Mamici de septembrie - octombrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
miflore spune:
Valen, frumoase pozici! Si frumos sediu!
Nu faceti angajari? Salariu minim 7-800 euroi, ca de-acum vine si BB si-avem nevoie!![]()

Mihaela 23+
miflore spune:
Si eu care credeam ca sunt profesionista... si nu va observa nimeni trucajul...ideea e ca m-am aranjat bine si pe mine...

Mihaela 23+
jadi spune:
Dupa ce sinteti grase rau nici macar nu ati recunoaste, ba ca sint trucate ba nu stiu ce alte motive... hmmm
.
Jadi
21++
monicafrosa spune:
Buna dimineata,
Fetelor, v-am vazut si eu pozele de la intalnire. Frumoase tare. Va invidiez. Si nu va mai plangeti atata, sunteti mici in comparatie cu gravidele pe care le vad eu la clinica, atunci cand ma duc la doctor. Canadiencele astea cred ca sunt grase si fara burta, nu numai in calitate de viitoare mamici.
Ioana, link-urile vin, trebuie doar sa le caut,
Monica 
Ma duc sa mananc ceva, ca abia m-am trezit si-mi cere asta micu'![]()
diafera spune:
Frumoase sunt pozele, intr-adevar .. insa nici mie nu-mi vine sa cred ce burta mare am ... dar cred ca e de la clatitele de la desert
. Oricum am tinut sa-i arat poza de grup si sotului meu care ne-a admirat pe toate .
Aura
kristinutza spune:
pai, da, mai jadi, mai, ca eu v-am luat in serios si m-am imbracat la tricou mulat...
dar oglinda mea arata altceva... 
oricum suntem frumoase toate
si "radioase"...
cristina 22+
locca spune:
Bai, ce gravidute frumoase sunteti ... ce ma oftic ca nu am mai ajuns.
Sofia, te-am reperat in poze, noi o sa ne vedem cred pe 10 iunie, heheee
miflore spune:
Fetelor, week-end placut!
Iar kilele sa vedeti voi ce-o sa le topim dupa...cateva nopti acolo, si gata, se rezolva!![]()

Mihaela 23+
cge spune:
Fetele, sunteti super toate in poze nu numai pe forum!
si eu ma oftic ca n-am ajuns, lasa ca data viitoare nu mai ratam.
V-am analizat burticile cu colegele de serviciu, si am ajuns la concluzia ca si burta se incadreaza in intervalul burtilor voastre.
Abia astept sa ne intalnim si cu bebeii in brate peste vreo 3-4 luni.
Cristina
bonaparte spune:
da, cristina, problema e ca peste vreo 3, 4 luni nu stiu dac-o sa mai fim la fel de radioase si luminoase... mai degraba cu niste fete cazute
, la ce ne-asteapta...
eu, cel putin, dupa prima nastere aratam in poze
sau
. si totusi
...