cu potcoava pe ea. O sa o pastram toata viata ptr. nunta copiilor nostri!!!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

La noi toti au pus banii in cardurile de masa - plic si cand au plecat ni le-au inmanat.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Noi de exemplu am facut nunta fara dar, am specificat lucrul acesta si cu toate astea nu a fost nici macar o singura persoana care sa nu aduca un plic cu bani sau un cadou. Ne-am simtit nasol din cauza asta. Fiecare a venit cu plicul/cadoul lui si cand plecau, treceau pe la noi si i-l dadeau sotului. Primele dati am incercat sa refuzam dar s-ar fi simtiti prost si oamenii aia asa ca le-am primit, cel putin am specificat fara dar, asa ca nu avea nici o obligatie sa aduca

Eu cred ca oricum oamenii vin cu banii in plic! Nu am vazut la nici o nunta sa ii dea banii mirelui in mana, asta ar fi chiar culmea. Si mirele sa-i numere

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

florinutza26
1 la mana - vornic =
2 la mana - daca vrei sa pui plicurile pe masa, alege o varianta mai alegenta, sa nu se simta chiar atat de prost - fa carduri-plicuri, pe care ei ti le vor inmana la sfarsit, pline cu bani.
3 la mana - daca alegi varianta, fara plicuri - nu te baza pe ideea ca toti invitatii vin cu plicul de acasa. fa-ti un "back-up" cu un pik de stoc de plicuri

De preferat, desigur, ca varianta eleganta - este casutza de strans banii.

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput