Copilasi de martie-aprilie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Clau ce e cu Raul simte si el agitatia din casa?
Mickyyy traiasca apa calda,cred ca e o mare usurare sa stii ca au terminat cu reviziile.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

'mneatza fetelor!

Mi-am facut si eu un pic de timp pe la serviciu sa intru pe DC. Promit ca o sa scriu mai des.
Ma intrebati cum e la serviciu? Cam nashpa. S-au produs unele (mari) schimbari in lipsa mea si acum incerc sa-mi gasesc altceva, ca nu prea mai merge. Dar cam greu sa-mi gasesc si job bun si sa pot fi si devreme acasa la puiutzul meu. Dar vad eu ce o sa fac. Pana atunci profit ca stau la serviciu cu program redus, pana la ora 3.

Claudelu' ai perfecta dreptate. Flaviana l-a botezat pe Cosmin.

Cat despre buclele lui Cosmin... o sa va arat si niste poze de actualitate.. ca de vreo 2 saptamani.. nu le mai are. Le-a lasat cu un potop de lacrimi...la frizer!
Sa va mai zic pe scurt... ca avem 8 dintishori, mancam pamant de la flori, tocmai ne-am invinetzit o unghiutza (ii place sa tranteasca ushile..asa ca....) si altele asemenea..!

Fetelor, voi cei cu baiteti sa-mi rsspundeti: ai vostri spun ceva cuvinte? Ca al meu mai nimic! A spus candva un tata si mama dar i-a trecut si asta. De inteles intelege absolut tot si prinde repede.... dar nu scoate nici un cuvintzel! Ce sa ma fac cu el..??!!!

Pupici si ne mai auzim.

Denisa si Cosmin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata si de la noi!
Acum cateva minute am facut si noi ochi asta dupa ce mi-a dat printisoru meu trezirea la 6...pe la 8.30 a adormit, de fapt am adormit amandoi De dimineata mi-a scos peri albi

Oana, pai esti tare, ai pile la admini ca eu am trimis poza la Raul, de fapt vreo 3 si nici una n-a aparut...prima am trimis-o imediat dupa ce l-am nascut si ultima acum vreo 5 luni si nimic Gata, ma duc sa fac reclamatie No ca si io vreau

Laura, sa crezi tu ca am energie...am avut...fuse fuse Acum sunt ca o baba, toata ziua numa ma plang

Deni, eu ce sa-ti spun...Raulica al meu de vreo 2 saptamani vorbeste tare multe, ne imita...tati toata ziua striga prin casa, si ceva de nu stiu ce inseamna, voi descoperi eu pana la urma (CUTI CUTICUTI)

No fetelor merg sa-mi beau cafeaua! si sa-l pun pe Raul pe olita

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau inseamna ca am avut bafta ..trimite din pozele astea cu el tuns ca sunt mortale.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana, buna idee...cred ca voi trimite pe care am micsorat-o, am facut-o tip portret Poate asa am si eu noroc

Rayule de ce n-ai inspiratie?? Aici n-ai nevoie Hai la mama sa te

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Katalina de ce nu mai dai pe la noi?? Vad ca ai postat pe forum si la noi nu...nu ne mai vrei???

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Fetelor pe unde umblati?? Am ramas singurica?? no bine atunci ma uit la comedia de pe Pro Tv desi am vazut-o de n'spe mii de ori

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Eu sunt aici Clau dar fac niste bagaje.Nu stiu ce e cu Alex ca de 2 zile are 2 perioade de somnic si e mai moale...

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana o fi si de la vreme...cine stie!
las ca are raul energie si pentru ea...azi numa m-am trezit ca nu mai merge Tv cand ma uit la Raul el era la prize, scotea si baga firu in priza...iti dai seama ca mi-a stat inima in loc...apoi s-a reorientat, avem un TV pe jos (cel din sufragerie) si Raul piscalea la el...dupa 5 min ma trezesc ca tinea in mana husa/acoperitoarea (cum io zice) de la difuzor Asta tot distruge
Acum incerc sa-l culc, nu stiu daca reusesc, ca el are chef de joaca nu de somn

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ei ,uite ma simt cu musca pe caciula, si...imediat ma apuc sa va scriu!(m-a okit Clau vrajitoarea!)

Nu prea mai postez, ca-mi maninc din timp, de citit e mai simplu.Stiu tot ce faceti si tot ce-ati facut!!!, chiar daca nu-mi arat moaca cea de baba( acu' 2 zile am sarbatorit 8 ani de casnicie), da' mai am pin' la 25!

Suntem bine, copiii la fel, Roby are 8 dintisori, e cam lenes la mers, in schimb "vorbeste " ff.mult, se vede clar ca vrea sa ne spuna tot timpul ceva(seamana cu soacra-mea!).
In rest, fac dulceturi(daca tot sunt acasa gospodina), ne gindim deja la mare, la munte, ..in fine, savurez ,sper, si acest an impreuna cu bebele meu acasa.Ma batea gindul sa-mi caut o bona sa merg la serviciu, dar nu cred ca as rezista psihic.In fine, va spun ce va mai fi pe parcurs.

Va pupik acum, si mai vin in vizita.
CUSCRA DRAGA, eu sunt bine, nu mai esti activa deloc pe YM, ??!!Am vazut puuuutin din Spania.Bravo voua c ati ajuns si acolo!PUPICI HANNEI!

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput