Elvetia online - partea a VII - a -
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
lorelei_19 spune:
Ciao, suratelor, ce mai faceti?
Va pup pentru urarile de sanatate, au ajutat si atat Malina cat si mami sunt din nou sanatoase si pline de voie buna.
Turturelule, ma bucur c-ai venit printre noi, incetul cu incetul ne mai marim si noi efectivu'. Sa ai clipe frumoase si interesante pe dc
Danelutza - trimite-mi pozele pe email si ti le prelucrez eu, nu-i bai. Hai ca nu ne vezi? nu mai avem rabdare Te pupam si in continuare zile frumoase cu floricica ta.
Adelushu', te-ai acomodat vreoleaca in Elvetia? sau mai esti cu gandul in Iashi? ce face Julie? Nu duce dorul bunicilor? Pupici si voua de la noi.
Irenu' m-amuz cand vad ce fac puii tai, da bine ca-s sanatosi, in rest, beleli dintr-astea tot o sa ai in urmatorii 20 de ani. Imbucurator, nu?
Da le trimit puilor toate urarile de bine si spune-le ca mi-e dor de ei, cu siguranta c-or sa inteleaga, nu?
Anita, cum se mai simt ai tai? le-a trecut raceala? Va uram mult succes la mutat
annie, mie mi se pare elvetia superba si zau ca nu m-ash mai intoarce in romania. Stai linistita, cu binele te obisnuiesti
Si apoi ne ai pe noi, nu esti chiar singura. Pupici.
Mira, cum merge cu burtica? ai gretzuri, etc? aveti grija de voi si mai povesteste-ne ce fac puiutzii.
Va pup pe toate si va urez o zi faaaina de tot
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iren spune:
Sal, lume buna
Mai intru shi io p-aci nitzel, acu, cit doarme Julia. Iar is racitzi ajtia ai mei, mai rau Juli, care tusheshte mai ales noaptea, shi are nejte muci...E miriita shi nu mai ride delok
Soacra-mea mi-a trimis o grama de lucruri pentru copii, mai ales tzoale, shi citeva jucarele, iar mie o pereke de pantaloni prea mici pe care-i trimit inapoi shi inca cc citeva maruntzishuri dragutze, iar io sper s-o dau pe spate cu alea 3 poze mixate- maci shi kupii, macii fiind florile ei preferate
Anita, pai daca Adela zice ca-i mai mijto la Starbie, io zic sa dai o raita shi p-acolo, sa vezi daca-i mai bine ca la trampolino.
Adelu, pai pe Juli potzi s-o trezeshti dimineatza devreme, ca s-o culci pe la 11 shi sa fim acolo pe la 2, dupa prinz, nu e bine?
Turturica, am trimis pm
Mira, cum itzi e?
Annie, dupa ce-tzi trece depresia de tranzitzie, o sa te obishnuieshti cu Elvetzia , zi merci, vorba Turturicai, ca eshti in partea franceza...
Dane, trimite Anei pozele alea mai repede sau mai bine pune-le pe webshots, sa le vedem mai repede fara modificari
Pup lumea shi avetzi grija de voi
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
pistachio spune:
ana, mersi pt urari! acum sunt racita eu, am luat-o de la fiu-meu... dar macar el e bine din nou!
adela, trampolino e super dar si starbie pare sa fie cam la fel, asa ca, sigur ca e mai bine unde zici tu pt ca e mai ieftin si noi, "ai batrani", avem intrare gratuita!
oricum, noi nu putem veni decat saptamana viitoare ca apoi suntem cu mutatul!
poate in octombrie, cand ne mai linistim, sa mai putem veni..
annie...o sa te obisnuiesti!... si, cum spun si fetele, mai bine in partea franceza decat in cea germana!
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
oh da annie pai pierdusem din vedere: in partea franceza e f bine. Spiritul latin inca se simte. (nu mai zic de partea italiana). Oricum din 3 rele l-ai numerit pe al din mijloc. Glumesc.
delia> am permis auto romanesc. Referitor la asigurari de sanatate. Noi suntem la CSS si avem asigurarea cu franciza cea mai mare (parca 2500 chf). Mai vezi si pe siteul lor.
Sanatate la cei raciti. Aveti grija de voi ca e tare capricioasa vremea (parca nu ati sti! hi hi) sa va faceti bine cat mai repede.
pompice,
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52159" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc
miraklucker spune:
Multumesc fetelor de intrebare, mie mi-e bine atat cat paote de bine sa-mi fie. numai obosita cu copilasii mei! In rest nici un simptom, nu mi-a fost niciodata rau, grata sau sa vomit, nici vorba. Doar Varicele care mi-au aparut la Daria s-au marit si ma cam dor picioarele. Dar e ceva minor. Burtica creste si bebele incepe deja sa miste. Luni merg la control.abia astept sa-l vad!!
In rest nici nu mai apuc sa respir, nu stiu ce o sa fac cu 3 daca doar doi ma termina. Azi am ajuns la 7 acasa si la David ii mai trebuia si vizite la vecini!! Daria abia a adormit, tot din 2 in 2 trezea, nici n-ajungeam sa inghit o imbucatura ca iar urla. Cred ca era prea obosita. Pana la urma am renuntat sa mai merg, si ca deobicei s-a dus sotul meu. El o rasfata cam mult.
