Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

si alex e ok la inaltime, insa mult sub limita la greutate... sa fim sanatosi ca e atat de vioi si neastamparat, ca inca nu imi fac griji; sa vedem ce zice dr. maine la "revizie".

cat despre radiatii: si eu am primit din vreo 3 locuri aceeasi stire... cu D-zeu inainte, ce sa facem acum?
oricum e departisor si, dat fiind faptul ca a plouat atata...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

http://www.hotnews.ro/articol_22321-Cernobil-aproape-de-un-nou-dezastru-nuclear.htm
Astea le-am primit eu........Sper sa nu fie adevarat.Dupa ultimul accident de acolo noi nu avem amintiri placute de loc.

Vb mai tarziu.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La "Discutii generale" de discuta mai pe larg despre Cernobal.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Sper sa nu fie adevarata faza cu Cernobilul.

Bine ai revenit Nature! Scumpa foc Ilinca!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!
mai fetelor nu ma speriati cu cernobalul asta...oare trece si muntii?



Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Zvonurile cu vesti proaste se adevresc mai mereu....

Eu azi i-am gatit mazare Alexiei dupa urmatoarea reteta: am curatzat mazarea (verde, din piatza), am pus-o la foc, cand era aproape fiarta am adaugat 2 linguri de suc de rosii (cred ca puteam sa pun si mai mult) si cateva fire de marar. Am blenderuit tot si a iesit o pasta cu gust tare bun, dulceag. Am amestecat pasta cu carnitza de pui fiarta si maruntzita cu cutzitul iar bb a fost incantata si a papat aproape tot (i-am facut prea mult si a mai ramas in castronel).

Mai papa cu placere piure de cartof in doua cu suc de rosii si putzin unt. In amestecul asta pun galbenus de ou fiert tare.

As vrea sa-i fac un sufle cu branza de vaci la cuptor dar nu stiu cum sa-l fac.

Am scris retetele poate va ispitesc si pe voi sa mai scrieti cate o reteta de mancare pt. bb-i ca eu tare sunt cateodata in pana de idei.

Am cantarit-o si eu pe bb - la 8 luni are fix 9Kg. Noi nu ne plangem ca nu papam.

Si...aseara m-am uitat in guritza ei si se vad 2 puncte albe...speram sa avem si noi dintzisori cat de curand.

Va pupam.



Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ana_a

salut!
mai fetelor nu ma speriati cu cernobalul asta...oare trece si muntii?



Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect




nu stiu daca trece muntii, dar eu nici macar speranta asta nu o am; sunt ingrozita...ce facem? nu mai iesim afara? pe caldurile astea? bine macar ca l-am tinut numai la umbra...



Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La umbra, la soare, in munti, la poale, tot aia e! Ca si in 86 aflam cand deja e tarziu. Asta ar insemna sa nu mancam iar fructe, sa renuntam la mare....
Oricum, mie mi-e cunoscuta informatia, cred ca se spune de mult ca e o fisura. Nu vreau sa aflu mai multe. E ceva ce nu pot vedea, nu ma pot feri, ce sa fac. Cum o vrea Dumnezeu!


Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Luati de judecati: care din cele doua mesaje e speculatie si care nu. Eu nu stiu.



1. Centrala de la Cernobal are cupola de beton fisurata si de 2 zile suntem expusi la un risc destul de semnificativ de radiatii.Aceasta informatie inca nu este publica pt abia ieri s-a aflat. Aveti grija sa nu stati chiar in exces afara mai ales la soare cum e acum, si daca cumva vine o ploaie sa nu cumva sa fiti afara. Si daca radiatiile vor fi si mai puternice sezonul de excursii pe litoral va fi inchis...nu mai pupam mare. Va rog trimiteti acest mesaj la toti este foarte important!!!!
2. Zvon infirmat despre un accident nuclear la Cernobil
Cetatenii din Ucraina, Republica Moldova si Belarus au intrat in panica dupa ce presa a relatat despre un posibil accident la centrala atomica.

Conducerea centralei situate in nordul Ucrainei a dezmintit categoric zvonurile despre un eventual accident, iar serviciile speciale din Belarus au declansat o ancheta penala pentru a afla sursa acestora.
Specialistii din Romania spun ca sint la curent cu acest eveniment, dar ca din masuratorile realizate in ultimele zile nu s-a observat o crestere a radioactivitatii pe teritoriul tarii noastre.
Departamentul pentru Situatii Exceptionale din Moldova a linistit populatia printr-un comunicat in care se precizeaza ca nu exista motive de panica deoarece „situatia radiologica din tara se incadreaza in parametri acceptabili”.
Conducerea centralei neaga. La Kiev, stirile ingrijoratoare au fost difuzate de citeva institutii media inca de saptamina trecuta. Potrivit acestora, in Ucraina si Bielorusia s-ar fi inregistrat o depasire de aproape 20 de ori a nivelului de radioactivitate. De asemenea, se vehicula faptul ca autoritatile ar fi inceput evacuarea masiva a populatiei din zona apropiata Cernobilului. Ministerul ucrainean pentru „Situatii de Urgenta” considera ca aceste speculatii au fost determinate de desfasurarea unor aplicatii de catre unitatile speciale ale ministerului chiar in zona centralei.
Monitorizari in Romania. Autoritatile din Romania precizeaza ca activitatea radiologica de pe teritoriul tarii noastre este monitorizata permanent, iar raportul privind situatia hidrometeorologica si a calitatii mediului arata ca in ultima saptamina nu s-au inregistrat cresteri ale radioactivitatii mediului peste limitele normale. „Am auzit si eu de aceste zvonuri si pot sa va spun ca, din verificarile noastre, nu se confirma nimic”, a precizat Valica Gorea, presedintele Agentiei Nucleare din Romania.
Bani pentru sarcofag. Dupa accidentul din 26 aprilie 1986, peste reactorul avariat al centralei de la Cernobil s-a turnat un sarcofag din beton care, dupa ultimele calcule ale specialistilor, trebuie schimbat pina cel tirziu in 2006. Lucrarile de reparare a sarcofagului au inceput anul acesta, dar se desfasoara cu greutate din cauza lipsei banilor.
La conferinta donatorilor, care s-a desfasurat in aceasta primavara la Londra, tarile donatoare au promis proximativ 760 de milioane de dolari pentru construirea unui nou sarcofag pentru inlaturarea pericolului nuclear de la Cernobil. Mai multe surse afirma ca zvonurile despre accidentul nuclear au fost lansate de grupurile interesate sa administreze banii pentru refacerea sarcofagului, iar campania are drept obiectiv sensibilizarea opiniei publice.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

am vazut si eu pozele-
Stefan e baiat mare deja, si Alexia e o mica printesa...
mi-am masurat si eu pitica si a iesit destul de bine...adica asa cum ma asteptam...in jumatatea piticilor...se pare ca e mai slabuta-zic ei-dar mie mi se pare perfecta....

am pus si noi poze noi.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput