Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Doamne fereste!Atat pot spune si gandi acum referitor la Cernobal....Mi-e frica!

In rest care ma poate ajuta cu un sfat referitr la crizele de personalitate ale bazucului????

Pupici!


Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mcm, exact in acelasi mod am preparat si eu mazarea si daca-l vedeai pe alex cum facea cand a simtit gustul... isi facea o greata de ziceai ca cine stie ce i-am dat! Icnea de ziceai ca acum vomita si maraia incontinuu... asa face cand nu-i place ceva; sa-l vei cum face cand simte gust de cartof... nu-i plac legumele si pace; azi i-am amestecat cateva lingurite de piure de legume cu fructe si asa de-abia, de-abia ce a mancat (nu fara maraielile de rigoare)... rabdare.......offfffffff!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !
Banjamin Alexandru
Tudor Adrian
Paula Amelia
Alexia Maria
Maria Romana
Adrian

mcm - mie dr mi-a spus sa nu ii dau mazare noua ca imbaloneaza si o doare burtica.




Pozici
Pozici noiFara par

Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Doamne fereste!Atat pot spune si gandi acum referitor la Cernobal....Mi-e frica!

In rest care ma poate ajuta cu un sfat referitr la crizele de personalitate ale bazucului????

Pupici!


Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'



pufymic, si alex sufera de crize de personalitate... mai nou il apuca nervii de cate ori il pun jos; nu mai sta in carucior, nu mai sta in patut, vrea numai in picioare; il las sa planga pana accepta situatia, pt. ca am cedat de cateva ori si a incept sa ma santajeze si mai rau... ce e ciudat, ca, daca-l las cu sotul meu nu mai plange la aceleasi faze (probabil stie ca nu-i merge)... am inteles ca asta-i varsta, cam toti copiii descopera ca pot sa obtina ce-si doresc cu ajutorul nervilor, incep sa-si arate personalitatea, sa fie smecherei... am auzit de nenumarate cazuri cand, copii extrem de cuminti pana la 7, 8 luni, de la aceasta varsta ziceai ca sunt altii: crize de plans, agitatie... constructiva, oricum!
Deci, rabdare multa (si fara tutun ca dauneaza grav sanatatii)

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duculeatza spune:

OOOOOOOOOOOfffffffff!Va scrisesem si eu ditamai mesajul si nu eram logata!O iau de la capat!
Cu cernobilul e nasol de tot!Nu stiu care varianta e adevarata dar stiti ca de unde nu e foc nu iese fum!Am vazut cindva un reportaj pe Discovery si si in 86 au negat ca sunt probleme pina in ultimul moment!Eu zic sa ne fereasca D-zeu ca si asa atitea boli si probleme sunt in jururl nostru!
[Pufymic] nu cred ca exista solutii general valabile!Fiecare copil e unic si tu ca mama te adaptezi!Iti spun din experienta!Pe Radu l-am lasat o data sa plinga in urma unor capricii!Speram sa se linisteasca in 10 -15 min!Specialistii asa sustineau!Da de unde !El urla si dupa o juma de ora!Iar eu plingeam in camera cealalta!E la urma urmei un razboi al nervilor!Cel mai slab cedeaza!De obicei...Mami!
Hot news!NU MAI VREM SUPICA CREMA DE LEGUME!De doua zile !Cind ma apropii de dinsul inkide gura si intoarce capul!Daca ai dau altceva e bun si papa !S-o fi plictisit copilul de aceleasi gusturi!We need a change!
Am fost si noi pe la grafice!La inaltime stam bine!Cu greutatea...iesim din grafic!Deh asta e!Sanatate sa fie ca kilogramele vin ele cu timpul!Sau nu...!
O noapte usoara va dorim!
Si multumim de urari!Te simti atit de bine cind vezi ca atitea mamici si bebici s-au gindit azi la noi!
Sper sa pot trimite mesajul ca de nu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Azi am facut comanda la buburuza si i-am luat gazei www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idProduct=1835" target="_blank">sandalute de la Farlin masura 12,5 si sunt foarte mari... Vara asta sigur nu-i sunt bune... Sper sa ii fie bune la anul...
I-am luat si www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=2811" target="_blank">canuta biberon BFree si bea laptele din ea mult mai repede... si fara sa mai faca mutre... Ea cred ca se plictisise sa tot pompeze la tetinele alea... prefera sa-i dau cu lingurita.



Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Haideti ca m-ati speriat cu Cernobalul asta. Daca o fi intr-adevar vro problema sper sa o rezolve astia din timp.

M-am uitat si eu la grafic, si mai bine nu ma uitam. Suntem peste grafic si la inaltime si la greutate, cu toate ca acolo scrie ca la 76 cm trebuie sa aiba min. 8.700 kg iar bebelina are doar 8.400 kg.
O sa fie tare inalta bebelina mea.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Pufymic, si domnisoara mea este o neastamparata si face nazuri din astea, dar eu nu o las sa faca ce vrea ea. Daca de ex. vrea sa traga de prize, o cert (in sensul ca ii spun "nu, nu ai voie acolo") si apoi o iau si ii dau ceva cu ce sa se joace. Chiar daca incepe sa planga, cum ai zis si tu, nu ma las impresionata. Daca nu ii trece repede cu o jucarie ceva, o iau in brate si ma duc cu ea la geam sa-i mai arat ce mai este pe afara si ii trece.


Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Nature bine ai revenit frumusele foc pozele, are niste ochisori tare frumosi fetita ta.
Elyanne mai da ce rochita bela avem, ii sta bine de tot cu ea.

Am reusit si eu in sfarsit sa intru ca sunt in recrutare de personal si toate zilele astea numai interviuri am avut si nu mai pot, acum incepem selectia si e mai greu sunt oameni fff buni in calc, eu i-as lua pe toti ca mai sunt si draguti .

Diuta mea mai nou se lasa singurica jos sa isi ea jucariile dar e smechera numai rezemata asa de patut cu curu parca ar face striptis e haioasa rau. Am descoperit ca lu' tati ii zice baba cand il vede si binenteles ca nu ne convine las' ca compenseaza cu figura ca nu a vrut sa ia nimic de la mami .


Ce vreau sa va intreb voi de cand ati inceput sa dati ficatel de pasare? Dr a zis ca pot sa ii dau dar asa ca am intrebat-o eu, ca altfel ramanem la ce papam pana acum. Noi am luat numai 300g si nu avem 70 cm ci 67 si IN e 96 asa ca e bine raportul cu greutatea.

Ma speriati cu Cernobalul ca in 86' norisorul a poposit pe Ceahlau si eu care ma pregateam de o frumoasa vacanta la Piatra Neamt....

acum ma duc la somnic, desi incep tura de noapte

Pupici




Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ellen nu iti fa griji cu nici una, eu una am fost mica si indesata cand eram pitic de zicea bunica ca o sa fiu ca aia de la circ mici si uite ca am 1,75 asa ca pana nu cresti nu ai cum sa iti dai seama.


Iar era sa uit avem pozici noi de pe la munte din weekend. Ce bine a fost la tara acolo as mai fi stat un picut dar "ata ete".



Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput