Felicitari surorii tale! Pana la urma este o dovada de altruism ceea ce vrea sa faca ea nu ar face oricine. Cred ca in primul rand se sacrifica pentru copilul ei, caruia vrea sa-i ofere o viata mai buna.
Cat despre cetatenia parintilor genetici cred ca cel mai usor ar fi sa-si ia ei cetatenie romana, ca sa nu fie considerata adoptie internationala. Eu am citit mai demult intr-un ziar ca la noi au fost cateva cazuri rezolvate la modul ca mama care a nascut a semnat ca abandoneaza copilul si el revine parintilor genetici legal (am vazut pe Acasa o mama din Valcea care a nascut copilul cumnatei, nepotul ei)!
Otilia si Ana Maria
Ma refeream la faptul ca ar putea sa nasca in Germania urmata de procedura de infiere fara a se intoarce in tzara pina la finalizarea actelor.Sint cazuri...reale.Succes
M-am exprimat gresiiiiit!Sora mea vrea sa fie mama purtatoare(nu surogat)!
Nu stie ce sa faca...cum e mai bine...si legea asta nu mai vine odata!!!
Stiti cu cine ar trebui sa ia legatuara?Avocat,doctori?Cunoaste-ti pe cineva de incredere?
Multumeeeeeesc mult pt.informatii!
ps:poate stie cineva cum decurg procedurile in De de infiere,dureaza mult?
puuuup!
Alta intrebare...cam cat trebuie sa ceara ca mama purtatoare sau mai bine zis ce preturi se vehiculeaza in Ro vis-a vis de aceasta situatie?
puuup!
Ma cam bag ca musca unde poate nu prea-mi fierbe oala,dar eu zic daca tot o face sa stie macar de ce.De exemplu 15000-20000 de euro sa ceara pentru ea plus 2-3000 de euro cheltuieli de hrana,analize si haine,nu?Zic si eu ,nu dau cu parul