Copilasi de martie-aprilie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Hai ajutati-ma cu un sfat...ieri a fost lu nasu nostru si inca nu i-am luat nimic, iar la 18 mergem la el...n-avem nici o idee ce i-am putea cumpara...exclus haine aveti vreo idee??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Un set mare de ustensile pentru gratar.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Unvin de colectie,o carte buna daca sti ce ii place un set de tigari in foi sau trbuc daca fumeaza ...aberez si eu astea imi vin acum in minte.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi!
Tot prin zona, va citim cu regularitate....da' cand vine vorba de postat ne apuca asa o leneeeeee.

De vreo juma de ora bebitza mica a trecut la program artistic in toata regula, cred ca vrea afara mititca, burta face valuri valuri, se rasuceste, se-ntinde, ma-nghionteste, ce mai, e un adevarat ring de box acolo. Si ma doare burta de nu mai pot din cauza miscarilor ei, ca n-are loc de acrobatii, da' ea se chinuie in continuu sa se invarta si m-apasa pe toate cele, inclusiv pe vezica, de-mi vine sa stau numai pe buda calare. Culmea, n-am contractii, insa e prima oara cand ma deranjeaza atat de tare faptul ca ea se misca, nici nu reusesc sa-mi gasesc o pozitie cat de cat comoda in care sa stau.

Bebitza mare a avut ieri o zi de pomina....a luat 2 cazaturi mititca, una cand a iesit seara cu tati la plimbare, a dat cu capul de asfalt, noroc ca avea o palariuta pe cap (desi ceva cucui tot i-a iesit) si azi-noapte mi-a cazut din pat . Dormeam noi ca fetele in patul mare din dormitor (ca de vreo saptamana doarme cu mine-n pat pentru ca mi-e greu sa ma duc noaptea la patut sa-i dau sa pape sau s-o mangai pe spate sa adoarma la loc) si numai ce aud un buffff la un momentdat. Ma trezesc speriata si da-i si cauta fata...fata nicaieri. Culmea e ca disparuse, dar nu se auzea nici un scancet. O gasesc intr-un final picata intre perete si pat, dormind tacticoasa pe burta . Si stateam si ma uitam la ea, la inceput m-am speriat, ca o fi patit ceva fata de nu zice nici pas, da' de unde, fata chiar dormea, nici gand de lesin sau altceva!
Cam cu astea ne laudam noi!

Claudelu' n-am idee de cadou ...eu dau bir cu fugitii cand se pune problema de cumparat asa ceva...ii pasez treaba lu' barbata-meu.

kata, bine-ai revenit, te-asteptam mai des la taclale....desi te-nteleg perfect, cunosc si eu lenea aia dinainte de-a apasa butonul de "replay" !

Mickyyy (40 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

miky am intrat special sa vad daca ai nascut si ce mai faci. ce zicei mai stai pana luni? oricum iti urez iar nastere usoara.
tare malinutza, insemna ca are somnul greu nu gluma

weekend placut fetelor.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

malina, eu asa sper, sa mai stea bebitza pana luni. Ca ma bate gandul sa dau o fuga-n week-end pana la tara ca sa-i las pisicul lu mama in grija o perioada, pentru ca va fi tare naspa cu Malina, cu bebe mic si cu pisic in 2 camere. Cat a fost doar Malina mica a mai mers ca mitzi nu avea voie in dormitor, insa acum cu 2 copii mici nu pot sa-i tin pe unu intr-o camera si pe altu in alta, izolati, sigur usa la dormitor va sta deschisa si par de pisica e tot ce-i trebuie la bebitza mica acum!
Ma uitam ca ar mai fi 3 zile pana la DPN, daca nu iau in calcul ecograful. Daca ma ghidez dupa ecograf ar mai fi vreo 8, oricum nu foarte mult!

Mickyyy (40 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

eee,acum daca si Katalina a aparut,musai sa-mi inving lenea si sa scriu!
Claudico,eu zic sa-i trimit o suedeza lu nashu,ce zici,ar aprecia cadoul?Si chiar ,ce nas?Nasu lu Raul?E bunoc?( ca ceee,numa baietii mei sa viseze la aradence,io de ce n-as visa la aradeni?)
Mickyy,uofff,si mie mi-a picat Amelie din pat,acum vreo luna.Dar nu am avut noroc ca tine,la mine s-a trezit si dai urlete!
Oana ,nu am apucat sa te felicit pentru poza de pe rpima pagina ,asa ca o fac acum.maiii,da ce mica era bebelina!
Katalina ,dar la gradinita nu vrei sa-l dai pe Robert?Mie mi-au venit acum hirtiile de gradinita,de la 28 august avem loc!!Eu vreau sa o dau neaparat ,cam 3 ore pe zi,pentru inceput,si ce e bine ,e ca mama mea o sa fie la mine si poate sa stea cu ea la gradinita(in Suedia e voie sa stai cu cupilu,pina se obisnuieste).Desi nu prea imi fac probleme,pentru ca Bubulina e topita dupa copii,nici nu ma mai baga in seama daca are in jur copilasi.Ce mai imi place aici este ca sint 2 educatoare la 5-6 copii,deci practic au tot timpul din lume sa se ocupe cum trebuie de ei,plus ca o sa socializeze mai mult,au milioane de jucarii ,cred ca o sa fie mai amuzant pentru ea acolo decit acasa.Si chiar sint convinsa ca gradinitele sint super misto aici,pentru ca tot vad copii urlind isteric,cind vin parintii sa-i ia acasa
Ei,azi mi-a facut o boacana mamzelle Boubou,mi-a ros cablu de la care incarc pozele pe net..bine ca mai functioneaza (inca).Aici dovada.
Fug afara ,ca e un soare in Scandinavia...sa nu-l deoki!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Rayule, ala ala...e nasu nostru de cununie si nasu de botez a lu Raulica...e bunoc rau...fost stripar
Mai dar Bouboulina e din ce in ce mai frumoasa Bine faci ca o dai la gradi...la noi gradi incepe doar de la 3 ani, pana atunci exista optiunea de cresa care crede-ma ca nu e tocmai ideala

Kata, bine ai revenit! Mai da si tu asa doar din cand in cand cate un semn!

Mickyyy, sa sti ca nepoata mea (are 12 ani) si acum cade din pat si nici nu simte...doarme fff adanc, dar zicea ceva medic la care a fost vara mea cu ea (e si super desteapta, prea desteapta pentru varsta ei, crede-ma) ca ea de aia doarme asa pentru acumuleaza multa informatie si da afara cum ar veni doar o mica parte din ceea ce ar trebui...si cica noaptea sau ma rog cand doarme ea tot ce a acumulat ziua elimina atunci Nu stiu cat am fost de explicita
Asa deci bebitza aia mica vrea sa iasa!
Mai fi si tu femeie seriosa si stai acasa week-end-ul asta, nu fa tampenii...las-o incolo de matza, ca poate nasti pe drum!

Oana, mersi mult de sfaturi! Am zis cu Clau ca mergem la Sex Shop si ii luam un bici si niste catuse

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Laura, pe unde umbli?? Ai plecat deja acasa?? Week-end placut iti doresc!

Am uitat sa va spun ca azi am vorbit pe MSN putin cu Veve si cica ii mare plictiseala in Romania

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

...da,da,...bici si catuse!!!!!

Mikyyy, poate nasti pe drum!!!Vinde si tu pisica!

Rayu draga, mi-ai dat o idee buna, cred ca exista ceva cresa particulara pe aici ,macar 4 ore pe zi sa-l duc, sa ma mai duc si io la un cuafor,un masaj ceva!, numa' la cratita cu cupilu' tinindu-se de pantalonii mei!,tuata ziua....si maaare dreptate are veve: Mare plictiseala pi la noi!!!

hai ca mai bag capu' p-aici

o salut si pe OAana si pe Laura si pe toate va pup.

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput