Elvetia online - partea a VII - a -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multzumesc din suflet pentru incurajari.
Medicii deocamdata fac investigatzii, rinichii functzioneaza doar 50%, analiza in privintza calciului este destul de mare, asha ca deocamdata nu au descoperit ce ar putea fi.
Aseara i-am dus-o pe Isabella la spital, sa-i mai ridice moralul, s-a jucat cu gindacica si parca s-a mai inveselit.
Sper sa vina cit de curind acasa, ma simt atit de singura, obosita atit de faptul ca m-a trezit fetitza de citeva ori azi noapte cit si de faptul ca vin si dimineatza si dupa amiaza la serviciu. Am noroc ca avem pe linga noi multzi oameni cu suflet, care ma duc la Tito la spital in fiecare zi, asta din cauza ca eu nu am mai apucat sa-mi schimb carnetul de conducere, dar cred ca acum, dupa ce se mai zburutuceste un pic Isabella, o sa rezolvam si aceasta mica problema.
Simbata viitoare ar fi trebuit sa facem botezul Isabellei, dar deocamdata am aminat totul, intii sanatatea si pe urma distractziile.
Va pup dulce si va doresc multa sanatate voua si gindaceilor vostri.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

danelutza, sper ca totul e ok cu sotul tau! multa sanatate! tu trebuie sa fii puternica pt sotul tau si mai ales pt fetita ta!
lore, ce mai faci? cand ne mai intalnim si noi? ce-ti face fata aia frumoasa foc?
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Danelutza, ce-a mai facut sotzul tau? hai ca zilnic arunc un oki sa vad cum va mai merge. Un pup si-un gand bun din Bern. si astept cu muuuulta nerabdare

Anita, noi suntem bine, da ne pregatim ca plecam in concediu. yupiiiiiiiiii!!! asha ma bucur, dupa stressul din ultimele zile!!! joi seara plec din bern si vineri la prima ora plecam. Da poate reusim dupa vacanta, mai trag o fuga la shoping, si bem o cafea amandoua, ce zici?

Adelushule, mai treci si pe la noi, ca ne simtim parasite

Va pup dulce si-o zi faina in continuare.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

vacanta placuta,lorelei! unde mergeti? super pt voi, va relaxati un pic...
sigur, sper sa ne intalnim in shoppi iar dupa vacanta ta!
danelutza, ce mai faci? ce mai face sotul tau? fetita, cumintica?
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Buna fetelor, sotzul a rezolvat partzial problema cu rinichii nu mai este pericolul de dializa, dar... acum asteptam sa-i faca joi o analiza la plamini cred ca se cheama bronhoscopie. Sper sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav, cica poate sa nu fie nimic sau poate fi foarte grav. Asha ca dupa aceasta veste pe care am auzit-o ieri, spun am auzit-o pentru ca mie nu-mi spune nimic, doar ce trag eu cu urechea, asta noapte iar n-am dormit bine, iar am plins toata noaptea.
Micutza Isabella e destul de cuminte, doar cind e foarte obosita plinge si nu vrea sa doarma, iar atunci chiar daca mi se rupe inima o las sa plinga un pic si apoi adoarme.
Cam asta-i situatzia familiei mele, sper sa va dau si vesti bune si sa va scriu doar despre nazbitiile Isabellei.

Lorelei , vacantza placuta si vreme buna.

Va pup dulce pe toate si va doresc sanatate maxima.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Danelutza, in primul rand multa, multa sanatate la sotul tau, las ca se face bine si vine acasa.
Noi am fost in Tessin 4 zile, am stat in San Nazzaro a fost f cald dar apa destul de rece, spre dezamagirea mea care nu-mi place daca nu e calda. pentru David nu a contat s-a balacit cat a putut. Am fost si in Melide, bineteles la Swiss Miniatur, si m-am gadit la tine. Nu am stat prea mult ca era tare cald. Saptamana trecuta am fost pe munte in Klosters. Socrii mei stau acolo si au o cabana deasupra orasului. A fost urat si a plouat char si cu soare era un vant... preferam caldura din Tessin!!
Bine ca functioneaza cu micuta ta, la mine cu David nu a functionat nici cum in schimb la Daria e mult mai bine e mult mai cuminte dar cred ca si eu nu mai sunt asa stresata. Cu cat creste o sa fie tot mai bine, o sa vezi.
Lorelei vacanta placuta!!
Anita cand mai ajungi pe aici suna-ma. acum s-a terminat vacanta, suntem acasa!
Va pup pe toate si noapte buna

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Miraklucker multzumesc pentru incurajari, itzi dai seama stau cu sufletul la gura pina miine.
Imi pare rau ca nu ne-am intilnit, firma sotzului este exact linga Swiss Miniatur, iar casutza noastra cam la 500 de metri. Speram sa avem ocazia sa ne vedem altadata.

Va pup dulce pe toate si va doresc o zi buna.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

mira, noi sambata venim la socrii. poate ne intalnim candva in week-end!
danelutza, bafta multa maine la rezultate! totul o sa fie bine, sigur!
maine ma duc cu o prietena la piscina ca o sa fie foarte cald din nou!
alex o sa stea toata ziua in apa(noroc ca piscinuta copiilor e incalzita-cam 27 de grade)!
abia astept sa stam un pic la soare!
va pup

Mergi la inceput

Multzumesc Anita pentru incurajari, dar din pacate trebuie sa asteptam rezultatul pina martzi, asha ca alt sfirsit de saptamina cu tensiune si sper sa ma pot abtzine sa fie fara lacrimi.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

ma, fetelor, am ajuns pe pagina 4! sa ne fie rusine!
danelutza, ce face sotul tau? cum au iesit analizele?
iren, te-ai intors?
mira, am fost in arbon in week-end dar am fost foarte ocupati ca luni am sarbatorit ziua nationala si am facut un chefulet la socrii! voi ce mai faceti? data viitoare cand venim te caut sigur!
de azi intr-o saptamana vine frate-meu! abia astept!
va pup si o zi cat mai buna!

Mergi la inceput