Elvetia online - partea a VII - a -
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
turturica spune:
sarmale ...
io n-am nimic nou de raportat decit ca sarmale ...
Gata, miine merg la berna sa vad daca rezolv cu pasaportul.
http://community.webshots.com/user/delia_pirnog
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pistachio spune:
buna, fetelor!
eu inca mai am putinel timp(din cand in cand) sa intru repede sa va mai citesc...
de azi intr-o saptamana e mutarea! abia astept sa treaca si asta!
duminica seara vine soacra-mea si sta pana ce ne mutam ca sa ne ajute...ca luni ne apucam de curatenie in casa..
si eu trebuie sa dau o fuga pana la h&m si c&a sa-i iau hainute de toamna-iarna lui alex ca totul i-a ramas mic..din pacate noi nu avem kinderbörse pe aici prin zona...
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
iren spune:
Anita, vezi daca ai gemeinschsftzentrum pe linga tine shi intereseaza-te acolo, bine, acu nu cred ca te mai intereseaza, da pentru cin te-oi muta in Dietikon...Börse-le asta unde am fost io ieri se organizeaza o data pe an, shi mie-mi place acolo, fiecare-shi vinde marfa lui, ma pot tirgui shi le shtiu pe gagicile care-shi vind lucrurile, ma lovesc de ele toata ziua prin cartier...la gemeinschaftzentrum, de ex, börse e de doo ori pe an, de vara shi iarna, da e foarte aglomerat, ca toate lucrurile sint expuse intr-o sala maaaare, pe mese, shi au deja etiketa cu pretzu, n-ai cu cine sa te tirguieshti, ca nu-s acolo decit femeile de la usha la care plateshti.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
pistachio spune:
mersi, iren!
o sa ma interesez in dietikon...
noi suntem ocupati dar va mai citesc asa rapid...
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
iren spune:
Fetele, pun shi aici mesaju postat de mine pe casa-ro.
"Mamicile din Züri shi nu numai, nu vretzi sa mergem saptamina asta la Zoo cu copilashii, pina nu da frigu? Io n-am fost niciodata, cu toate ca-s de 3 ani juma, shi mi s-a pus pata sa merg acolo.
So, care se inscrie shi in ce zi atzi vrea sa mergem? Io ash prefera martzi sau miercuri, ca luni au kupiii spiellgruppe, joi am termin la doctor iar vineri am english group."
si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
turturica spune:
greu mai da omul de voi :)
mai, pe cind credeam ca am intrat si io in faza finala cu doctoratul, imi face proful niste faze de neimaginat. Ba ca nu i-am trimis teza, cind io am mailul lui de confirmare, ba ca el nu stie de nu stiu ce articol, cind i-am zis de 10 ori de el si i-am prezentat toate versiunile intermediare, ba aia, ba aialalta. Acuma i s-a nazarit ca io de ce n-am mers la fiecare coffee break a departamentului, ca doar tot am biroul la o firma care-i la 20 de km de departament. Da' hai se merg sa beau cafelile cu ei, ca doar nu mai puteau de dorul meu.
annie, pune-i sa-ti dea in scris tot ce vorbesti cu ei, ca altfel te trezesti ca mine.
iren, nus'ce naiba are messengeru' de-mi blocheaza laptopul si mi l-am dezinstalat de nervi. Da' saptamina asta vad ca tot asa o duc cu proful, asa ca nu stiu daca mai pot veni la intilnire. Insa dupa ce se mai linistesc apele iti spun.
http://community.webshots.com/user/delia_pirnog
iren spune:
Sal, fete
Daca tot scoase Turturica topiku de la fundatura, postez shi io
Ieri am avut doo ore shi juma libere, ca lunea duc kupiii la spiellgruppe, asha c-am fost shi m-am tuns, am facut cumparaturi la Migro, am intrat la cafenea sa beau o cafea, am dat cu aspiratoru acasa shi-am facut haleala de prinz, shi toate astea in doo ore, ei, is eficienta or ba??
Turtu, sa shtii ca shi io am aceeashi problema cu ym-eu, imi blokeaza tot, nu numa pe el, ma umple de nervi shi cre c-o sa-i vin de hac de Revelion Sa shtii ca io te-ashtept, nu-i nici o graba
Altfel, aci ploo shi e frig , azi voiam la zoo, unde naiba sa mai merg, ca-i urit :((
si Julia turbo
pozne
degetzeii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
Salutare
turturica> da-i lu` profu` tau cadou de Craciun niste lecitina.
Eu am petrecut tare bine in weekend. Pe scurt: cu prietenii nostri am fost sambata la Lucerna apoi am inconjurat lacul Vierwald-stättersee. Apoi la Brunnen, Schwyz. Am admirat inca o data frumusetile elvetiei (poate ca si vremea ne-a dat aceasta dispozitie in orice caz ne-am intors acasa cu sufletul plin) .
Duminica dupa ce am dat o fuga la manastirea benedicta de la Einsielden am ajuns la renumitul Tierpark din Goldau. Superb a fost si va recomand cu drag sa il vizitati (copiii in special vor fi tare incantati)
Julia a fost sambata la ziua unei prietene de 5 ani si a petrecut frumos la Dietikon (la starbie acolo) asa ca ne-a tihnit si noua plimbarea.
Maine vom merge cu alti prieteni (tot romani) la bowling. De abia astept (imi place de mor si n-am mai fost de mult)
v-am pupat,
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc
iren spune:
Vreau shi io bowling!!!...
si Julia turbo
pozne
degetzeii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
irenusha> intereseaza-te sa sali/cluburi de bowling in Zürich si acuma vin.
Chiar asa poate facem o data o intalneala cu amatorii de aruncat bile.
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc