Mamici de septembrie - octombrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
Flavia_Hurducas spune:
Carmi eu am burta tuguiata si am baiat. Deci s-a potrivit!
Weekend placut!
Flavia 23+
kristinutza spune:
bonaparte, la ce manechin esti tu, maica... 
dar cred ca o sa fie si mai frumos cand o sa postam poze cu bebeii...
cristina 22+
codruta_grg spune:
Foarte frumoase poze. M-a impresionat cand v-am vazut, pe toate, acolo, impreuna. Cred ca si fetelor din alte localitati le-ar fi placut sa fie acolo. Mie sigur!!!!!!
Serios, am scapat cateva lacrimi cand v-am vazut. Foarte frumos!!!!
Sa va mai intalniti!!!!!
Va 

Codruta &
27 saptamani
poze
bonaparte spune:
cristinuto, fac foamea, mama, nu ma invidia![]()
si celor care nu sunt din bucuresti: daca va bate gandul sa vizitati marea capitala jegoasa, prafuita, sub arsita verii, anuntati-ne! poate organizam o intalnire ad hoc si ne vedem.
(sa ma iertati, ca io-s bucuresteanca get beget, dar nu sunt prea incantata de orasul asta. aproape tot ce-am vazut prin tara arata mai bine, mai curat (vorbesc ca-n reclame
))
diana_n spune:
Ce bine aratati in poze cu toate,
eu m-am linistit uitandu-ma la poze, burtica mea e in gama burticilor din poze. Toata ziua ma intrebam daca e mica sau mare, prea jos, prea rotunda pentru ca n-am cu cine sa ma compar. Vad fetite de 2 ori mai grase ca mine, mamele lor au foarte mult peste 100kg. Ma vad grasa si saptamana asta 2 barbati s-au uitat dupa mine, cum n-ar face nici un roman normal. In caz ca nu sunteti in tema, aici barbatii sunt speriati rau ca-i dai in judecata pentru hartuire sau mai stiu eu ce si cand aveam 51 kg nimeni nu ma baga in seama. Acum in luna a 6-a se uita dupa mine, banui ca am ajuns la standardul lor de frumusete. Nu ma simt deloc flatata, ci ingrijorata ca incep sa devin una de-a lor.
Nici nu stiti ce bine imi face forumul asta.
Ce vroiam sa va intreb, bebelusii vostri se misca mult? Baiatul meu cred ca e in miscare 6-7 ore pe zi (cu intermitente) si seara loveste tare de se vede prin pantaloni acoperiti de tricou.O fi insemnand ca ceva nu-i convine? Noaptea e un dulce si se se misca usor sau deloc.
Diana 23sapt.
ancadm spune:
Foarte frumoase pozele de la intilnire! Sa va fie de bine intilnirea si ce ati "consumat" la intilnire
. Nu ma pot abtine sa nu comentez ca la desert deja aratati cam "sfirsite"
.
Mie imi expira carnetul de conducere in doua saptamani asa ca ieri m-am dus sa ma tund si sa imi fac suvite ca sa arat frumos in urmatoarea poza de pe licenta. Si vrind nevrind a trebuit sa o iau pe Andreea cu mine. Cred ca o sa ramana de pomina Andreea in salonul ala ca o intreba pe coafeza din minut in minut " are you done yet?", "are you done yet?", "how about now? - are you done?". A fost mortala
. Dupa ce in fine a terminat saraca femeie cu vopsitul a luat-o Andreea la intrebari ca de ce foloseste samponul ala in loc de celalalt si de ce nu ma da cu conditioner din primul tub ci din al treilea si de ce nu o da si pe ea cu fixativ din tubu roz? Sper sa ma mai primeasca pe la salonul ala
. Oricum, urmatoarea data cind o sa mai merg impreuna cu Andreea la salon o sa fie cind o sa aiba ea vreo 15 ani
.
cge felicitari pentru triplu test.
Anca 23+
mysweetest spune:
Si eu ma ridic din pat tot prin rostogolire adica ma asez pe o parte si apoi ma ridic dar imi e din ce in ce mai greu...iar noptea simt cele 10 kg pe mine si mi-e tare greu sa ma intorc.
Marlena &
Alexandra..luna a 7a
jadi spune:
Si eu am plins cu lacrimi de crocodili cind am vazut cit de boccie sint in realitate!
Am uitat sa va zic o birfa, Natydea cica e insarcinata... noi nu putem confirma e cam plata la burtica, hehe![]()
Jadi
21++
nanadana spune:
OFFFFFFFFFFFF Jadi ce rea esti cu tine !!Fiecare om are particica lui ca este buna ca este rea este a lui
,eu una te gasesc simpatica mai ales cind razi ![]()
nanadana

poze ,mamici si burtici de toata splendoare vam admirat cu multa dragoste