Pe David din oct il duc doua zile jumatate la kinderkrippe macar de unul ma mai scap. Costa destul dar nervii mei au ajuns aproape la limita si ma gandesc ca vine vremea rea cand nu mai poti sa stai toata ziua pe afara cu ei! Oricum cand nasc vine mama mea, s-a anuntat deja (cu toate crezele pe care le-a facut cand a auzit ca mai vine unul
)
turturica, vezi ca depinde de la canton la canton aceeasi asigurare in cantoane diferite are alt tarif. Exista o revista K Tipp sotul meu o studiaza mai tot timpul acolo sunt tot felul de comparatii si te poti orieta. Poate gasesti si pe internet ceva.
Va pup pe toate si noapte buna!!
As veni si eu la intalneala cu copii dar e cam departe pentru mine, si pana acolo nu m-as cam aventura singura cu masina cu copii. Pacat ca stau asa departe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
lorelei_19 spune:
moama, da ne-am pus pe discutat, nu gluma.
Mira, saracuta de tine, e greu, da uite, si noi am fost 4 copii si tot am crescut. lasa c-o sa fie bine. si mai ales ca o sa vina mama ta. Mai ales ca acum ai atata experienta cu puii. E totusi un avantaj ca-s doi, or sa se joace impreuna si o sa mai ai timp de ala micu'. De obicei apar crizele de gelozie, da acu - zic si io, macar pe astea o sa le ai mai putzin. Da sa stii ca-s dulci foc puiutzii .
Pe mine asha m-a apucat un dor de Malina mea, of, of, daca n-ar fi plecatzi in excursie, ash fugi s-o vad...
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
iren spune:
Salü voua!
Noi am venit de la fun4you group, am halit, iar acum ne relaxam fiecare dupa cum shtie mai bine, adeka Juli doarme, io surfez iar Bogdanelu e pisalog
Ashtept sa vina consortu sa mergem in Germania la cumparaturi, ca sufla uraganu pin frigideru meu
Pup la fete.
Delia, uitai sa-tzi zic, daca ai kef sa vb pe ym, da un semn.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
turturica spune:
miraklucker si adela, mersi de informatiile cu casa de asigurari. Inca mai prospectez piata.
Si mi-e groaza ca trebe sa-mi schimb pasaport, permis de rezidenta, carti de credit, ec-uri, etc, daca mi-a trebuit maritis.
iren, te claxonez luni pe ym.
un week-end placut pentru toata lumea.
http://community.webshots.com/user/delia_pirnog
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
Delia tu te-ai casatorit de curand? Am vazut poze de la nunta ta. Ai fost o mireasa tare frumoasa.
Va urez tot binele din lume si casa de piatra (sper sa nu fac vreo gafa )
pupici,
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52159" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc
miraklucker spune:
Buna seara evetiencelor!!
Vad ca v-ati cam lenevit! Si mie mi-e lene dar fiinca nu am inca inca somn, si e liniste si pace am zis ca voi scrie cateva randuri. Astept sa vorbesc, ca mai in fiecare seara , cu sora mea pe messenger dar cum nu-i merge si se tot intrerupe bantui pe forum.
Azi am fost la control, bebelina face bine e cam micut asa l-am vazut eu pe grafic doctorul nu a zis nimic. M-a anuntat deja in spital pe 7 feb pentru cezariana, cu toate ca dupa masuratorile de azi termenul era pe 1 martie. din pacate nu mi-a zis inca ce e, cu toate ca la 17 sapt si ceva zile ar trebui sa se vada, stiu ca nici la Daria nu mi-a spus prea repede, poate asa e el vrea sa fie sigur.
In rest bolim tot familionul a inceput David cu tusitul dar i-a trecut dupa 2 zile, mai bine zis 2 nopti, apoi eu cu Daria cu raceala si acum e sotul meu care tuseste si el. Pentru el e parca sfarsitul lumii cand e bolnav el sau copii, se doftoriceste singur a consumat pana acum jumate de sticla de tuica pe frectii si comprese bea litrii de ceai si doarme in alta camera sa nu ne deranjeze. Ma tot gandesc ce o fi facut inaite de a se insura cu mine, cu ce se trata?
Astazi am facut o boacana, Daria si-a dat in cap din pat peste rama de la pat,. n-am mai reusit sa o prind. S-a ales cu un ditamai cucuiul in frunte si cu o sperietura zdravana. Parca vad ca noaptea asta nu o sa dorm de griji. E atat de rapida de vreo 2 saptamani a inceput sa se ridice in fundulet singura si deja vrea sa mearga
,
a, si sa va intreb ceva stiti vreun traducator legalizat poate prin Zürich am de tradus ceva acte, de fapt sunt traduse in romania legalizat dar se pare ca la astia nu le convine. Unde sa gasesc eu aici un traducator legalizat pentru romana?? La Ambasada?? Poate aveti careva vreo idee?? Si se poate sa trimit si prin posta??
Va pup si o saptamana cat mai buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos